bugün
- silinen hesap 0145677
- kaçan kovalanır mı sizce5
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- sözlük kızı ile kavga etmek11
- aç karnına kahve içmek6
- sözlükte küfür eden insanlar3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- hiçbir servet zamanı satın alamaz19
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- polonya2
- arabada sigara içilir mi6
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- 12 ağustos 20262
- özgür özel12
- robot moderatör2
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- admin kardeş2
- gratisin içini merak etmek9
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- diamond bosphorus2
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- kavga varken başlık açmak2
- çerçeve yasa24
- range rover2
- yani kısaca deriz ki5
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- katılım emeklilik2
- renault 96
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- dindar nesil5
- sebahattin şirin16
- askerlik3
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- toprağı bol olsun4
- doksanlarda nude göndermek2
- cin4
- pop dinleyen erkek2
- ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen2
- yatırım fonu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- suhoy su 352
- puro içen kıro2
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- günaydın şarkısı2
entry'ler (538)
izleyin, izlettirin. harika olmuş.
yeni aldığım ve bundan önce telefon kullanmıyormuşum dediğim telefon. ekran kalitesi, yağ gibi akması ve şarjının uzun gitmesi muhteşem.
özellikle kot pantolonlarını çok beğendiğim giyim markası.
ido dan daha iyi hizmet veren deniz otobüsleri işletmesidir. dün istanbul'dan bursa'ya dönmek için 19:15 e bilet aldım. feribot, tam saatinde kalktı ve 20:50 gibi bursa'ya ulaştım. istanbul'a giderken ido ile gitmiştim. 16:30'da kalkması gereken ido feribotu 17.05 gibi kalktı. önemli bir işim yoktu fakat istanbul'a geç varmıştım. bundan sonra ilk tercihim budo olacak.
ululardan ulu bir sözlüktür.
dolandırıcılık yaptıklarını öğrendim. sahte sms gönderip yanıltıyorlar.
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
kullanmaktan keyif aldığım aldığım telefondur. ekran çözünürlüğü ve kamerası başlı başına bu telefonu almak için bir sebep. çöp diyenlere inanmayın, onlar samsung veya htc kullanmaya devam etsinler.
slovenya ve romanya'ya yazık olmuş yarışmadır. hele o Slovenya'nın şarkısı yok mu, çok beğendim.
formula 1 yarışlarını alan platform. şu anda sıralama turlarını izlemekteyim.
yaklaşık 1 saattir internetim yok. ttnet'i aradığımda bölgede genel arıza olduğu ve ne zaman çözüleceğinin belli olmadığı söylendi. ayrıca tivibu ev abonesiyim ve televizyon izleyemiyorum.
frengi hastalığına yakalandığı için hayat kadınlarını öldürdüğü iddia edilen katil. 1880'lerde Londra sokaklarına dehşet yaymıştır.
vodafone hattımı taşıyarak abonesi olduğum gsm operatörü. 12 ay taahhütlü geçiş yaptığım için çeker mi çekmez mi diye korkularım vardı. şu ana kadar bana vodafone'u aratmadı. kapsama alanı, şebeke, ses kesilmesi gibi hiçbir sorun yaşamadım. aynı kalitede ve aynı fiyat politikasında devam ederlerse avea'dan başkasını kullanmayı düşünmem.
geçenlerde beni arayıp önce halimi hatırımı soran peşinden kampanya anlatmaya başlayan iss. ttnet'e taahhüdümün olduğunu söylememden sonra hemen kapattılar telefonu. taahhüdüm olmasa bile asla geçmem.
her anın değerini bil.
aras kargo değildir.
altı minare üstü anladınız sizdir.
an itibariyle kanal 7'de yayınlanmaktadır.
hunter of stars şarkısı muhteşem olan ve hakkının yendiğini düşündüğüm sanatçı. eurovision'u sakallı ablamız kazanana kadar sebalter kazanabilirdi mesela.
geçip geçmemekte kararsız kaldım. üç yıldır vodafone kullanıyorum. şikayetim yok fakat avea daha ucuz gibi geliyor. kapsaması nasıl bilmiyorum. pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.