bugün
- queen feristah6
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- yılbaşına az kalması5
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay7
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite12
- gocu22
- velvet57
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- sözlük yazarlarının çayları9
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor11
- yeni parti39
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- arabayı yavaş süren tipler5
- sözlük kezoları9
- parmak patates vs elma dilim patates10
- device connected2
- katatespizartmasi19
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- psikopat erkek seven kızlar7
- güvenilir yazar5
- ilgi isteyen kız4
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- havanın buz gibi olması6
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- sürekli güler yüzle dolaşan tip9
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- mercimek çorbası6
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- erkeklerin biraz şey olması8
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- havanın kapalı olması3
- öbür sözlük4
- iştahın kapanması8
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- soğan salatası7
- sözlüğü gerenler3
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
- acil doktorunun anıları2
- anksiyete2
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek4
entry'ler (792)
eskisi sigarayı bıraktırıyordu. yeni üretimi nasıl, yakın zamanda kullanan varsa yeşillendirebilir mi?
haramball.
376.dönem yedek subay muhabbet.
eğer süleyman soylu, damat, ali ihsan yavuz gibi isimlerle devam edeceklerse hızlı gerçekleşebilecek durumdur.
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
Yeter yahu kardeşim insanları ayrıştırmayın artık yok chpkk yok şu yok bu.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Muhtemeledir. istanbul’u alan türkiye’yi alır.
hemen hemen yandaş olan tüm kanallarda manşettir. ntv, cnn, trt, ülke tv, a news, tv 100, 24, habertürk, tgrt haber ve daha niceleri.
sanırım sadece halk tv ve tele 1’de farklı bir manşet vardır.
her şey güzel oldu.
sanırım sadece halk tv ve tele 1’de farklı bir manşet vardır.
her şey güzel oldu.
%50 açılan sandık ile ekrem başkan 411bin oy fark ile önde götürdüğüdür. Yetmez ama evet.
Belki de binali yıldırım’ın kaybedeceğini anlayınca geç olsa da taraf değiştirmiş olabilir rte.
3.sezon onayı almış dizidir. Muhtemelen 2020 gibi gelir
ilk sezonu iyiydi de 2.sezonunda türk dizisi tadı vermeye başladı. Özellikle gruplar arasında ki ilişkiler. Çerezlik olarak izlenir. 7.1/10
ilk sezonu iyiydi de 2.sezonunda türk dizisi tadı vermeye başladı. Özellikle gruplar arasında ki ilişkiler. Çerezlik olarak izlenir. 7.1/10
Söyleyen kişi ayrım yapmayan, ayrıştırmayan, 80 milyonluk türkiye cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanıdır...
Krunoslav simon’un tribünle atışmasından sonra dönen maç. O zamana kadar başabaş gidiyordu. Simon’a tepki gelince tribünden, biraz ateşlendi taraftar ve maçı guduricle beraber aldılar.
Darısı 21 haziran’da kazanmamıza.
Darısı 21 haziran’da kazanmamıza.
muhtemelen biletleri 20 haziran’da satışa çıkacak olan maçtır. ben de tribününde yerimi alacağım.
Şarkıda geçen meyhanenin sahibi.
Sözlüğün forum sitesine dönüşmesi.
Sadece akpli değil siyasi görüşü ne olursa olsun önce insan olmalılar.
insanların karakterine, cinsiyetine, diline, dinine, düşüncelerine, etnik kökenine, kişilik haklarına saygısı olmayan tüm yazarların çaylak olmasını gerektiren durumdur.
insanların karakterine, cinsiyetine, diline, dinine, düşüncelerine, etnik kökenine, kişilik haklarına saygısı olmayan tüm yazarların çaylak olmasını gerektiren durumdur.
Ülkemizde türklerin değil de arapların daha değerli olduğunu gösteren şahıs. Gerçekten türk devleti miyiz yoksa arap devleti mi?
Bir tarafta 18 yaş üstünde kendi kararlarını verebilecek özgür genç üniversiteli insan diğer tarafta daha 9-10 yaşında ki geleceğimiz olan çocuklar var.
Çocuk diyorum çünkü 9-10 yaşındalar. Kanunen çocukların bile rızası olsa (9-10 yaşında ki çocuğun cinsel olarak nasıl bir rızası olacaksa) cinsel istismar suçudur bu.
Yazık, gerçekten böyle bir başlığın olması çocuklara cinsel istismar suçunun uludağ sözlükte bir yazar tarafından savunulması gerçekten çok acı ve yazık.
Çocuk diyorum çünkü 9-10 yaşındalar. Kanunen çocukların bile rızası olsa (9-10 yaşında ki çocuğun cinsel olarak nasıl bir rızası olacaksa) cinsel istismar suçudur bu.
Yazık, gerçekten böyle bir başlığın olması çocuklara cinsel istismar suçunun uludağ sözlükte bir yazar tarafından savunulması gerçekten çok acı ve yazık.