bugün
- mezut barzani nin yahudi olması19
- arkadaşlar şifalandım11
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı20
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ceset başlığı niye hala yerinde8
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar8
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- kadir mısıroğlu fan clup4
- belediye başkanı çalmak5
- arkadaşlar bugün diyetimi iptal edebilir miyim3
- scarlett johansson3
- akp kazandı4
- ak partili ahlakı14
- recep tayyip erdoğan20
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- feslinin amerikan kuklası halife hayali3
- ceset sikmek11
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- mekap giyen kız2
- tylolhot2
- matkap kullanmasını bilen kız2
- şehit aileleri3
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- yaga2
- kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum3
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- sabahları sevilen şeyler6
- iltica43
- silivri'yi yıkmak2
- meksika açmazı macerası10
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek3
- gammazlar göreve6
- karton toplayan çocuk2
- sadakat lidere değil vatana olur2
- nere lan bu silivri2
- bok gibi adalet2
- ucan tekme atan hipopotam28
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi4
- simko38
- parcalandim toparlanamiyorum310
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
entry'ler (804)
kafayı yemelik müzikler açıyorum gidişatı hızlandırıyorum.
2019 sonu ve 2020nin başlarında askeriye kantinine zorla getirttiğim (kantinciye 2 hafta 03-05 nöbet yazarak) sigaradır. o dönemler tek düze pakete yeni geçiliyordu fakat eski kartonları getiriyorlardı bize. keşke bitmeseydi. nerde o eski tatlar.
evet kendi kendilerine fonlayan yatırım. bir tanıdık zamanında; “yarın sizin bağınıza, bahçenize, tapunuza, bankadaki paranıza çökerler.” demişti.
millet parasını devlet tarafından denetlenen bir sisteme yatırdı ve o paralarını alamıyorlar çok ironik. kastelliler, tosuncuklar bitmez sadece isim değiştirir.
millet parasını devlet tarafından denetlenen bir sisteme yatırdı ve o paralarını alamıyorlar çok ironik. kastelliler, tosuncuklar bitmez sadece isim değiştirir.
bugün ilk iş kovulması olmalı. ya bir insan hiç mi kendini geliştirmez, hiç mi taktik bilgin yok be adam. 10 numara yok elinde altyapıdan al sok kadroya dene. çözüm üretme desen yok. gole ihtiyacın var defansif ismail’i çıkartıp daha defansif bartuğ sokuyorsun yani bu kadar teknik taktik bilgi yoksunu olamaz insan ya.
abicim 4-2-3-1 oynamak zorunda mısın? 4-4-2 oyna gerekirse ama bir şeyler üret ama yok. mason greenwood 10 numara oynayamıyor mu bir maçta dene ya da 9.5 olarak oynat 4-4-2 için ya da onu geçtim dorgeles nene sana ne yaptı ya çocuğu oynatmıyorsun denemiyorsun. bütün puan kayıpları sana yazar hoca. gönderilmen dileğiyle. ha kim gelecek derseniz hiç farketmez açıkcası zamanında galatasaray prandelliyi gönderim hamza hamzaoğluyla 2 kupa kazandı…
abicim 4-2-3-1 oynamak zorunda mısın? 4-4-2 oyna gerekirse ama bir şeyler üret ama yok. mason greenwood 10 numara oynayamıyor mu bir maçta dene ya da 9.5 olarak oynat 4-4-2 için ya da onu geçtim dorgeles nene sana ne yaptı ya çocuğu oynatmıyorsun denemiyorsun. bütün puan kayıpları sana yazar hoca. gönderilmen dileğiyle. ha kim gelecek derseniz hiç farketmez açıkcası zamanında galatasaray prandelliyi gönderim hamza hamzaoğluyla 2 kupa kazandı…
16 eylül salı gününden geçerli 6.62 tl zam beklenmektedir.
ona bir tavsiye; semedo çöpünden bir kurtul artık. ferdi’yi ben sol bek yaptım diyorsun. oynat oğuz aydın’ı sağ bekte koy kanada dorgeles nene’yi olsun bitsin. tabii bunu düşünecek kadar bir hoca mıdır. muamma. beşiktaş maçında semedo’nun kanadı elek ettiler. son golde top filelere giderken semedo orta alan çizgisini yeni geçiyordu. yani bunu görmemek cidden…
haketti kızlar. geriden geldiler özellikle son 2 set zehra, eda ve hande’nin ekstra ekstra katkıları gerçekten etkileyici. vargası saymıyorum bile…
avrupa şampiyonuyuz.
bölüm sonu canavarı resmen. şöyle özetleyeyim;
-playofflarda gelen benfica gibi.
-şampiyonlar liginde kura çekiminde gelen guardiolalı barcelona gibi.
-nba playofflarında karşına prime lebron gelmesi gibi.
-toprak kortta nadal gibi.
-şampiyonluğa giderken anadolu takımından 90+5’de yediğin gol gibi.
-playofflarda gelen benfica gibi.
-şampiyonlar liginde kura çekiminde gelen guardiolalı barcelona gibi.
-nba playofflarında karşına prime lebron gelmesi gibi.
-toprak kortta nadal gibi.
-şampiyonluğa giderken anadolu takımından 90+5’de yediğin gol gibi.
https://music.youtube.com...I&si=e0MhNXYhOqiaNTbU
sözlerini bilmesem de duygulandırıyor. sanırım ferdi özbeğen coverı da var.
sözlerini bilmesem de duygulandırıyor. sanırım ferdi özbeğen coverı da var.
çok nadir açık renk oje seven yazardır.
Katıla(maya)cağım konserdir. iptal edilmiş. mazallah ya katılsaydım ses frekanslarından falan satanist olabilirdim.
az önce suudi arabistanlı arkadaşımla konuştum. yasaklar ülkesi olmadığı için arabistan’da gerçekleşen konsere katılmış, ilk şarkı ve ilk görsel şovdan sonra satanist olmuş kendisi.
az önce suudi arabistanlı arkadaşımla konuştum. yasaklar ülkesi olmadığı için arabistan’da gerçekleşen konsere katılmış, ilk şarkı ve ilk görsel şovdan sonra satanist olmuş kendisi.
eskisi sigarayı bıraktırıyordu. yeni üretimi nasıl, yakın zamanda kullanan varsa yeşillendirebilir mi?
haramball.
376.dönem yedek subay muhabbet.
eğer süleyman soylu, damat, ali ihsan yavuz gibi isimlerle devam edeceklerse hızlı gerçekleşebilecek durumdur.
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
Yeter yahu kardeşim insanları ayrıştırmayın artık yok chpkk yok şu yok bu.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Muhtemeledir. istanbul’u alan türkiye’yi alır.