bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek29
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması6
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- maide 82
- en sevdiğiniz ayı3
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi4
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- ekonomi2
- 30 yaşına girmek6
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- tulumba tatlısı7
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- bir şeyler söyle2
- ey insan3
- samed agirbas3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
- euro 20163
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
--spoiler--
38.bölüm fragmanında dayı'nın ezel'e tepki göstermesine bakılırsa dizi iyicene boka sarıyor. tabi arada görmediğimiz çeşitli egzantrik oyunlar yoksa....
--spoiler--
38.bölüm fragmanında dayı'nın ezel'e tepki göstermesine bakılırsa dizi iyicene boka sarıyor. tabi arada görmediğimiz çeşitli egzantrik oyunlar yoksa....
--spoiler--
eksisozlukte 7192, incisölükte 665, Uludağ sözlükte 3301 entry girilmiş olan Ay yapım dizisi. Türklerin yaptığı en iyi 10 dizi arasında olması kuvvetle muhtemel.
mantık hatası tespit ettiğim dizi.
bir bölümünde fransız geçidinde behlül ezelle karşılaşıyor etrafta insanlar oturuyor ve behlül rastgele ateş ediyor. işte o mekanın 2 metre ötesinde polis karakolu var ve gerçekte olsa 5 saniyede oradalar. adamın götünden kan alırlar kamil kan. nereye ateş ediyon amna koyim. nerden biliyosun lan diyorsanız yurdum hemen oracıkta.
bir bölümünde fransız geçidinde behlül ezelle karşılaşıyor etrafta insanlar oturuyor ve behlül rastgele ateş ediyor. işte o mekanın 2 metre ötesinde polis karakolu var ve gerçekte olsa 5 saniyede oradalar. adamın götünden kan alırlar kamil kan. nereye ateş ediyon amna koyim. nerden biliyosun lan diyorsanız yurdum hemen oracıkta.
ne diyorlar ihanet onları ayırdı intikam birleştirecek eyşanın ezele ihaneti sonrası ayrılan sevgililer bu sefer ezelin Birkandan, eyşanın ezelden kardeşinin intikamını almasıyla birleşecekler pembe diziye doğru gider bu dizi
belki dizi tarihinin en mukemmel bolumuyle sezonu acmasina ragmen gecen bolumler yesilcam tadi hafiften baymadi degil hani. yapmayin eylemeyin ey senaristler yok boka sardircaksaniz bitirin hemen gec olmadan. ama yinede rakipsizdir gozumde. ilginc bir ayrinti verelim siz degerli sozluk dostalarina
basrol ezel bayraktar
yonetmen uluc bayraktar
2. yonetmen bisey bayraktar
ramiz karaeski version 1971 ufuk bayraktar
bayraktar bayraklinin da girmesi gereken dizidir.
basrol ezel bayraktar
yonetmen uluc bayraktar
2. yonetmen bisey bayraktar
ramiz karaeski version 1971 ufuk bayraktar
bayraktar bayraklinin da girmesi gereken dizidir.
Sekizin ezel tarafından öldürülmesiyle birlikte dayının ezele olan tavrının değişeceğini düşündüğüm dizidir. Zira çocuğu askerdeyken bile boş bırakmamış arkasını kollamışken, böyle hiç ummadığı bir anda ummadığı bir kişi tarafından öldürülmesi dayıyı fena yaralar bence.
facebooktaki dayı muhabbeti sıkmıştır artık .
ve para konuşur.
ezel an itibariyle ateşle oynuyor.
edit: lafımı yuttum. ters köşe.
edit: lafımı yuttum. ters köşe.
kenan imirzalıoğlu an itibariyle coşmuştur, o ne ayardı be ezel..
yürüü! allahına kurban!
yürüü! allahına kurban!
dizinin en kral rajonunu az önce ezel kenan birkan'a kesti.
Eyşan'ı biri dövse de rahatlasak.
ezel ya arkadaşlarını düşündüğü için; yada artık kenan en güçlü olduğu ve köstebek vermek istemediği için tüm yol arkadaşlarını bırakmıştır. elbette tefo ve ali ezel'i bırakmayacaklar. ne olacak göreceğiz.
ezel ise bataklıktan en yükseğe çıkma oyununu bu sefer kenan birkan'a karşı oynayacak.
ezel ise bataklıktan en yükseğe çıkma oyununu bu sefer kenan birkan'a karşı oynayacak.
kenan imirzalıoğlu'nun oyunculukta "döktürdüğü", sözlük tabiriyle "çılgın attığı" bir bölüm olmakta.
cengiz ibnesi yine "doğasının gereğini" yapmıştır: çünkü kötüler pişman olmaz, kötüler acımaz, geri dönüp bakmaz, utanmaz...
Eysan'ı biri öldürse de rahatlasak mıy mıy yeter be dizinin ritmini düsürüyor.
cengiz ezele ayarı çekmiştir
(bkz: matrix misiniz lan siz)
(bkz: matrix misiniz lan siz)
süper oyuncular, zorlama senaryo. yani ilk başlarda güzeldi de, artık sıçmaya başladılar. konu bulamıyolar.
sürekli süsecek boğalar gibi duran oyuncuların olduğu saçma bir dizidir.
dayı da ölse ya artık
dayı da ölse ya artık
diğer sahnelerin gücüne gitmesin, ezel(ömer)- mümtaz amca sahnelerini bir başka seviyorum. ben hiçbir dizide böyle samimi sıcak bir sahne görmedim. bu dizide bile.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar