bugün
- bütün dövmeli kızlar patlaktır6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- e r'e k t o r3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- şehrin bağırsaklarını sevmek2
- sudekiray6
- izzet altınmeşe dinlemenin felsefesi2
- osimhensiz galatasaray6
- bisikletle çok ama çok böyle acayip hızlı gitmek2
- üniversiteli eskort kadınlar2
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- ruhi çenet12
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- futbol4
- ikizler burcu4
- pilot karısı bile olamamak2
- anne with an e2
- sözlüğün akmaması3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- televizyonda sevdiğin filme denk gelmek2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı2
- kiraz cicegi kolonyasi20
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- gece gece bamya yenir mi8
- rus kadınla evlenir misiniz10
- recep tayyip erdoğan15
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- kafada yumurta patlatarak şaka yapmak2
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- polis çevirmesi4
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- ne kadar paranız var10
- ey insan6
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi2
- 0 0 710
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- rusya'nın avrupa'ya karşı hibrit savaşı2
- galatahahahahahaha7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
entry'ler (386)
hakemin içine sıçtığı maç. *
Avrupa fatihinin bir kez adının hakkını vererek tarih yazdığı maçtır. Oktay Mahmuti'nin aslanları, o muhteşem taraftar ve Murat Kosava'ya helal olsun bee! Ekran başında izlerken orada olamadığım için kahrolsamda galibiyeti aynı heyecanla kutlamak hiçbir şeye değişilmez.
insanı fena hallere sokan adam. hüzünlenerek dinliyoruz efenim.
ilk defa skordaki yenilgiye üzülmediğim maç. ortada savaşan bir takım, teknik adam ve taraftar vardı. gurur duymamak elde değil lan işte, tek başıma izlesem ağlardım o coşkuyla.
Helal olsun büyük galatasaray takımı, Helal olsun büyük galatasaray taraftarı.
Helal olsun büyük galatasaray takımı, Helal olsun büyük galatasaray taraftarı.
gökhan gönül'le birlikte harikalar yaratırlar.
skorun yine arda'nın üstüne kaldığı maç. yahu sahada 11 kişi var hepsi birbirinden berbat oynuyor, muhabbetler sabri'yle arda etrafında dönüyor. tabii o sahada volkan süperdi, gökhan gönül harikalar yarattı.
bu takımı ateşleyebilecek teknik adam olmadıkça olmaz bu iş.
bu takımı ateşleyebilecek teknik adam olmadıkça olmaz bu iş.
fenevliler gibi düz mantıkla hareket edersek eğer; bu gece sarı lacivertli renklere çok kötü koymuş olan takımdır.
uzun zamandır gooll çığlıklarını atmayı ne kadar özlediğimizi anladığım maç.
ertem şener messi'ye olan aşk itiraflarını dinlediğimiz maç. sıkıldık lan yeter.
not: madrid yenseydi la.
not: madrid yenseydi la.
terbiyesizliğin daniskasıdır. bir galatasaraylı olarak sevmesemde, o adamın gururunu orada kırmak hiç kimseye düşmez. adam penaltı kazandırmış, atmış hala devam ediyor. üzüldüm lan adamı öyle görünce attığı golü ben alkışladım orda yapılanlara rağmen. bu kadar insanlıktan çıkmış olmayın be.
not: en fanatiğinden galatasaraylıyım.
not: en fanatiğinden galatasaraylıyım.
ismini unutulmazlara büyük harflerle yazdırmış kaptan. bizim için hala galatasaraylıdır ve bu taraftar onu hep bekleyecektir. şimdilik söylenecek tek şey var yolun açık olsun kaptan. ispanya'da daha da başarılı olacağına inanıyorum, takipteyiz aslan parçası!
selam çakmaya doymayan dizi.
o değil de çok heyecanlı bitti be. ne çabuk bitti yeni bölümde yahu işin yoksa bir hafta daha bekle şimdi.
değişmeyen tek şey yine gül gül öldük. sen hiç bitme emi.
o değil de çok heyecanlı bitti be. ne çabuk bitti yeni bölümde yahu işin yoksa bir hafta daha bekle şimdi.
değişmeyen tek şey yine gül gül öldük. sen hiç bitme emi.
yeni sezonun pazartesi başlayacağını duyduğum an hayat sevincimi geri kazandıran dizi. eski bölümlerini hatim ettik yeni bölümleri bekliyoruz. özledik daha ne olsun!
hayalden öteye gidemeyecek saçma fenerli söylemidir. olayın şike operasyonuyla alakalı olmadığını anlamayan, kendi hayal güçlerindeki olayları yansıtan fenerliler daha ne kadar kendilerini rezil duruma düşürecekler merak konusu. davranışlarıyla yeniden ispat etmişlerdir; fenerbahçeli utanmazlığı.
güya fenerbahçe-denizli maçını araştırmak için yapılan polis aramasıymış. ee maçın neden 16 dakika uzadığınıda araştırsın bakalım polisler, altından neler kim çıkıyormuş.
haa ayrıca şikebahçeliler çok heyecanlanmış ama bu kadarına gerek yok. götünüzden elementler uydurup kendi kendinizi kandırmaya hiç çalışmayın.
haa ayrıca şikebahçeliler çok heyecanlanmış ama bu kadarına gerek yok. götünüzden elementler uydurup kendi kendinizi kandırmaya hiç çalışmayın.
denizde camış gibi yanmışım sözlük suratım bile soyuluyor, dört günden beri dışarı çıkamıyorum aynalara bakmaya korkuyorum. bütün kremleri yüzüme sürüyorum bir halta yaradıkları yok. *
skoru içine sindiremeyen adamın verdiği cevapmış. tamam hadi onu anladık ulan size noluyor bu kadar sevindiniz, içinizin yağları eridi falan kuyruk acınız bu kadar mı büyük ufacık şeyden mutlu oluyorsunuz. *
izlerken büyük mutluluk duyduğum maç. bu takımı böyle görmeyi ne kadar çok özlediğimizi bize hatırlatmış oldular. helal olsun aslanlar.
ayrıca o kel liverpool oyuncusu sana ayrıca laflar hazırladım. dikkat et oğlum arena orası.
melo'nun pozisyonunu göremedim ancak umarım önemli değildir.
ayrıca o kel liverpool oyuncusu sana ayrıca laflar hazırladım. dikkat et oğlum arena orası.
melo'nun pozisyonunu göremedim ancak umarım önemli değildir.
-galatasaray maçına iki bilet aldım. benimle gelir misin?