bugün
- true'nin çaylak olması8
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak5
- yeni parti55
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri4
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur7
- çikolata soslu ıslak kek4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek3
- tekne turu8
- imam maaşları3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- kurban gülümse2
- muz yiyen erkek4
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- yeni parti için isim önerisi5
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin7
- ordu merkez3
- tiramisu yiyen erkek3
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- 2002 yılını özlemek3
- hayden panettiere2
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- kel erkeklerin karizması3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- gürsel tekin7
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- atm den para yollayanlar3
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- yeni partinin amblemi2
- eski kitaplar3
- mehdinin pforzheim da olması3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- şeriatsız dünya2
- kova dolunayı4
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- islam medeniyetinin varlığı2
- kel erkekler çirkinse johnny sins ne o zaman2
- bir erkeğin aşko demesi5
- ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu2
- çağımızın hastalığı8
- hangi yazar hangi başlığa ait5
entry'ler (538)
izleyin, izlettirin. harika olmuş.
yeni aldığım ve bundan önce telefon kullanmıyormuşum dediğim telefon. ekran kalitesi, yağ gibi akması ve şarjının uzun gitmesi muhteşem.
özellikle kot pantolonlarını çok beğendiğim giyim markası.
ido dan daha iyi hizmet veren deniz otobüsleri işletmesidir. dün istanbul'dan bursa'ya dönmek için 19:15 e bilet aldım. feribot, tam saatinde kalktı ve 20:50 gibi bursa'ya ulaştım. istanbul'a giderken ido ile gitmiştim. 16:30'da kalkması gereken ido feribotu 17.05 gibi kalktı. önemli bir işim yoktu fakat istanbul'a geç varmıştım. bundan sonra ilk tercihim budo olacak.
ululardan ulu bir sözlüktür.
dolandırıcılık yaptıklarını öğrendim. sahte sms gönderip yanıltıyorlar.
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
kullanmaktan keyif aldığım aldığım telefondur. ekran çözünürlüğü ve kamerası başlı başına bu telefonu almak için bir sebep. çöp diyenlere inanmayın, onlar samsung veya htc kullanmaya devam etsinler.
slovenya ve romanya'ya yazık olmuş yarışmadır. hele o Slovenya'nın şarkısı yok mu, çok beğendim.
formula 1 yarışlarını alan platform. şu anda sıralama turlarını izlemekteyim.
yaklaşık 1 saattir internetim yok. ttnet'i aradığımda bölgede genel arıza olduğu ve ne zaman çözüleceğinin belli olmadığı söylendi. ayrıca tivibu ev abonesiyim ve televizyon izleyemiyorum.
frengi hastalığına yakalandığı için hayat kadınlarını öldürdüğü iddia edilen katil. 1880'lerde Londra sokaklarına dehşet yaymıştır.
vodafone hattımı taşıyarak abonesi olduğum gsm operatörü. 12 ay taahhütlü geçiş yaptığım için çeker mi çekmez mi diye korkularım vardı. şu ana kadar bana vodafone'u aratmadı. kapsama alanı, şebeke, ses kesilmesi gibi hiçbir sorun yaşamadım. aynı kalitede ve aynı fiyat politikasında devam ederlerse avea'dan başkasını kullanmayı düşünmem.
geçenlerde beni arayıp önce halimi hatırımı soran peşinden kampanya anlatmaya başlayan iss. ttnet'e taahhüdümün olduğunu söylememden sonra hemen kapattılar telefonu. taahhüdüm olmasa bile asla geçmem.
her anın değerini bil.
aras kargo değildir.
altı minare üstü anladınız sizdir.
an itibariyle kanal 7'de yayınlanmaktadır.
hunter of stars şarkısı muhteşem olan ve hakkının yendiğini düşündüğüm sanatçı. eurovision'u sakallı ablamız kazanana kadar sebalter kazanabilirdi mesela.
geçip geçmemekte kararsız kaldım. üç yıldır vodafone kullanıyorum. şikayetim yok fakat avea daha ucuz gibi geliyor. kapsaması nasıl bilmiyorum. pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.