bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor5
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- gocunun nerede olması12
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- hikayeyi devam ettir30
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- biber dolması olsa da yesek5
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- yeşilçam filmi izlemek6
- cioran neden intihar etmedi3
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- çağımızın hastalığı2
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- jackie chan2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- uysaljakoben16
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- aziz nikola3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- cem küçük5
- sen true yu savundun2
- yeni parti50
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- bal porsuğu3
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- dizel araç devrinin bitmesi3
- nick vermeden bir yazara seslen16
- finike2
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
entry'ler (538)
izleyin, izlettirin. harika olmuş.
yeni aldığım ve bundan önce telefon kullanmıyormuşum dediğim telefon. ekran kalitesi, yağ gibi akması ve şarjının uzun gitmesi muhteşem.
özellikle kot pantolonlarını çok beğendiğim giyim markası.
ido dan daha iyi hizmet veren deniz otobüsleri işletmesidir. dün istanbul'dan bursa'ya dönmek için 19:15 e bilet aldım. feribot, tam saatinde kalktı ve 20:50 gibi bursa'ya ulaştım. istanbul'a giderken ido ile gitmiştim. 16:30'da kalkması gereken ido feribotu 17.05 gibi kalktı. önemli bir işim yoktu fakat istanbul'a geç varmıştım. bundan sonra ilk tercihim budo olacak.
ululardan ulu bir sözlüktür.
dolandırıcılık yaptıklarını öğrendim. sahte sms gönderip yanıltıyorlar.
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
kullanmaktan keyif aldığım aldığım telefondur. ekran çözünürlüğü ve kamerası başlı başına bu telefonu almak için bir sebep. çöp diyenlere inanmayın, onlar samsung veya htc kullanmaya devam etsinler.
slovenya ve romanya'ya yazık olmuş yarışmadır. hele o Slovenya'nın şarkısı yok mu, çok beğendim.
formula 1 yarışlarını alan platform. şu anda sıralama turlarını izlemekteyim.
yaklaşık 1 saattir internetim yok. ttnet'i aradığımda bölgede genel arıza olduğu ve ne zaman çözüleceğinin belli olmadığı söylendi. ayrıca tivibu ev abonesiyim ve televizyon izleyemiyorum.
frengi hastalığına yakalandığı için hayat kadınlarını öldürdüğü iddia edilen katil. 1880'lerde Londra sokaklarına dehşet yaymıştır.
vodafone hattımı taşıyarak abonesi olduğum gsm operatörü. 12 ay taahhütlü geçiş yaptığım için çeker mi çekmez mi diye korkularım vardı. şu ana kadar bana vodafone'u aratmadı. kapsama alanı, şebeke, ses kesilmesi gibi hiçbir sorun yaşamadım. aynı kalitede ve aynı fiyat politikasında devam ederlerse avea'dan başkasını kullanmayı düşünmem.
geçenlerde beni arayıp önce halimi hatırımı soran peşinden kampanya anlatmaya başlayan iss. ttnet'e taahhüdümün olduğunu söylememden sonra hemen kapattılar telefonu. taahhüdüm olmasa bile asla geçmem.
her anın değerini bil.
aras kargo değildir.
altı minare üstü anladınız sizdir.
an itibariyle kanal 7'de yayınlanmaktadır.
hunter of stars şarkısı muhteşem olan ve hakkının yendiğini düşündüğüm sanatçı. eurovision'u sakallı ablamız kazanana kadar sebalter kazanabilirdi mesela.
geçip geçmemekte kararsız kaldım. üç yıldır vodafone kullanıyorum. şikayetim yok fakat avea daha ucuz gibi geliyor. kapsaması nasıl bilmiyorum. pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.