bugün
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı51
- chatgpt'nin bana yürümesi11
- sözlükteki fenerbahçeliler12
- özelden alet atmak4
- ipkis tarzı entry girmek4
- victor osimhen10
- 22 tane adamın bir topun peşinden koşması3
- gay taklidi yapıp kızlarla takılmak5
- hakiki gay misin diyen sözlük yazarı3
- fb gs'yi yenerse tanga giyeceğim4
- futbol izleyen erkek pasif gaydir2
- futbol boş adam işidir2
- hurdacıdan son gelen kitaplar6
- 2 kasım 20262
- memelerim güzel mi diyen sözlük yazarı5
- kolye18
- ayağı 36 numara olan kadın3
- 20263
- meme gifleri atan sözlük yetkilisi6
- balkonda unutulan şarap4
- oktay saral13
- victor osimhen'in balon olduğu gerçeği2
- eşekler yıllardır yapay zekadan bahsetmiştir4
- güne bir akp'li bırak2
- nervio tarzı entry girmek18
- sözlükteki galatasaraylılar2
- terrifier2
- jaws filmindeki sikko balik24
- ayakları güzel olan kadın2
- dış mekan fotoğraf çekimi2
- insan sevmemek9
- galatasaray 1 fenerbahçe 02
- duşa giriyorum kimi düşüneyim9
- arda güler16
- yediğimiz yemekleri midede dışkı olarak taşımak6
- 26 ekim 2026 çaykur rizespor trabzonspor3
- atatürk ün hataları15
- usual bey birader bay biraderdir4
- kıza aşık oldum uyuyamıyorum4
- susuz yaz dizisi2
- 26 ekim 2026 rizespor trabzonspor maçı8
- sözlüğü kurtaracak tek yazar8
- futbol15
- 42 yıllık masonun masonluktan men edilmesi2
- trump'ın nicki minaj'ın götüne bakması2
- 42 numara ayaklı kızın yaşama amacı6
- süper lig5
- sözlükteki yazarların beni kız zannetmesi10
- sinek as'ın sözlüğe vedası26
- doğubank8
insanın hayatında görmeyi umacağı bazı yerler vardı ya işte burasıda aynen öyle bir yer.bir orayı görme hayali,oradan manzarayı seyretme hayali. ahh belki bir gün olur ha...
1929 buhranı sonrası amerikalıların umutlarını ve cesaretlerini artırmak için yapılan gökdelendir.
ikiz kuleler yıkıldıktan sonra new yorkun en yüksek binası olmuştur,86 katlıdır ve dünyanın en güzel manzaralarından birine şahit olursunuz burada.
20 dolar verip en tepeye cikabilirsiniz, 1 dolar vererek 1 cent inizi presleyip bu binanin resmini verdiginiz 1 cent te gorebilirsiniz.
bu binanın(gökdelenin) tepesine çıkıp etrafı seyretmek yazıldığı gibi 20 dolar değil, 11 dolardır.içeride çektireceğiniz fotograf 28 dolar civarinda idi yamulmuyorsam.
buradaki asansörler 1 saniyede 20 kat kadar çıkabilmektedir.ayrıca bu binanın kendine ait posta kodu da vardır.
buradaki asansörler 1 saniyede 20 kat kadar çıkabilmektedir.ayrıca bu binanın kendine ait posta kodu da vardır.
New York,Amerika Birleşik Devletleri'ndeki gökdelendir.381 metre yüksekliğinde ve 102 katlıdır.1931 yılında yapılmıştır.208,979 metrekare kullanım alanı olan binada 73 asansör çalışır.Empire State Manhattan'ın en önemli simgelerinden biri haline gelmiştir.iddialı tasarımıyla,yapımı başladığında 7 milyon saatlik bir çalışma gerektiren Empire State,tam 40 yıl boyunca dünyanın en yüksek binası oldu.Bina,90'dan fazla filmde ve televizyon şovunda kullanıldı.Bu şovlardan bazılarında King Kong binaya tırmandı,bina uzaylılar tarafından tahrip edildi ve Doktor Who tarafından ziyaret edildi.1994 yılında 'Örümcek Adam' Alain Roberts hiçbir alet kullanmadan binaya tırmandı.
New York'ta 5. Avenue ile West 34. Street'in köşesindedir. 1929 yılında çalışmalara başlanmış, 1931 yılında Shreve, Lamb and Harmon mimarlık şirketi tarafından tamamlanmıştır, 102 katlıdır. World Trade Center'in kuzey kulesinin tamamlandığı 1972 yılına dek dünyanın en yüksek binasıydı. World Trade Center'in 2001'de vurulmasının ardından yeniden Amerika'nın en yüksek binası ünvanını kazanmıştır. 1945 yılında benzer şekilde Empire State Building'in kuzey kanadının 79 ve 80. katlarına uçak çarpmış, yaklaşık 40 dakika süren yangın ve kaza sonucunda 40 kişi ölmüştür. Binanın 86. katında bulunan gözlem yeri, Manhattan'ı 360 derece görebilmenizi sağlar. Ayrıca bir gözlem yeri de 102. katta bulunmaktadır.
86. kata çıkış ücreti 15 dolar olan bina. 102. kat için ekstra bir ücret daha ödeniyor.
king pin'in ofisi.
Adamın dizlerinin bağını çözen bir yüksekliğe ayrıca mükemmel bir manzaraya sahip gökdelendir. Çıkmak için verilen 20 dollar'ın her penny si helal olsundur.
Eger gunes batmadan yarim saat once yukarida olacak sekilde ayarlarsaniz, gun batimi ve gece manzarasini da seyredersiniz ki gercekten etkileyicidir.
gidilmesi gereken yerlerin en başında bulunan mükemmel yer. resimlerine baktığım zaman bile beni acayip şekilde etkileyen bir manzaraya sahip, şuan sadece hayallerimde olan ama hayallerimde kalmasını istediğim şahane yapı.
ne kadar geride olduğumuzun göstergesidir. bu yapı amerikada 1930 lu yıllarda yapılmıştır ve 400 küsür metredir. yanlış bilmiyosam 2009 bitirilen saphire of istanbul(türkiyenin en yüksek yapısı şimdilik) sadece 263 metredir.
(bkz: body building)
2012'de uzaylılar tarafından yıkılacakmış.
tabii yersen*
tabii yersen*
tepesine çıkılıp aşağıya bakıldığında daha çok anlaşılan bir binadır. zira aşağıdan bile kafanı kaldırıp bakmaya çalışsan binayı tam göremezsin.
mafia 2'nin fragmanında izlenesidir.
görmek istediğim binadır.
içinde ne yapıldığını merak ettiğimiz (ticaret mi, otel mi, rezidans mı, kamu görevi mi) ve bununla ilgili bilgi verici entry girilmesini umud ettiğimiz bina.
bilinenin aksine 102 katlı olan yapıdır, 86. katı ile yer yüzeyi arasında yaklaşık 380 metre mesafe vardır. üst katlarda dişçi ofisleri bulunur, yapımı 2 yılda tamamlanmıştır.
burayı gezmenin maliyeti 29 ila 49 dolar arasındadır. ayrıca birçok filmde kendine yer edinmistir.
burayı gezmenin maliyeti 29 ila 49 dolar arasındadır. ayrıca birçok filmde kendine yer edinmistir.
King Kong'un en tepesinde planörlerle it dalaşı yaptığı binadır.
Mimar Ted mosby'nin en sevdiği bina.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar