bugün
- mercimek çorbası içen kadın14
- uludağ sözlük size ne kattı23
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- türkiye13
- pandela 38
- s'i l v'e r m'i s t24
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- soslu adana kebap5
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- yemeğe bulyon koyan insan6
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- sözlüğün en masum yazarları16
- tırnak pide5
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- arkadaşlar larissa kim12
- hepiniz öleceksiniz4
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız3
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- hoşçakal uludağ sözlük7
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- mekselina2
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- fusya semsiyeli yabanci26
- orgy havaalanı3
- animasyon izlerken ağlamak3
- lahmacun11
- türkiye vatandaşlığından çıkmak3
- sözlükte yazan ünlüler9
- recep tayyip erdoğan11
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- saraca097
- karton toplayan çingene6
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- nervio23
- şişko deyince sinirlenen kız2
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- sözlüğün deli kaynaması4
- kıçına kına yak2
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- bizimkiler dizisi dunkof halis2
- larisalisa8
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
entry'ler (1014)
Belli bir kazık yeme oranından sonra ağlama skillini kaybedersiniz, hatta bazen ağlamak için uğraşsanız bile ağlayamazsınız. Bu çok kötü bir şeydir ağlamak deşarj eder çünkü insanı. Belki bazen çok içince ağlarsınız ama sırf ağlamak için o kadar para verilmez.
Hayata dair hayalerin artık konuşulmadığı, mesajlaşırken saatler sonra ve geciktirici pardon geçiştirici kısa cevaplar almak, bir aradayken sizin çok konuşmanız karşı tarafın bazen cevap bile vermemesi. Geçmiş olsun arkadaşlar akvaryumda çok balık var unutmayın.
Alkolü bırakıyorum abi dediğiniz dönemlerde yapılan bir eylem, kimisine yarar kimisine etki etmeyebilir.
Bu canavarı siz yarattınız instagörller ve közcü tayfa.
Tanım: bir çeşit frankenstein.
Tanım: bir çeşit frankenstein.
Festivale gittiysem sikişmem lazım, zaten yıllardır her festivalde hep aynı gruplar, aynı şarkılar. Sikişmeyeceksem neden harhangi bir festivale gideyim, defalarca hepsini canlı dinlemişim zaten.
Herkes beklemem demiş, çoğunluğa uymayı sevmem ama ben de beklemem. Herkesin kendi hayatı var, kimsenin kaprisini çekemem. Yarın yaşayacağım belli değil maganda kurşununa kurban gidebilir ya da kafayı kırıp intihar edebilirim seni niye bekleyeyim amk, neyin bu kadar özel?
Dünyada o kadar şerefsiz, çıkar dostu falan varken kendi doğası neyse o şekilde davranan hayvanı beslemektir, gayet normal.
Siz de sikileceksiniz bizim gibi şeklinde devam edebilir. Ya da bir alternatif olarak "Siz de sıkılacaksınız bizim gibi" olabilir, halkın her kesimini kucaklamak lazım.
kanyak ile +1lediğim eylemdir.
Kimse birası bitmişlik yaşamadığı gün dünya barışı sağlanacaktır.
Her şeyin amına koydum ve düzelecek gibi durmuyor pek. Etrafımdaki herkes uzaklaştı benden alkol problemim yüzünden. Duzelip onlara kavuşmam gerek tekrar, ama şuan bir barda oturup içiyorum arkada da benden adam olmaz çalıyor. Bırakmak istemiyorum, bırakamıyorum. Bırakırsam uyuyamıyorum, yaşayamıyorum, yaratamıyorum.
(img:#1927172)
20 temmuz konserine bir adet sahne önü biletimin olduğu gruptur, gidemeyeceğim için elden çıkarmayı düşünüyorum ilgilenenler yeşillendirebilir.
Edit:bilet satıldı
Edit:bilet satıldı
Günümüz teknolojisiyle yarrağımı aşılabilir.
Üç maymunu oynayan yandaşların bile götü tutuştuğu içindir.
Kendi canını yeterince değerli hissetmemektir. Yere düşüp dizlerinin kanamasından yılmaktır. Yaşamanın pek de matah bişey olmadığını anlamaktır. Özgür irade ile gelmediğin dünyadan özgür irade ile gitme isteğidir. insanın içinde yanan ateşin sönmesi ancak yaraların iyileşmeyip hep kanaması, iltihaplanarak cerahat akıtmasıdır.
Ben hiç yazmadım. Şöyle gururluyum böyle burnum havada diye değil, ilişkilerimi bitiren ben olmadım hiç, bir hafta veya birkaç gün öncesinde sezerdim zaten siktiri yiycem yine diye. Sonra da beklerdim o uzun mesajı peki umarım mutlu olsun der biralardım. Sonra sarhoş olup saçmalardım genelde.
Edit: yazarken yanlışlıkla ekle tuşuna bastım onu düzelttim sonra.
Edit: yazarken yanlışlıkla ekle tuşuna bastım onu düzelttim sonra.
Bir süre sonra insan hayal kurmamayı öğreniyor, elastik olsa da kopuyor zaten fazla şey etmemek lazım o yüzden.