bugün
- osuruktan şiirler22
- sarı torba5
- nasıl birisiniz5
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı10
- bir yazarı savunmak7
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz5
- çalışmadan para kazanmak6
- üsteki yazar ne düşünüyor tahmin et4
- bebek katili öcalan2
- serfoş yuzır3
- amedspor7
- nasıl zengin olunur4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- velvet27
- mutlu ama uzak olsun5
- özlediniz mi beni7
- seri gizli artı oy veren melek7
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- porno entelektüelliği2
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- alttaki yazara motto ver2
- karı kıza para yedirir misiniz5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sözlükte kavga oldu hissi5
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- sözlük çok bozuldu monşer2
- fosur fosur osurmak2
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- yatarken surata telefonu düşürmek2
- acı gerçekler3
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- ütopyalar güzeldir2
- mor semsiyeli yabanci8
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- evliliğin anlamı13
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- buddy dude4
- kedi4
- pizza yemek2
- anın görüntüsü34
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- nil karaibrahimgil2
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım2
- uludağ itiraf2
entry'ler (538)
izleyin, izlettirin. harika olmuş.
yeni aldığım ve bundan önce telefon kullanmıyormuşum dediğim telefon. ekran kalitesi, yağ gibi akması ve şarjının uzun gitmesi muhteşem.
özellikle kot pantolonlarını çok beğendiğim giyim markası.
ido dan daha iyi hizmet veren deniz otobüsleri işletmesidir. dün istanbul'dan bursa'ya dönmek için 19:15 e bilet aldım. feribot, tam saatinde kalktı ve 20:50 gibi bursa'ya ulaştım. istanbul'a giderken ido ile gitmiştim. 16:30'da kalkması gereken ido feribotu 17.05 gibi kalktı. önemli bir işim yoktu fakat istanbul'a geç varmıştım. bundan sonra ilk tercihim budo olacak.
ululardan ulu bir sözlüktür.
dolandırıcılık yaptıklarını öğrendim. sahte sms gönderip yanıltıyorlar.
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
Merhaba; 850155 takip numarali kargonuz adres yetersizliginden dolayi teslim edilememistir subede beklemektedir Bilgi icin: 02129454255
kullanmaktan keyif aldığım aldığım telefondur. ekran çözünürlüğü ve kamerası başlı başına bu telefonu almak için bir sebep. çöp diyenlere inanmayın, onlar samsung veya htc kullanmaya devam etsinler.
slovenya ve romanya'ya yazık olmuş yarışmadır. hele o Slovenya'nın şarkısı yok mu, çok beğendim.
formula 1 yarışlarını alan platform. şu anda sıralama turlarını izlemekteyim.
yaklaşık 1 saattir internetim yok. ttnet'i aradığımda bölgede genel arıza olduğu ve ne zaman çözüleceğinin belli olmadığı söylendi. ayrıca tivibu ev abonesiyim ve televizyon izleyemiyorum.
frengi hastalığına yakalandığı için hayat kadınlarını öldürdüğü iddia edilen katil. 1880'lerde Londra sokaklarına dehşet yaymıştır.
vodafone hattımı taşıyarak abonesi olduğum gsm operatörü. 12 ay taahhütlü geçiş yaptığım için çeker mi çekmez mi diye korkularım vardı. şu ana kadar bana vodafone'u aratmadı. kapsama alanı, şebeke, ses kesilmesi gibi hiçbir sorun yaşamadım. aynı kalitede ve aynı fiyat politikasında devam ederlerse avea'dan başkasını kullanmayı düşünmem.
geçenlerde beni arayıp önce halimi hatırımı soran peşinden kampanya anlatmaya başlayan iss. ttnet'e taahhüdümün olduğunu söylememden sonra hemen kapattılar telefonu. taahhüdüm olmasa bile asla geçmem.
her anın değerini bil.
aras kargo değildir.
altı minare üstü anladınız sizdir.
an itibariyle kanal 7'de yayınlanmaktadır.
hunter of stars şarkısı muhteşem olan ve hakkının yendiğini düşündüğüm sanatçı. eurovision'u sakallı ablamız kazanana kadar sebalter kazanabilirdi mesela.
geçip geçmemekte kararsız kaldım. üç yıldır vodafone kullanıyorum. şikayetim yok fakat avea daha ucuz gibi geliyor. kapsaması nasıl bilmiyorum. pişmanlık yaşamaktan korkuyorum.