bugün

Vişnelisi aşırı berbat olan sigaradır.
sigara içmiyorum sigarası. sigaraya giriş 1. vanilyalısı hoş değil baş ağrısı yapıyor. hem mentol hem karanfil olanı da biraz mide bulandırıcı. vişneli ve ekstra karanfilli black ha ri ka.
ankara'da tazesini satan bir yer bilen varsa bir mesaj kadar yakınındayım. limon bazaar'dakiler bozdu sanki son 1 yıldır. önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Zamanında eski sevgilimin içirmesi ile bayıldığım aşırı havalı cugara. Bir bakan bir daha bakıp nereden aldınız diye sorular soruyordu. Nice old days..
sigara içmememe rağmen bunun karanfillisinin ağızda bıraktığı o mayhoşluğu çok seviyorum.
Cherry, black ve Vanilyalı olanlarını da içmiş biri olarak naneli çeşidi en çok beğendiğimdir. içildiği zaman 10 masa öteden "aa herif djarum içiyor 1 dal otlanalım mı ?" gibi sereyanlara neden olur.
Şu an vanilyalısını içtiğim zıkkımdır. Cherry ve black içmiş birisi olarak onun verdiği keyfi, hazzı veremiyor. Ama her ürününde olduğu gibi çekmeye başladığın zaman o çatırdaması beni benden alıyor..
Filitreli sigarilloları gayet iyi olan marka kretekleri bilmiyorum.
kayseri de bir türlü bulamadığım sigara markası.
Vişnelisini ve vanilyalısını denedim ancak bu ikisi karanfilli olanı kadar içimi keyifli değildi bana göre.
Sigaraya başladım başlayalı nadiren alıp (zor buluyorum) keyif için içtiğim sigaradır. Dudakta bıraktığı tada hastayım lakin her daim iyisini bulamamaktayım. Tobacco shoplarda el altından alın.
(bkz: Djarum black)
(bkz: djarum cherry)
(bkz: djarum mentol)
Hepsinin tadı farklıdır ama black yani karanfilli olanı bir farklıdır.
Tavsiye-viski ile puro keyfinde içilebilir.
Senin o ergen sigarası dediğin hepsinden pahalı piyasada zor bulunan muazzam bir sigara. Bu nasıl troll kafası?
içildiği yerde hemen kokusu seçilen sigara.
Kaçak olmasına rağmen 15-20 tl arası bi fiyat verenlere mal diyorum açıkcası.
çileklisini kullandığım sigara.
ankarada vanilyalısını bulamadığım sigaradır.
Fazla içildiğinde tat almanızı engelleyen sigara. Ama tek içimlikse çok sofistike çok güzel.
Tadı bok, görüntüsü hoş sigara.
Güzel bir kretektir. * Ancak günlük sigara olarak kullanılmaması gerekir, zevk için günde 1-2 tane içilebilir.
Ilk defa sigara içenler için iyidir. Lakin sigara içenler için bu ne lan , bana normal sigara verin dedirtir.
Siyah paketini içmeye kıyamadığım sigara markasıdır.
antalya' da arayanlar için yat limanındaki tekel bayiini önerebilirim. 15 lira ama buna değer.
Mide bulandıran sigara. Onun yerine camın önünde kısa marlboro light tercih ederim. *
Kış vakti, camın onunde uzun uzun..
Sessizlik

Ve yine sarap.
Zehir oranı ve verdiği zarar kıyaslandığında yer yüzündeki tüm sigaraları gölgede bırakır.
1234...7
© copyright 2005 - 2026