bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
son bölümüne kadar şiddette içermeyen * dramatik ve çok güzel olmuş türk dizisidir bozmayıp aynı kalitede devam etmesi ve suyunu çıkartmadan zamanında sonunun bağlanarak akıllarda güzel olarak kalması gereken dizidir.
kenan imirzalıoğlu nun karizmasını bikere daha kanıtlayan, güzel çekim teknikleri olan show tv dizisi.
bu hafta yeni bolumu yayinlanmayacak dizidir. nedenini bilen varsa solesin ama show tv an itibari ile pazartesi prime time kusagi icin issiz adam reklamini veriyor.
(bkz: sana laflar hazirladim show tv)
(bkz: sana laflar hazirladim show tv)
show tv nin rezilliği üzerine bu hafta yeni bölümü olmayacak dizi. yerine ıssız adam filmi verilecek.
kolaj bölümü ıssız adamdan sonra yayınlanan ve halen devam eden dizidir.
bugün yeni bölümü değil, kolaj bölümü yayınlanan dizi.
3. bölümde foyası çıkmış dizi, oysa umutlarımız var idi. maalesef olmadı.
gerçekten rezil bir dizi.
türk insanının yeni olan her şeye vantuz gibi atlayıp abarttıklarının son göstergesi. bir süre sonra fırlatıp atacakları ise malum ötesi.
türk insanının yeni olan her şeye vantuz gibi atlayıp abarttıklarının son göstergesi. bir süre sonra fırlatıp atacakları ise malum ötesi.
kenan imirzalioğlu acılar karşısında yıkım, çöküş, çaresizlik gibi sahneleri en gerçekçi, en hissederek canlandıran aktörlerdendir bana göre. bu özelliği ezelde de kendini gösteriyor. etkilenmemek elde değil.
Başlangıcı belli olmayan zaman, öncesizlik.
ali ve cengiz yetmezmiş gibi dün akşam da ıssız adam diye bir düşmana sahip olmuştur. ey ıssız unutma ki elbet bir gün sen dolma yerken ezel e yakalanacak ve hakettiğin köteği yiyeceksin.
eğer ilerleyen bölümlerde senaryoda bi kıtlık yaşanmazsa şuan için bayıldığım dizidir...
Pazartesi günlerini özleme sebebi.Ayrıca Kenan'ın oyunculuğunu her geçen gün ne kadarda geliştirdiğine hayranlıkla şahit olduğumuz, Ali-Cengiz oyunlarının gırla gittiği, senaryosu güçlü, izlemesi keyifli bir dizidir kanımca.
gecen hafta gotleri kalkip bolumu yayinlanmayan dizidir. o kadar sevdik, cansu yengemiz, ezel abimiz, bahar kankamiz, ali kanberimiz, cengiz ibnenin evladidir dedik benimsedik ama gelin gorun ki boylesine buyuk bir ayip yapmislardir biz izleyenlerine. bu haftaki bolumunde acaba nasil telafi edecekler bu ayipi diye dusundugum dizidir.
acı hayat deli yürek derken kenan imirzalıoğlu karizma evrimininin son halkasını ezel dizisinde bize göstermiş oldu... dizinin iyi olması bir yana reytinge reyting katanın kenan faktörü olduğnu da unutmamak gerekir.
haftanın beş günü show tv ekranlarında.
kolajdı, tekrardı parselledi aslan kenancığım reytingleri.
kolajdı, tekrardı parselledi aslan kenancığım reytingleri.
güzel senaryo ama olayın düğümü 6. bölümde çözülür mü be kardeşim, e adam deşifre oldu bundan sonra ne olacak?
5. bölüme kadar firesiz gelmiş yerli dizidir. yine 5. bölüme kadar sürekli merak duygusunu aktif tutan dizidir.
6. bölümde aynı hızla devam ederse, ''tamam usta, bu olmuş!'' diyeceğim dizidir.
bugün fazla mesai olduğu için, aşağıda kafeterya da 20 kişi oturup izleyeceğimiz dizidir.
itiraf: evet hepimiz izliyoruz.
6. bölümde aynı hızla devam ederse, ''tamam usta, bu olmuş!'' diyeceğim dizidir.
bugün fazla mesai olduğu için, aşağıda kafeterya da 20 kişi oturup izleyeceğimiz dizidir.
itiraf: evet hepimiz izliyoruz.
ali'nin her seferinde yeniden döt oluşunu keyiften 4 köşe olarak izlediğim dizi. ezel bıktı ama ali bıkmadı yemin ediyorum.yeniden yeniden..*
^^^^spoiler^^^^
2. sınıfsın oğlum sen. bu tamirci çırağıyken de böyleydi bugün de böyle..
^^^^^spoiler^^^^
edit: bu dizi beni iyice pembiş yapmış şimdi farkettim.
^^^^spoiler^^^^
2. sınıfsın oğlum sen. bu tamirci çırağıyken de böyleydi bugün de böyle..
^^^^^spoiler^^^^
edit: bu dizi beni iyice pembiş yapmış şimdi farkettim.
güzel bir dizi değildir. sadece kaptırıyorsun kendini diziye. bütün zamanını boş boş yiyor bu dizi.
bana koyan bu değil, bana koyan asıl şey küfredemiyorum. *
bana koyan bu değil, bana koyan asıl şey küfredemiyorum. *
ilk adım her zaman cesaret ister.
neden eksilendiğini anlamadım.ben demedim ki eyşan dedi.
katılıyorum ezelden elbette , ayrıbişey.
neden eksilendiğini anlamadım.ben demedim ki eyşan dedi.
katılıyorum ezelden elbette , ayrıbişey.
şiirleri tırt olan dizidir. insanlar bir şeylere empoze ediliyor.
tuncay kürtiz'in 'yegen' diyerek söze basladigi hayat derslerinin tamamen koftiden oldugu yalan dizi.
güncel Önemli Başlıklar