bugün

facebook

maşallah sözlükteki herkes facebook düşmanı, ben girmiyorum orası rezil aşağılık bir yer havalarında facebook a saymış sövmüş, ama maşallah gene sözlükteki herkes fotoğraf altı yorumlarından, profile koyulan resimlerden sonsuz haberdar. bu ne yaman çelişkidir. sorsam hepiniz bütün gün national geographic te belgesel izliyorsunuzdur, ama evinize gizli kamera koysak hepiniz fatmagül, yaprak sökümü hatta o saçma sapan evlilik programlarını da izliyorsunuzdur. tabi buradan sallaması kolay, madem o dizileri hiç birimiz izlemiyoruz niye reytinglerde hep bu diziler birinci. dönelim tekrar facebook a ben giriyorum, yıllardır harbiden görüşmediğim arkadaşlarımı buldum, tamam çoğu sadece ekli sayfama, bazılarıyla merhabalaşmıyoruz bile ama artık yaş yavaştan gerçek arkadaşlığın ne olduğunu çakmaya geldi ve onlara ihtiyacımız var, kimisiyle 5 yıl kimisiyle 3 yıl aynı sıraları paylaştım, şimdi evlensek kim gelecek düğünümüze.ailelerimizden sonra arkadaşlarımız. işte facebook da bulunan o yıllardır görüşmediğim facebook sayesinde tekrar karşılaştığım arkadaşlarımdan hangisi çağırsa beni düğününe isterse üzerinden 20 yıl geçmiş olsun eğer vaktim varsa şartlar bana uyuyorsa koşa koşa giderim. bu sözlükte severek okuduğum ve adam gibi adam dediğim arkadaşlarım profiline saçma sapan resimler koyup liseli modunda gönderme tarzında yazılar yazacak değil ya. sevmiyorsanız girmezsiniz olur biter. zevkler tartışılmaz çünkü.
düdüt: sıkılmadan okuyup haklı bulanlara selam olsun.
© copyright 2005 - 2026