bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- fatma betül sayan kaya17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- koklayarak öpmek17
- dünya52
- tiktok3
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor3
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- morkstar yazdı bunu12
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- anın görüntüsü28
- özgür özel2
- çalıyor ama çalışıyor5
- dünyada kanunla korunan 2 kişi2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- binyamin netanyahu2
- platon un mağara alegorisi5
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- sözlüğün en güzel kadını26
- koklayarak insan tanımak7
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- özlemek4
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- uyuyamama nedeni5
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- faik kaltakkıran2
- geceye bir şarkı bırak4
- amerika birleşik devletleri28
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- gocunun elleri9
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- şuan dinlediğin şarkı8
şimdilik pek bekleneni veremeyen doksanlar dizisinin aradan sıyrılan ve göz dolduran nadir tiplemelerinden. daha ne işle meşgul olduğu çözülemese de, bakkalla yaptığı geyiklerle dikkati çeken bomba dizi karakteridir. bu arada, tahminen o kadar didiştiği ve dedikodusunu yaptığı "feminik" kızla arasında giderek bir elektrik oluşacak ve iş ilişkiye akacak gibi bir izlenim var. ayrıca bu eleman bu rolden sonra muhtemelen patlama yapar.
(bkz: Erkan Köse)
dizi için büyük bir potansiyel içeren karakter.
daha çok görünmeli.
daha çok görünmeli.
alır yürür gibi geliyor.
dün geceki bölümde sadece geyik ve dedikodu yapma değil, adam kafalama, iş bitirme ve ketenpere konularında da bayağı iddialı olduğu ortaya çıkmıştır. ne var ki, derdi paso geyik ve muhabbet olduğundan, bu yeteneklerini cebini doldurmaya değil, gırgır şamataya veya ara ara mahalle halkına güzellik yapmaya yönelik değerlendirmektedir.
dizinin bilmem kaçıncı bölümündeki "boyun devrilsin diyeceğim ama eninle boyun eşit olduğu için öyle de yaşayabilirsin." repliğiyle güldüren karakter.
dizideki tek güldüren karakterdir. ekürisi bakkal ile bazen yarım yarım yarmaktadır.
saçma sapan ağız yamultmalarıyla insanları güldürmeye çalışan tipler gibi değil bir kere.
orjinal anadolu ağzıyla o kadar güzel güldürüyor ki diziyi tek başına götürüyor desem yeridir.
orjinal anadolu ağzıyla o kadar güzel güldürüyor ki diziyi tek başına götürüyor desem yeridir.
daha tip özellikler eklenirse sivri bi tipleme olup göz doldurabilir. o potansiyel var.
(bkz: feminik)
marketteki işlevi henüz anlaşılmayan, ara ara güldüren karakterdir.
yeminlen diziye başlayacağım bu adam yüzünden. o nasıl bir sevimlilik, o nasıl bir konuşma, nasıl bir doğallık. hele dünkü (06.11.2013 tarihli) bölümde mezardaki dede ile monoloğu müthişti *
Çok yetenekli çok komik buluyorum bu adamı, doksanlar dizisini sırf bu adam için izliyorum.
Gerçekten çok yetenekli birisi ama dizi genelinde hep onun olması tıpkı bkm mutfakta bir ara ersin korkut sürekliliği gibi oldu.
yetenek fışkıran insan. dizide aldığı baklavaları yiyen müteahhit nuri için söylediği "yediğin baklavalar bığıl bığıl içine dert olsun" lafına adeta haykırdım.
Replikleri biraz kısaltılsa daha iyi olabilir. O kadar uzatıyorlar ki bunaltıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar