bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- açılım4
- adana kebap6
- devletin temeli adalettir9
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- sözlükten soğuma nedenleri17
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- ben geldim kerkenezler18
- zorunlu eğitim9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- velvet'in aylık geliri6
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- claudian clouds22
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- küçük sürprizler yapmak5
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- aşk3
- iyi parti17
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- simko315
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- kısır9
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- 777 diyen erkolar8
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- bir daha doğmayacak olmak4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- insan klonlama2
- beyaz tenli gotik kız3
- akrep burcu kini8
- alttaki yazara motto ver16
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- çerçeve yasa35
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- gollumun gözü yüzükte6
- normal taklidi yapmak4
- amedspor14
- mini etek karşıtı seküler2
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- türbanı yasaklayan mallar2
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
Yanlış olan herşeye sahip kişilik.
Çocuk küfürbaz, ırkçı, bencil, Adolf Hitler hayranı, her olayın altından çıkabilecek şahıs.
Ama en sevdiğim karakter kendisi. Beni en çok güldüren, South Park tan keyif almamı sağlayan kişi.
Number One sın Eric.
Ekleme: Bi de çok iyi şarkı söyler*
Çocuk küfürbaz, ırkçı, bencil, Adolf Hitler hayranı, her olayın altından çıkabilecek şahıs.
Ama en sevdiğim karakter kendisi. Beni en çok güldüren, South Park tan keyif almamı sağlayan kişi.
Number One sın Eric.
Ekleme: Bi de çok iyi şarkı söyler*
patolojiktir. psikoloji derslerinde örnek gösterilebilir çoğu davranışı.
kinci deyüs. 5 sezon 1. bölümde
--spoiler--
bir çocuğun annesini ve babasını öldürdütüp çocuğa yedirtmiştir.
--spoiler--
böyle piskopat bir adam. ama ciddi ciddi evde bir cartman beslemek istiyorum. hele hele 14 sezon 6. bölümde stan in annesinn aldığı kfc tavuklarınınn derilerini yine dostlarını atlatarak bir güzel yemiştir ki yediğinde ben bile ana avrat küfür etmişimdir. a.q çocuğu knney ağlatılırmı...
ve en önemlisi 500.000 hippiyi bir anda yok etme bölümü varki sonunda yarmıştır. o grayderi kullanırken kyle'e "heyy kyle (yahudii!!) sende oynamak istermisin. " sorusuna kyle yerinden kalkr gibi olsada cartman "na na na naaaa na he he he heeeee heee " gibi bir alaycı tavır göstermiş. yine beni yarmıştır...
kısacası seviyorum keretayı...
--spoiler--
bir çocuğun annesini ve babasını öldürdütüp çocuğa yedirtmiştir.
--spoiler--
böyle piskopat bir adam. ama ciddi ciddi evde bir cartman beslemek istiyorum. hele hele 14 sezon 6. bölümde stan in annesinn aldığı kfc tavuklarınınn derilerini yine dostlarını atlatarak bir güzel yemiştir ki yediğinde ben bile ana avrat küfür etmişimdir. a.q çocuğu knney ağlatılırmı...
ve en önemlisi 500.000 hippiyi bir anda yok etme bölümü varki sonunda yarmıştır. o grayderi kullanırken kyle'e "heyy kyle (yahudii!!) sende oynamak istermisin. " sorusuna kyle yerinden kalkr gibi olsada cartman "na na na naaaa na he he he heeeee heee " gibi bir alaycı tavır göstermiş. yine beni yarmıştır...
kısacası seviyorum keretayı...
yigiiid oğlandır.
sezerciğin eşeğini almaya çalışan sadist ruhlu çocuğun amerikan versiyonu çatlak bir karakter.
http://img381.imageshack..../8594/fafafadsfsdgtq3.jpg
http://img381.imageshack..../8594/fafafadsfsdgtq3.jpg
sevilesi south park karaktersizi. çok sevimli lan bu şaka maka. şahsen grupta birini seçmem gerekse gözüm kapalı eric'i seçerdim.
south parkın en şişman, sadist, ırkçı, ukala ve umarsamaz kişiliğine sahip en şahane south park karakteri. screw you guys i'm going home.
southpark'ın en önemli karekteridir. şarkıları ve replikleriyle efsane olmuştur. karakteristik özelliklerine bakacak olursak; bencil, kindar, saf ve para düşkünü olduğunu söyleyebiliriz. en meşhur repliği şudur:
(bkz: screw you guys ı am going home)
(bkz: screw you guys ı am going home)
tüm okula 3 santim değil de 4 santim penisinin olduğunu açıklayan 8 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi şahsiyetsiz.*
bir insanda toplanabilecek bütün kötü özelliklere sahip olan eric theodore cartman, south park dizisinin eğlenceli karakterlerinden biridir. alman asılı ve sıkı bir hitler hayranıdır. antisemitik duygularla kaplıdır ve yahudi arkadaşı kyle'a düşmandır. bazılarına göre amerikanın; ırkçı, cumhuriyetçi ve cahil kesimini sembolize eder.
aydınlığın, barışın, kardeşliğin sembolüdür. rahat bırakın çocuğu.
kaçmasına yardımcı olan hapisane arkadaşına yaptığı ziyaretinde ona verebilmek için ; karayip korsanları, uzay dağı, splash dağı ve treni yani kısaca kıçında hapisaneye disneylandı sokabilecek kadar vefakar south park karakteri
screw you guys I'm going home.
South park'ı izleme sebebim.
çok şeker bir yaratıktır kendisi. south park'ı onun için izliyorum.
http://www.southparkstudi...-episodes/s04e11-probably
4. sezon 11. bölüm ile bildiğin nirvanaya ulaşmıştır. cartman'ın en muhteşem bölümü. kahverengi takıma kurban eheh.
4. sezon 11. bölüm ile bildiğin nirvanaya ulaşmıştır. cartman'ın en muhteşem bölümü. kahverengi takıma kurban eheh.
ırkçıdır.iri Kemiklidir,şişman değildir.idolü hittler'dir.
emre belözoğlu'dur.
Hayranlıkla takip ettiğim South Park dizisinin ana karakterlerinden birisidir .Bir insanda olabilecek her türlü olumsuz özellikleri birleşim noktası olsa bile gariptir ki sempatik bir karakterdir .
Kadınlar mı? 5 gün kanayıp da ölmeyen her şeyden korkarım.
Eric Cartman
Eric Cartman
aslında tipik redneck hicvidir eric. yani cumhuriyetçi amerikalıdır, halktır. bir nevî bizim karagözdür.
bilinenin aksine burda hacivat olma görevi kyle'a değil, stan'e düşmektedir.
kyle'sa eric'i eric yapmış her şeydir. azınlıklar, museviler, sosyalistler, gibi.
bilinenin aksine burda hacivat olma görevi kyle'a değil, stan'e düşmektedir.
kyle'sa eric'i eric yapmış her şeydir. azınlıklar, museviler, sosyalistler, gibi.
southpark'ın fenomeni.
(bkz: Respect My Authority)
(bkz: Respect My Authority)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar