bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi25
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- napolyon vs atatürk7
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- izmir'in akp'ye geçmesi4
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- teknede yaşamak3
- sabahın köründe işe giden ezik6
- baktat3
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak3
- trump'ın iran açıklaması10
- göz kanlanması11
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- birbirine iyi gelmek4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- true'nın iran açıklaması5
- günaydın sözlük sakinleri4
- halkın teveccühü3
- sarma6
- maun suresi4
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uyku bruksizmi2
- salat yağ2
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- uludede'nin cenaze eventi11
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları2
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- suntat2
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- özel uçak alacaklara tavsiyeler2
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- iltica7
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- kömbe7
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- bugün doğum günü olan yazarlar4
- sözlüğün en pick me girl yazarı2
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- tayyip i sevmeme nedenimiz2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- teknofest güneydoğu da üçüncü gün heyecanı2
- yunan adalarına gitmek20
Yanlış olan herşeye sahip kişilik.
Çocuk küfürbaz, ırkçı, bencil, Adolf Hitler hayranı, her olayın altından çıkabilecek şahıs.
Ama en sevdiğim karakter kendisi. Beni en çok güldüren, South Park tan keyif almamı sağlayan kişi.
Number One sın Eric.
Ekleme: Bi de çok iyi şarkı söyler*
Çocuk küfürbaz, ırkçı, bencil, Adolf Hitler hayranı, her olayın altından çıkabilecek şahıs.
Ama en sevdiğim karakter kendisi. Beni en çok güldüren, South Park tan keyif almamı sağlayan kişi.
Number One sın Eric.
Ekleme: Bi de çok iyi şarkı söyler*
patolojiktir. psikoloji derslerinde örnek gösterilebilir çoğu davranışı.
kinci deyüs. 5 sezon 1. bölümde
--spoiler--
bir çocuğun annesini ve babasını öldürdütüp çocuğa yedirtmiştir.
--spoiler--
böyle piskopat bir adam. ama ciddi ciddi evde bir cartman beslemek istiyorum. hele hele 14 sezon 6. bölümde stan in annesinn aldığı kfc tavuklarınınn derilerini yine dostlarını atlatarak bir güzel yemiştir ki yediğinde ben bile ana avrat küfür etmişimdir. a.q çocuğu knney ağlatılırmı...
ve en önemlisi 500.000 hippiyi bir anda yok etme bölümü varki sonunda yarmıştır. o grayderi kullanırken kyle'e "heyy kyle (yahudii!!) sende oynamak istermisin. " sorusuna kyle yerinden kalkr gibi olsada cartman "na na na naaaa na he he he heeeee heee " gibi bir alaycı tavır göstermiş. yine beni yarmıştır...
kısacası seviyorum keretayı...
--spoiler--
bir çocuğun annesini ve babasını öldürdütüp çocuğa yedirtmiştir.
--spoiler--
böyle piskopat bir adam. ama ciddi ciddi evde bir cartman beslemek istiyorum. hele hele 14 sezon 6. bölümde stan in annesinn aldığı kfc tavuklarınınn derilerini yine dostlarını atlatarak bir güzel yemiştir ki yediğinde ben bile ana avrat küfür etmişimdir. a.q çocuğu knney ağlatılırmı...
ve en önemlisi 500.000 hippiyi bir anda yok etme bölümü varki sonunda yarmıştır. o grayderi kullanırken kyle'e "heyy kyle (yahudii!!) sende oynamak istermisin. " sorusuna kyle yerinden kalkr gibi olsada cartman "na na na naaaa na he he he heeeee heee " gibi bir alaycı tavır göstermiş. yine beni yarmıştır...
kısacası seviyorum keretayı...
yigiiid oğlandır.
sezerciğin eşeğini almaya çalışan sadist ruhlu çocuğun amerikan versiyonu çatlak bir karakter.
http://img381.imageshack..../8594/fafafadsfsdgtq3.jpg
http://img381.imageshack..../8594/fafafadsfsdgtq3.jpg
sevilesi south park karaktersizi. çok sevimli lan bu şaka maka. şahsen grupta birini seçmem gerekse gözüm kapalı eric'i seçerdim.
south parkın en şişman, sadist, ırkçı, ukala ve umarsamaz kişiliğine sahip en şahane south park karakteri. screw you guys i'm going home.
southpark'ın en önemli karekteridir. şarkıları ve replikleriyle efsane olmuştur. karakteristik özelliklerine bakacak olursak; bencil, kindar, saf ve para düşkünü olduğunu söyleyebiliriz. en meşhur repliği şudur:
(bkz: screw you guys ı am going home)
(bkz: screw you guys ı am going home)
tüm okula 3 santim değil de 4 santim penisinin olduğunu açıklayan 8 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi şahsiyetsiz.*
bir insanda toplanabilecek bütün kötü özelliklere sahip olan eric theodore cartman, south park dizisinin eğlenceli karakterlerinden biridir. alman asılı ve sıkı bir hitler hayranıdır. antisemitik duygularla kaplıdır ve yahudi arkadaşı kyle'a düşmandır. bazılarına göre amerikanın; ırkçı, cumhuriyetçi ve cahil kesimini sembolize eder.
aydınlığın, barışın, kardeşliğin sembolüdür. rahat bırakın çocuğu.
kaçmasına yardımcı olan hapisane arkadaşına yaptığı ziyaretinde ona verebilmek için ; karayip korsanları, uzay dağı, splash dağı ve treni yani kısaca kıçında hapisaneye disneylandı sokabilecek kadar vefakar south park karakteri
screw you guys I'm going home.
South park'ı izleme sebebim.
çok şeker bir yaratıktır kendisi. south park'ı onun için izliyorum.
http://www.southparkstudi...-episodes/s04e11-probably
4. sezon 11. bölüm ile bildiğin nirvanaya ulaşmıştır. cartman'ın en muhteşem bölümü. kahverengi takıma kurban eheh.
4. sezon 11. bölüm ile bildiğin nirvanaya ulaşmıştır. cartman'ın en muhteşem bölümü. kahverengi takıma kurban eheh.
ırkçıdır.iri Kemiklidir,şişman değildir.idolü hittler'dir.
emre belözoğlu'dur.
Hayranlıkla takip ettiğim South Park dizisinin ana karakterlerinden birisidir .Bir insanda olabilecek her türlü olumsuz özellikleri birleşim noktası olsa bile gariptir ki sempatik bir karakterdir .
Kadınlar mı? 5 gün kanayıp da ölmeyen her şeyden korkarım.
Eric Cartman
Eric Cartman
aslında tipik redneck hicvidir eric. yani cumhuriyetçi amerikalıdır, halktır. bir nevî bizim karagözdür.
bilinenin aksine burda hacivat olma görevi kyle'a değil, stan'e düşmektedir.
kyle'sa eric'i eric yapmış her şeydir. azınlıklar, museviler, sosyalistler, gibi.
bilinenin aksine burda hacivat olma görevi kyle'a değil, stan'e düşmektedir.
kyle'sa eric'i eric yapmış her şeydir. azınlıklar, museviler, sosyalistler, gibi.
southpark'ın fenomeni.
(bkz: Respect My Authority)
(bkz: Respect My Authority)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar