bugün
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- habire12 adamdır9
- bad boy5
- sözlük içi şakalar3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması10
- başak burcu8
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- hakkımda bilmeniz gerekenler35
- zencilere maymun denmesi3
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- nickli başlık açanlar kucağa alınacak5
- akrep kadını4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- kuşadası ndaki başıboş köpek domuz kavgası4
- aylık 481 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- limonlu makarna10
- dem parti9
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- karton toplayan balkan göçmeni4
- ismet gürbüz'ün en sevdiği gazete3
- antalya da yaşamak4
- kaymak vs tereyağı6
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi2
- nickten isim tahmini yapmak25
- the merich adamdır2
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- ismet gürbüz nednn türkiye'ye gelemiyor3
- çocukluğa götüren şeyler3
- as maca8
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- un certain regard2
- ai değil alın teri entry4
- true vs gocu3
- çare sarıgül4
- arka sokaklar2
- gece denize girmek9
- sıfır bir gökhan abi4
- ismet gürbüz'ün en sevdiği yemek2
- radyo mars2
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- fazla akbili olan var mı4
- pişik kremi3
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları9
- zaman baba adamdır2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- isveçlilerin üstün olduğu konular2
entry'ler (792)
eskisi sigarayı bıraktırıyordu. yeni üretimi nasıl, yakın zamanda kullanan varsa yeşillendirebilir mi?
haramball.
376.dönem yedek subay muhabbet.
eğer süleyman soylu, damat, ali ihsan yavuz gibi isimlerle devam edeceklerse hızlı gerçekleşebilecek durumdur.
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
bana kalırsa böyle devam etsinler en azından enkazı çok yük olmaz.*
gelecekten edit: 7 yılda sakalımda beyazlar çıktı ben çöktüm adamlar çökmedi...
Yeter yahu kardeşim insanları ayrıştırmayın artık yok chpkk yok şu yok bu.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Herkesin kendi siyasi görüşü vardır. Trt’de devletin kanalında bebek katili apo’nun mektubu okundu, avukatlarını aylar sonra imralı’ya yolladılar, devlet bahçeli’nin bu mektupa dair ‘sayın abdullah öcalan beyefendi’ demediği kaldı neredeyse.
Bunları yapan akp ve mhp hükümeti olmasına rağmen siz nasıl apocu olmuyorsanız ekrem başkan’a oy veren chpkk ya da iyi partili olmuyoruz.
Muhtemeledir. istanbul’u alan türkiye’yi alır.
hemen hemen yandaş olan tüm kanallarda manşettir. ntv, cnn, trt, ülke tv, a news, tv 100, 24, habertürk, tgrt haber ve daha niceleri.
sanırım sadece halk tv ve tele 1’de farklı bir manşet vardır.
her şey güzel oldu.
sanırım sadece halk tv ve tele 1’de farklı bir manşet vardır.
her şey güzel oldu.
%50 açılan sandık ile ekrem başkan 411bin oy fark ile önde götürdüğüdür. Yetmez ama evet.
Belki de binali yıldırım’ın kaybedeceğini anlayınca geç olsa da taraf değiştirmiş olabilir rte.
3.sezon onayı almış dizidir. Muhtemelen 2020 gibi gelir
ilk sezonu iyiydi de 2.sezonunda türk dizisi tadı vermeye başladı. Özellikle gruplar arasında ki ilişkiler. Çerezlik olarak izlenir. 7.1/10
ilk sezonu iyiydi de 2.sezonunda türk dizisi tadı vermeye başladı. Özellikle gruplar arasında ki ilişkiler. Çerezlik olarak izlenir. 7.1/10
Söyleyen kişi ayrım yapmayan, ayrıştırmayan, 80 milyonluk türkiye cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanıdır...
Krunoslav simon’un tribünle atışmasından sonra dönen maç. O zamana kadar başabaş gidiyordu. Simon’a tepki gelince tribünden, biraz ateşlendi taraftar ve maçı guduricle beraber aldılar.
Darısı 21 haziran’da kazanmamıza.
Darısı 21 haziran’da kazanmamıza.
muhtemelen biletleri 20 haziran’da satışa çıkacak olan maçtır. ben de tribününde yerimi alacağım.
Şarkıda geçen meyhanenin sahibi.
Sözlüğün forum sitesine dönüşmesi.
Sadece akpli değil siyasi görüşü ne olursa olsun önce insan olmalılar.
insanların karakterine, cinsiyetine, diline, dinine, düşüncelerine, etnik kökenine, kişilik haklarına saygısı olmayan tüm yazarların çaylak olmasını gerektiren durumdur.
insanların karakterine, cinsiyetine, diline, dinine, düşüncelerine, etnik kökenine, kişilik haklarına saygısı olmayan tüm yazarların çaylak olmasını gerektiren durumdur.
Ülkemizde türklerin değil de arapların daha değerli olduğunu gösteren şahıs. Gerçekten türk devleti miyiz yoksa arap devleti mi?
Bir tarafta 18 yaş üstünde kendi kararlarını verebilecek özgür genç üniversiteli insan diğer tarafta daha 9-10 yaşında ki geleceğimiz olan çocuklar var.
Çocuk diyorum çünkü 9-10 yaşındalar. Kanunen çocukların bile rızası olsa (9-10 yaşında ki çocuğun cinsel olarak nasıl bir rızası olacaksa) cinsel istismar suçudur bu.
Yazık, gerçekten böyle bir başlığın olması çocuklara cinsel istismar suçunun uludağ sözlükte bir yazar tarafından savunulması gerçekten çok acı ve yazık.
Çocuk diyorum çünkü 9-10 yaşındalar. Kanunen çocukların bile rızası olsa (9-10 yaşında ki çocuğun cinsel olarak nasıl bir rızası olacaksa) cinsel istismar suçudur bu.
Yazık, gerçekten böyle bir başlığın olması çocuklara cinsel istismar suçunun uludağ sözlükte bir yazar tarafından savunulması gerçekten çok acı ve yazık.