bugün
- kiraz cicegi kolonyasi24
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat7
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- corona bira içen erkek5
- velvet37
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- sözlüğün en popi erkeği5
- kuran da namazın olmaması21
- uzak dur benden sözlük4
- domalan kız7
- ctrlx10
- beybi leydi'nin ayakları5
- koca istiyom gel beni al3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- bik bik'in mutfağı3
- istanbul da ev kiraları6
- mason greenwood6
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- eşitlik miti ve eşitsizliğin doğallığı2
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- ilk defa arkadan verecek olan kız2
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- bizi ne zaman sevecekler5
- saraca finch house24
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- cevabı bilinmeyen sorular6
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- en tehlikeli kadın tipi7
- japon kızı2
- ehli sünnet hocalar11
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- emlak balonunun artık patlamak zorunda olması2
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- götü yuvarlak olan kadın2
- ekrem imamoğlu14
Etkiye tepki olarak ortaya çıkan PKK'ya karşı yıllarca savaşmış emekli korgeneral itirafıdır.
görsel
görsel
büyük komutan.
öyle soyadı başbuğ olan ilkerler gibi dönmedi çıkarken,
veya ilk adı devlet olanlar gibi ömür boyu bahçelik yapmadı.
çıkar çıkmaz şunu söyleyen ilk askerdir:
https://www.youtube.com/watch?v=j8mkHaSC39k
öyle soyadı başbuğ olan ilkerler gibi dönmedi çıkarken,
veya ilk adı devlet olanlar gibi ömür boyu bahçelik yapmadı.
çıkar çıkmaz şunu söyleyen ilk askerdir:
https://www.youtube.com/watch?v=j8mkHaSC39k
yıl 1992. karabağ savaşı ve azerbaycan ordusunun yanında bir yiğit, engin alan.
görsel
fıtrat değişir sanma, kan yine o kandır.
görsel
fıtrat değişir sanma, kan yine o kandır.
19 mayıs günü kocaeli kitap fuarına teşrif edecek paşamızdır. elini öpmeye gideceğim.
Habur da sivil darbecilerin çadır kurup pkk lı akladığı sıralar cezaevine tıktığı şerefli türk generali.
feto ile beraber yürüyenler kandırıldık itirafının ardında kanundan kaçarken balyoz senaryosu ile yeniden içeri atılmak istenen namuslu asker.
beyler, sizde hiç utanma duygusu kalmadı mı? ar, namus, onur, haysiyet sizin için ne anlama geliyor bilmiyorum ama bu ülkeyi işgalcilere peşkeş çektiğinizi görüyoruz. bu adamları tekrar içeri tıkarsanız bu uyuyan devi uyandırırsınız. biz iki lafınıza kanıveren sütü bozuklardan değiliz.
adaleti uygulamaya önce kendinizden başlayın.
(bkz: komutanıma dokunma)
beyler, sizde hiç utanma duygusu kalmadı mı? ar, namus, onur, haysiyet sizin için ne anlama geliyor bilmiyorum ama bu ülkeyi işgalcilere peşkeş çektiğinizi görüyoruz. bu adamları tekrar içeri tıkarsanız bu uyuyan devi uyandırırsınız. biz iki lafınıza kanıveren sütü bozuklardan değiliz.
adaleti uygulamaya önce kendinizden başlayın.
(bkz: komutanıma dokunma)
yargıtayın balyoz davasında verilen beraatını bozulmasını istemiş emekli korgeneral.
şerefli bir Türk asker.
Şemdin sakik istedi 4 yıl hapis yattı! Kimin döneminde herkes biliyor.
milli savunma bakanı, iç işleri bakanlığı veya mitin başına geçmeli, osman pamukoğluyla beraber. ceplerini düşünmedne ülkeye hizmet edecek insandır.
edit: kendisinden sonra özel kuvvetler dinci dolmuştur. polis özel harekata ve halka silah doğrultmuştur.
edit: kendisinden sonra özel kuvvetler dinci dolmuştur. polis özel harekata ve halka silah doğrultmuştur.
apoyu türkiye getirmiş büyük asker ve devlet adamıdır.
bölünmeye çeyrek kala kitabının yazarıdır.
bölünmeye çeyrek kala kitabının yazarıdır.
Pek sevdiğim bir emekli vatansever paşamız.
2014 yılında yaptığı ses getiren konuşmayla internet sözlüklerinde de bir dönem gündem olan isim.
mezun olacağım yıl, onun o konuşmasını izlemiştim internetten.
ekşi sözlük'te de hakkında "böyle cesur konuşan insana hasret kalmıştık." yazmışlardı. o dönem yaptığı cesur konuşma ile birçok insanın desteğini kazanmıştı. şu an dahi, bu ismi mecliste görmek isteyen çok kişi görüyorum.
şu sıralar gündemi pek takip edemiyorum; ama belki akşener'in kuracağı yeni partide yer alması da söz konusu olabilir. destekleyeni bol.
mezun olacağım yıl, onun o konuşmasını izlemiştim internetten.
ekşi sözlük'te de hakkında "böyle cesur konuşan insana hasret kalmıştık." yazmışlardı. o dönem yaptığı cesur konuşma ile birçok insanın desteğini kazanmıştı. şu an dahi, bu ismi mecliste görmek isteyen çok kişi görüyorum.
şu sıralar gündemi pek takip edemiyorum; ama belki akşener'in kuracağı yeni partide yer alması da söz konusu olabilir. destekleyeni bol.
fetö adlı dinci terör örgütünün vaktiyle hedef aldığı ve mağdur ettiği cumhuriyet neferi.
Bu dinci yapının mağdur ettiği diğer Cumhuriyet sevdalılarının bazıları işte burada:
(bkz: ilker Başbuğ)
(bkz: Türkan saylan)
(bkz: ali türkşen)
(bkz: semih çetin)
Bu dinci yapının mağdur ettiği diğer Cumhuriyet sevdalılarının bazıları işte burada:
(bkz: ilker Başbuğ)
(bkz: Türkan saylan)
(bkz: ali türkşen)
(bkz: semih çetin)
görsel
gözümüz kulağımız ve dualarımız afrin'de. mehmetçikle beraber. ama medyanın cidden artık geride durması lazım.
gözümüz kulağımız ve dualarımız afrin'de. mehmetçikle beraber. ama medyanın cidden artık geride durması lazım.
Adam gibi adamdır. Dik duruşu sebebiyle ergenekon zırvalarıyla içeri alınmış sonrasında masum olduğu ortaya çıkmış ve sahalara dönmüştür. Herkes bu kadar sağlam omurgalı olsa memlekette neler olur neler...
Twitter ergenlerinden nasibini almış emekli asker.
https://twitter.com/KorgE...status/956089538249744385
Önemli bir konuya dikkat çektiği bu twit sonrası altta yapılan had bildirme, askerlik, strateji öğretme çabaları muhteşem.
Bu arada bilmeyenler için twitter üzerinden askerlik, strateji, psikolojik harp öğretilmeye çalışılan Engin Alan'ın biyografisi
http://m.biyografi.info/kisi/engin-alan
Eeyyy sosyal medya, eeeeyyy internet çağı sen nelere kadirsin!!!
https://twitter.com/KorgE...status/956089538249744385
Önemli bir konuya dikkat çektiği bu twit sonrası altta yapılan had bildirme, askerlik, strateji öğretme çabaları muhteşem.
Bu arada bilmeyenler için twitter üzerinden askerlik, strateji, psikolojik harp öğretilmeye çalışılan Engin Alan'ın biyografisi
http://m.biyografi.info/kisi/engin-alan
Eeyyy sosyal medya, eeeeyyy internet çağı sen nelere kadirsin!!!
(bkz: engin alan düzyatan) xd
''Bugüne kadar olan hiç bir şey yok sayılamaz, eğer yok sayar isek hayatını kaybeden arkadaşlarımıza ihanet etmiş oluruz, bu alçaklığı yapan, planlayan, destekleyen ne kadar namussuz varsa hak ettikleri cezayı çekecekler, hiç kimse bugüne kadar olanların, bunca zaman yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünmesin!'' - ENGiN ALAN -
görsel
görsel
Son yılların en büyük hayal kırıklığı.
T: geçmişte kendisini hapiste süründürenlerin yalakalığını yapan Bahçeli'nin emir eridir. *
T: geçmişte kendisini hapiste süründürenlerin yalakalığını yapan Bahçeli'nin emir eridir. *
Ergenekon davasına savcılık yapanların ve türklüğü ayaklar altına alanların yol arkadaşıdır.
Gözümde ali tatar'ın %1'i bile değildir.
Gözümde ali tatar'ın %1'i bile değildir.
Güzel bir konuya dikkat çekmiş. Bugün bir çok kişiden cümle içerisinde "savaşa giriyoruz" şeklinde cümleler duydum. Bana da tuhaf geldi. Savaş olması için muhatabınızın bir devlet olması gerekir. Oysa devletimiz terörist unsurları temizlemek için suriye'ye operasyon düzenliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar