bugün

/176
konuklarının iq seviyeleri düşük olan program. izleyen kitle pek farklı değil zira. bi düşün ne kazandırıyor?

edit : eksileyen arkadaşlar bu programı izleyip ne kazandıklarını yazarlarsa çok sevinicem.
kanal değiştirirken lucescu'yu şarkı söylerken gördüğümü sanıp gözlerimi ovuşturmama sebebiyet vermiş program . allahtan yakın çekim yapınca konuğun o olmadığını anlayıp derin bir oh çektirmiştir.
bundan sonra sigaranın zararlarını tiye alan "sigara öldürür" tantımlarını giremeyecek olan program.

(bkz: okan bayülgen in sigaranın zararlarını tiye alması)
enrico macias'ın programı aniden terketmesini okan bayülgen in profesyonelce idare ettiği program.
kelime oyunlarıyla sorulan sorular pek bir eğlenceli lan.

http://img231.imageshack....653/kanald61220091318.jpg
bu hafta programa telefonla konuk olan seyirciye sorduğu sorularla yine herkesi güldürmeyi başaran program.
sorulardan birkaçı:

aşağıdakilerden hangisi mahmut tuncer'in son albümünün adıdır?
a) allah allah kontes niye geldi?
b) dübeş attım yek geldi
c) arabada beş evde dübeş
d) sanat dübeşi mahmut tuncer

mahmut tuncer'in sunduğu televizyon programının adı nedir?
c) mahmut tuncer show

aşağıdakilerden hangisi intizar'ın aldığı ödüllerden biridir?
a) en çok satış yapan şarkı
b) en çok şarkı satan dijital sanatçı
c) en dijital çıkış yapan çok satıcı
d) en yapıcı dijital yapan şarkıcı

intizar'ın 2. albümünün adı nedir?
a) gecene mi?
b) ne? gece mi?
c) gece ne mi?
d) gene nemi

cemal toktaş hangi hatta çalışmıştır?
a) pendik - kadıköy
b) kartal - maltepe
c) şişli - gökhantepe
d) almula - merter

aşağıdakilerden hangisi cemal toktaş'ın beyanıdır?
a) karar verdiysem mutlaka başarabilirim belki
b) kafama birşeyi koyarsam masifse kırarım
c) birşeyi kafama koyduysam nasipse olur
d) kafayı birşeye taktıysam, gossipse girl

melis birkanın adını sen koy filmideki karakterinin adı nedir?
a) sıla
b) gurbet
c) sen koy
d) aybige

ali il'in gerçek adı nedir?
a) ali makbi il
b) ali gel
c) ali il
d) il ali il

ali il hangi dizide oynamaktadır?
a) ali makbi il
b) küçük kadınlar
c) minyon dedeler
d) devasa halalar

ahmet mümtaz taylan'ın almanyadayken birlikte çalıştığı tiyatrocunun adı nedir?
a) roberto ciulli
b) roberto cigulli
c) robeti hatemmo
d) kezban hatemmi

enrico macias'ın gerçek adı?
a) hüsrev enrikoğlu
b) aston vhilla
c) gaston ghrenassia
d) zeki allasiya
hemen siyah beyaza bağladılar, verdiler duygusalı verdiler duygusalı programda.
"okan beni evlat edin" ne demektir diye hala düşündüren program.
ratm'den wake up şarkısı ile kısa ve güzel bir video görüntüsü girmiş programdır. *
enrico ile sevindim. sevindim ama tanıdığımdan değil anında google bilgini çakınca sevindim ama1 özerman'ın nefes almadan konuşma gibi bir özelliği olduğunu anladım ve kendimi youtube'a sakladım. ama2 mahmut tuncer'i görünce kendimi medya kralı'na saklama kararı aldım. mahmut oraya da çıkarsa muhabbetin kralı'na saklanırım. oraya da çıkartırlarsa gider mahmut tuncer'in programında evlenirim.

keko şivesine kikirdemelerden sıkılalı çok oldu. şivesine kikirdeyenler bu adamın kendini çok komik olduğunu sanmasına yol açıyor.
şimdiye kadar eğlenceli geçen bi program.ses sorunu da halledilmiş gibi.güzel gidiyor.bozulmasın izliyoruz.
an itibariyle milli yüzücünün seyircilere oynadığı, hava atmaya çabaladığı program.
hala türkiye' nin en iyi show programıdır. ekibi ile jeneriği ile orkestrası ile; skeçleri, stüdyosu, formatı... okan'ın tüm ukalalıklarına rağmen keyifle izleniyor.

consume obey die temalı video klipler müthiş olmuş, bu haftaki big brother is watching you temalı videolarda harikaydı. * *
luxus ile mahmut tuncer düet yapmaktadır.

türk müziği şaşkın.
baştaki temposunu koruyamadı sanki. her gelenle mahmut tuncer'e düet yaptırarak tekrara düştü ve bunalttı.
bu gece okan bayülgen'in en çok mahmut tuncer'e güldüğü programdır. keşke komik birşeyler olsaydı da biz de gülebilseydik. doğu şivesiyle şirinlik komiklik yapmaya çalışmalar falan...hala gülen var mı bunlara?
6 aralık 2009 tarihli programı epey zorlama yapılmış gibi durmakla beraber, okan bayülgen'in artık saatleri doldurmak için enteresan işlere giriştiğini gözümüze sokmuştur. öncelikle şu sirk elemanlarının şovu ve şu hollandalı kızların performansı o kadar gereksizdi ki... mahmut tuncer'li kısımlar ve klasik yöresel şarkıcı/türkücüyle taşak geçme ritüeli epey yormaya başladı. bunları geçtim beni epey düşündüren ise milli yüzücü derya büyükuncu'nun lafları oldu;

arkadaş kendi içinde yarattığı efsaneden falan bahsetti, sorun da orada işte; bir efsane varsa o da sadece kendi içinde duruyor, henüz dışarıya çıktığını göremedik, 1992'den beri aralıksız olimpiyatlara katılıp da yanlışım yoksa tamamında ilk eleme turlarında saf dışı kalan bu arkadaşımız nasıl bir psikolojiyle seyircilere karşı "benim başarılarımı takip edenleriniz vardır" gibisinden bir cümle kurabildi? anlamsız. ayrıca kendisini yıllarca olimpiyatlarda gözlüklü ve kırmızı boleli haliyle ve ekranlara yansıtılan sıralama sonuçlarında sadece adıyla gördükten sonra simasını da görmüş olduk, görmez olaydık, tam bir aforizma delisiymiş. bir de milli yüzme takımındaki sarışın ve renkli gözlü kızcağız pek bir şirin duruyor ve konuşuyor.

okan bayülgen'in programlarını genel olarak seven biri olarak bugünkü bölümün epey gereksiz olduğunu da belirtmemiz gerek. ya bu adam miadini dolduruyor, ya gelen konuklardan adam gibi randıman alınamıyor, ya da biz gitgide odunlaşıyoruz. şu anda luxus falan gidiyor, hadi bakalım...
an itibariyle sıfır zevk veren bir bölümü sonlanmı$tır.
mahmut tuncer artık konuk olarak alınmasın kampanyasına sebep olabilecek bir bölüm izledik bu gece.
okan bayülgen'in müthis fransizcasiyla her firsatta fransizca biliyorum,ben fransizca biliyorum havasiyla insanlara negatif gelen erkan özarman'in berbat fransizcasi arasinda ki farki gösteren 06.12.09 tarihli program.
herkesle mahmut tuncere düet yaptırırken diğer konukların fazlaca ihmal edildiği programdır.

--spoiler--
melis birkan sıkılma belirtileri vermiştir fakat luxus imdadına yetişmiştir.
--spoiler--

medya kralında, disko kralı programından kesitler verilecek galiba diye akıllara sorular getirir. nitekim bugün böyle şeyler izledik.

--spoiler--
mahmut tuncerin, programın yapım ekibi sayısındaki serzenişi haklıdır. vermeye çalıştığı ayarlar da nispeten olmuştur.
--spoiler--

herşeye rağmen bugünkü program iyiydi, bu saatlere kadar kendisini seyrettirebildi.*
Televizyon denilen lazımlıktan izlenilebilecek 3 show programından birtanesi.
bu hafta yayınlanan bölümünde mahmut tuncer-fransız konuk-okan bayülgen arasında ilginç bir diyalogun geliştiği program.

tam kelimesi kelimesine olmayabilir, fekat mühim olan yargıya varmak;

fransızca, yabancı dil hakkında söz dönerken okan, mahmut tuncer'e yabancı dil hakkında birşeyler söyler. mahmut tuncer urfa yöresinden bahsederek zamanında fransızlar şey için geldi ama öğrenemedik, gibisinden cevaplar. gülüşmeler falan, okan karşılık verir adam zaten o yüzden biraz çekiniyor bizden, gibisinden cevap verir. mahmut aga birşeyler daha söyler urfa-fransız konusunda ve tercüme edilmesini bekler, okan tercüme etmez, eder gibi yapar, boşver der.

ben bu durumu kültür bakanı ertuğrul günay'ın fransa'da türk mevsimi etkinlikleri kapsamında fransa'da verdiği 'zamanında fransızlar ile aramızda ufak tefek sorunlar oldu' bıdı bıdısına benzettim. amaç tabii ki programda diplomatik bir krizin çıkmasını beklemek veya sağlamak değil. lakin tarihsel gerçekler hususunda daha objektif ve komplekssiz olmamız gerek.

yakın zamanda yutupa düşer videosu. aklımdadır link yazılacaktır.
6 aralık gecesi programı;
babamın bilgisayar oynayacağı tuttuğu bu gece aynı odada olmamızdan dolayı bin kere televizyonun sesin kıs annen uyuyor, saat geç oldu lafları işitmek zorunda kaldığım ve her seferinde baba ya benden kaynaklanmıyor programdan kaynaklanıyor demek zorunda kaldığım, bir süre sonra ses şiddetinin eski haline dönmesiyle babamın benim sesini kıstığımı sandığı ve bu olayın bu gece beş-on kere tekrarlandığı bir program olmuştur.

ya kulak zarımın mikilmesini falan saymıyorum ayrıca. sadece peder beyden yediğim azarlar bile programa ettiğim küfürlere kafi gelmiştir. ya geçen hafta sesçiyi çıkartarak günah çıkarma atraksiyonu yapmaya çalıştı ama yemezler. Zaten sonuç ortada. Elde kumanda hazır asker bekle. Hele o okan'ın "hede höde" diye patlaması yok mu işte o an sanki evde yer yerinden oynamaya başlıyor ve yıllardır bu adamı izleyen beni geçtim hadi okan'dan nefret edenlerin bile o an duygularının tavan yapmasına neden olmuştur.

gelelim programa. Okannn! Sıkıldık artık bu üvertürlerden. Mahmut Tuncer, Vj Bülent, ismail yk, Oray Eğin, Ebru Polat, Esra-Ceyda kardeşler, Ece Gürsel türü mahluklardan. sırada kim var? Ajdar mı Arto mu Nihat Doğan mı.. Bu nereye kadar devam edecek bi söyler misin? Ya okan'ım luxus diye bir grup gelmiş oturt masaya adamları ne yerler ne içerler bi konuş ya karını seviyorsan. bak karını seviyorsam diyorum belki bir gün denersin diye. Cumartesi geceleri o medya arkası'nda eleştirdiğin tiplerin, programların benzerini yapınca inan çok çakma oluyorsun. Sen de bu piyasadan nemalanmış oluyorsun. Ya delikanlı gibi bunları hiç eleştirme ya da evet bu çarkın dişlilerinden biri de benim programım de bizde ne bok olduğunu harbiden anlayalım kardeşim. ikiyüzlü programcılık olmaz ki!

Hadi mahmut tuncer'in ferhat göçer ve tayfasıyla yaptığı doğu-batı sentezi muhabbeti güzeldi beğenildi. Lakin bir daha aynısını yapıp suyunu çıkarma ya. Sonra medya arkasına yorum olarak bu işler rating için yapılmıyor da ne için yapılıyor demeni doğrular tarza yayıncılık yaptığını söyleyince de kızma. Ya sen zaten izlenen adamsın , böyle boş atraksiyonlara neden giriyorsun adamım. Bak karşında "adını sen koy"un iki klas oyuncusu var, sağlam sohbet et. Telefonda kız ne güzel 80'ler sorusu sormuş, melis birkan cevaplamadan işi sulandırma ya. Emin ol senin kemik izleyicin senden (artık senden olur mu bilmiyorum) daha kaliteli program bekliyor. Son zamanlarda telefon soruları bile kaliteli hal almaya başladı. (tabi sen laf koycam diye kasarken farkedebildiysen)

Ama yok sen ne yapıyorsun mahmut tuncer'in hödü hödü şivesinden espri konusu çıkartıp boş rating alma yolunu seçiyorsun. Bu muhabbet çocukken şişman çocuğu gösterip aa şişko, şişko ... diyip alay geçip eğlenme zihniyetiyle bire bir aynı durum. Bu şive/Aksan gülmeceleri 90'lardaydı okan! Türkiye'de değişiyor artık. Lakin sen bu şive unsurundan bile rant sağlamak istiyorsun. Mahmut'U FRansız abimizin üzerine doğru iterek hadi bakalım ne saçmalıklar çıkacak da nasıl güleceğiz şimdi diyerek kıs kıs gülmen yok mu harbiden bitmişliğinin göstergesi oldu benim gözümde.

seneler geçtikçe , sadece programlarının ismi değişiyor. Ancak performansın sabit kalsa neyse (ahh o eski maKina geceleri) aşağıya doğru gidiyor resmen. Ya ne kalite grupları , konukları harcıyorsun bir bilsen. Onlardan ne alite programlar çıkacağını görmeden koftiden konukların üzerine oynayıp yüzümüzde sahte gülücükler açtırıyorsun.

Beki insanlar bu yüzden artık sadece "medya kralı"nı bekliyor ve cumartesi akşamları izlemekten kaçıyor. Gerçi sen pazar akşamlarını bile disko kralı formatına şey ettiriyorsun ama az da olsa haz alabiliyoruz ondan. Ya okan artık sağlam muhabbetlerin döndüğü, gençlerin tartıştığı, konukların vidi vidileri yerine gençlerin beklediği ve yönlendirdiği sohbet ortamına ayak uydurduğu bir program ne zaman yapacaksın artık. Bence bu ümitlerimiz hep bizimle yaşıyordu ama orada luxus , melis birkan vs dururken senin Mahmut Tuncer'in üzerine oynamış olmanla birlikte gözümüzden düşmekle kalmadı o azıcık ümidimizi aldı götürdü.

Artık okan sen gelen konuklarına "müthiş, harika, çok seksisin, inanılmaz vs." hödü hödülerini yapmaya devam et. artık sen de onlardansın. sözlükleri okumayı da bırak diğerleri gibi halk zaten beni çok seviyor ben de onları çok seviyorum geyiğine sarıl. Git o banka bu gsm reklamı demeden "consume-obey-die" dediğin sistemin bir parçası ol tamam mı? sonra da o çok kızdığın "ekmek parası kardeşim" narasını da at tam olsun. iSTANBUL'un geleceği için deki tam acitasyon olur benden söylemesi.

Okan artık bu geceden sonra kafamdaki programı bu gece izleyecek miyim edasıyla izlemenin sonunu getirmiş oldum. artık o akşam amannn gün içinde her boku yedik, akşam da okan da kafa dağıtırız biraz edasıyla izleyeceğim. malum artık programcılık böyle yapılıyor ülkede. Okan o çok bildiği ama uygulayamadığı avrupa tarzı programcılığı kafasında yayına sokar artık. Ne de olsa elitistlerin halka bakış açısı gibi "halk bunu istiyor" , "halk kaliteden ne anlar" söylemleriyle program yapmaya devam et okan'ım. ne de olsa her seferinde övünerek söylediğin "g.saray mektebi" mezunusun. Hayatı agılayışında ve halka bakışında "fransız böbürlenmesi ve egosu" var. sen bu snopluğunla devam et tamam mı? senin neden onca şeye rağmen bu ülkede yaşıyorum ben diye sorduğun sorunun cevabı "oryantalizm" gibi görünürde ise de sen bu halkın isteğini hiçe sayıp , kalitesizliği kalite diye bize kakaladığını sanmaya devam et.

Not: Bundan böyle ne şahsın adına ne de yaptığın peşi sıra programlar için entry girmeyeceğim. Malum senin artık bi müge anlı'nın, bi seda sayan'ın, bi esra erol'un yaptığı programdan bir farkın kalmadığı için ancak hayat kadınları muamelesi yapıp bir gecelik izleyip, hazzımı sağladıktan sonra entry girme gereksinimi duymayacağım. sen şimdi içinden çok mikimde diyorsun ama aynı karşılığı bende hem senin için hem de programcılığın için yapıyorum, emin olabilirsin!
Son programda MAHMUT TUNCER'in unutulmaz düeti ve milli yüzücünün kendini övmesi haricinde güzel bir programdı.
© copyright 2005 - 2026