bugün
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği8
- durduramazsınız ak parti geliyor6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- sözlük erkeklerinin kombinleri6
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak9
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- sarapci koala62
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- vurdurma vur yüreğim vur2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- anın görüntüsü21
- salata ile başlanan gün6
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- iremga6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- ölümden korkmamak6
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- özgür özel10
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- algı çetesi7
- e'e f e5
- s'i l v'e r m'i s t29
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- mazotun litresi 90 lira13
- halter kaldırırken osurmak4
- ahmet davutoğlu5
- türkiye17
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı9
- gocu38
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- sigaraya kahve sürmek5
- allah cennetten birçok meleği düşürdü2
- 81r4d3r5
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- 14 eylül 2026 okulların açılması3
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- heyt bea birader4
ezel ve ali'nin eski günlerdeki gibi birbirlerine sahip çıktıkları, candan arkadaş takıldıkları sahneler "iç ısıtmıştır".
ezel'e bile kerpeten ali'yi affettirmiştir bu sahneler daha ne olsun!
ezel'e bile kerpeten ali'yi affettirmiştir bu sahneler daha ne olsun!
ufuk bayraktar'ın genç kabadayı rolünü güzel yaptığı dizidir.
sezonun en durağan bölümü gibi dursa da onca aksiyondan sonra biraz yavaşlamak, duygusallaşmak gerekiyordu sanırım.
tanım : şahane bir türk dizisi.
tanım : şahane bir türk dizisi.
An itibari ile ezel'e görmediği sahneyi rüyasında göstermiş dizidir. mantık hatası matası kardeşim yok türkiye'de böyle bir dizi daha.
Edit: Bir kaç arkadaşın uyarısı üzerine o sahneyi Ezel'in değil de Ramiz'in gördüğünü öğrendim.
Edit: Bir kaç arkadaşın uyarısı üzerine o sahneyi Ezel'in değil de Ramiz'in gördüğünü öğrendim.
uçuk kafasıyla ezel'e bok atan hiçbirbokayaramayanadamların hala sözlükte sıçtığı dizi.
(bkz: bi siktir git çay koy midesiz)
(bkz: bi siktir git çay koy midesiz)
an itibariyle ramiz-ezel diyaloguyla bünyeyi mahvetmiştir.
ramiz dayı her dedenin torununun öldüğünü öğrendiğinde vereceği tepkiyi vermiştir.
ramiz dayı'nın ezel'e serzenişi ve öfkesi gözlerimizden yaşlar akıttı.. böyle olmamalıydı ama affedecektir.
an itibariyle ezel'in annesi ile konuşurken çalan o bass gitar gibi melodini adı lazımdır. gerçekten güzel ton güzel melodi.
ezel birazdan mahalle kahvesinde ortalığı kasıp kavuracak, kerpeten fırtınasıyla beraber.
ezel-mümtaz amca buluşması beklenen gibi olmamıştır. malesef iş bozulmuş ve ezel'in heves kursağında kalmıştır.
ama şunu söylemeden olmaz, mümtaz amca köpürene kadar ne güzel sahneydi o ne sıcak ne içten sahneydi o ya. işte ezel bu yüzden katelidir. eminim o sahnede birçok kişi mutluluktan ağlamamak için zor tuttu kendini.
ama şunu söylemeden olmaz, mümtaz amca köpürene kadar ne güzel sahneydi o ne sıcak ne içten sahneydi o ya. işte ezel bu yüzden katelidir. eminim o sahnede birçok kişi mutluluktan ağlamamak için zor tuttu kendini.
ezel'in babasına ömer olduğunu açıkladığı sahnedeki "olağanüstü" oyunculuğuyla kenan imirzalıoğlu "yine, yeni, yeniden" zirveye çıkmıştır.
(bkz: aktörlük dağı)
(bkz: aktörlük dağı)
kenan imirzalıoğlu keltoşu dağıtarak deli yürek reloaded yapmıştır.
bu bölümde 1971 ve 2010 sahneleri gösteriyor ki ezel yavaş yavaş dayı gibi olmaya başlıyor.
ve converseli psikopat geri döner. *
1971 yılında kabadayıcıklar var iken 2010'da mahalle serserileri var. ramiz dayı 1971'de en tepeye o şartlarda çıkar iken 2010'da ezel kendi şartlarıyla tepeye çıkmaya çalışacak.
aslında dizinin sıkıcı olduğu falan yok. üstelik bu bölümdeki oyunculuklarla nasıl sıkıcı olabilir ki?
converseli psikopatın dönüşünü ise 8 in ölümünden sonra kendi adıma bekliyodum.
aslında dizinin sıkıcı olduğu falan yok. üstelik bu bölümdeki oyunculuklarla nasıl sıkıcı olabilir ki?
converseli psikopatın dönüşünü ise 8 in ölümünden sonra kendi adıma bekliyodum.
güzel dizi azizim ama conversli saykomuz tekrar olayların içine girince daha güzel olacaktır. hakkını vermek lazım bu eleman türk dizi tarihinin en akılda kalan psikopatlarından biridir. ben bir kurtlar vadisindeki erdalı hatırlıyorum bunun gibi olan.
temmuz'un da aramıza katılmasıyla serdar tezcan nerelerdesin?
dayının ezel'le konuşurken feryat etmeye başlayıp öfkeden delirircesine yataktan düşmesi ve kötürüm bacaklarıyla yerde sürünmesi "içimizi acıtmıştır" yeminlen. o ne "dev" oyunculuktur öyle tuncel abi...
ha buna şaşıran embesildir, biliriz senin ne kalitede bir oyuncu olduğunu çünkü.
yine mest ettin bizi tuncel baba, can kurban sana!
ha buna şaşıran embesildir, biliriz senin ne kalitede bir oyuncu olduğunu çünkü.
yine mest ettin bizi tuncel baba, can kurban sana!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar