bugün
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek22
- kadına yakışmayan şeyler14
- celal şengör'ün dövme yorumu9
- çalışanlara mesai dışında ulaşılamaz olma hakkı9
- üniversiteyi 26 yaşında bitirmek12
- ölmek istemek23
- karınızın zeytinliğini budar mısınız10
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak55
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları27
- günün sözü21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle44
- hafif balık etli olmak16
- frank lucas denilen sapık12
- binali yıldırım 26 milyar dolar serveti olması15
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu27
- chp11
- habakkuk9
- ateist birisine ramazan kolisi vermek33
- iyi davrandığınız kızın size kötü davranması16
- kemal kılıçdaroğlu26
- seccade kutsalmıdır18
- anın görüntüsü10
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları28
- borsa21
- kirpiklerin kaşınması8
- muharrem ince26
- kılışdar seccadeye bastı oyum tayyip e12
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun21
- erkek görünce gelen kusma isteği16
- irem derici seksiliği17
- kemal kılıçdaroğlu'nun özür dilemesi9
- türkiye den siktir olup gitmek11
- recep tayyip erdoğan18
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali36
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek19
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi14
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü9
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması20
- durduk yere engelleyen erkek17
- büyük meme vs küçük meme12
- üstteki yazarın yaşadığı şehir43
- üstteki yazara aşık ol26
- kilot mu külot mu14
- 82 maaş alan bürokrat21
- yaş farkı16
- sahurdayız uludağ sözlük37
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz28
- klarnet calan sarapci koala 628
- frank lucas kimdir9
- kemal kılıçdaroğlu'nun secaadeye basması40

entry'ler (1565)
o değilde neden salya sümük ağlıyorsun hacı?
internet sitesi hack'lenmiş ve hrant dink'in katili yavru çakal ogün samast'ın fotoğrafı koyulmuştur.
yazılan notta ise cinayetin " türk milleti ve türkiye cumhuriyeti adına işlendiği" vurgulanmıştır.
haber için:
http://bianet.org/bianet/...fi-asildi?sms_ss=facebook
site için:
http://www.agos.com.tr
yazılan notta ise cinayetin " türk milleti ve türkiye cumhuriyeti adına işlendiği" vurgulanmıştır.
haber için:
http://bianet.org/bianet/...fi-asildi?sms_ss=facebook
site için:
http://www.agos.com.tr
5 sene önceye kadar kürtlerin türk olduğuna inanan ve bunu şiddetle savunanların içine düştüğü açmazdır.
keşke o kafanın içerisinde mercimek yerine biraz beyin taşısaydın!
keşke o kafanın içerisinde mercimek yerine biraz beyin taşısaydın!
vakit gazetesinin aleyhinde yaptığı propagandalara kurban giden oyundur. sadece ramazan ayında müslüman olan bir ülkede söz konusu gerici zihniyet, bir tiyatro oyununu hedef göstermiştir.
(bkz: din elden gidiyor)
(bkz: şeriat isterük)
(bkz: din elden gidiyor)
(bkz: şeriat isterük)
yazar diyorlar kendisi için! "arapçı kürtçü ermenici" şeklinde sürekli kullandığı bir belirlemesi var ki beni benden aldı...
katılıyorum efendim. 10. günden sonra gereğine bakılır.
kadının cinsel organı olmadan tasarımı ne kadar mükemmel olursa olsun hiçbir halta yaramayacak olan mucizedir.
(bkz: jacques lacan)
taa eskilerden bir yaklaşım için;
(bkz: demokritos)
(bkz: jacques lacan)
taa eskilerden bir yaklaşım için;
(bkz: demokritos)
bende bunu anlamıyorum. tanrı'nın olmadığını düşünen biri bunu neden kanıtlama ihtiyacı hissetsin? ayrıca olmayan bir şeyi nasıl kanıtlasın?
tanrı yok diyorsun ve sana, hadi bunu kanıtla gibi saçma sapan cümleler geliyor. ben zaten yok diyorum, var diyen sensin, sen kanıtlayacaksın bunu.
tanrı yok diyorsun ve sana, hadi bunu kanıtla gibi saçma sapan cümleler geliyor. ben zaten yok diyorum, var diyen sensin, sen kanıtlayacaksın bunu.
olmayan moderasyondur. yani şeklen var ama ilgilenmiyorlar sözlükle. hakaret almış başını gidiyor; insani temellerle gerçekleştirilmek istenen bir kampanyaya ırkçı saldırılar yapılıyor ama taştan ses çıkıyor, moderasyondan ses çıkmıyor.
neden müdahale etsinlerki? sözlük bir şekilde işliyor sonuçta; başlıklar açılıyor, entryler giriliyor... gerisi çok önemli değil onlar için.
neden müdahale etsinlerki? sözlük bir şekilde işliyor sonuçta; başlıklar açılıyor, entryler giriliyor... gerisi çok önemli değil onlar için.
"yeter ki sosyal sorumluluk hissedin, yardım etmeyen yavşak." diye tepki verdiğim kampanyadır.
yeter ki boş boş konuşmayın, icraat yapın...
yeter ki boş boş konuşmayın, icraat yapın...
(bkz: iyi bak iyi kenan evren dir o)
kemalist değilim ama atatürk bu kadar vizyonsuz bir lider değildi.
kemalist değilim ama atatürk bu kadar vizyonsuz bir lider değildi.
kafanız bu kadar çalışıyor işte sizin. avrupa'da faşizmin yaptıklarını modernitenin patolojisine bağlayıp bilimsel değerlendirme yapmak varken, böyle zırvalarla kendinizi avutup almanların, italyanların vs. vicdansız ırk olduğunu düşünüyorsunuz.
öncelikle alman ırkı ya da italyan ırkı yoktur, bunu bir öğrenmen lazım. bunlar ortak pazarın oluşturduğu yapay ulusal bilinçlerdir.
ikinci olarak bunlar ırk olsa bile, vicdansız olup olmama kendiliğinden bir olgu değildir; dönemin hakim değerleri belirler.
buradan türklerin vidanlı olduğunu çıkarıyorsan örnekler verelim istersen. ama vereceğim örnekler türkleri vicdansız yapmaz; resmi söylemi ve devlet algısını vicdansızlaştırır:
(bkz: 6-7 eylül olayları)
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: diyarbakır cezaevi)
tekrar söylüyorum; bunları yapan türkler değildir, devlet iktidarının kendisidir. zira bir etnik kimlik ya da ırk vicdanlı ya da vicdansız olarak değerlendirilemez.
öncelikle alman ırkı ya da italyan ırkı yoktur, bunu bir öğrenmen lazım. bunlar ortak pazarın oluşturduğu yapay ulusal bilinçlerdir.
ikinci olarak bunlar ırk olsa bile, vicdansız olup olmama kendiliğinden bir olgu değildir; dönemin hakim değerleri belirler.
buradan türklerin vidanlı olduğunu çıkarıyorsan örnekler verelim istersen. ama vereceğim örnekler türkleri vicdansız yapmaz; resmi söylemi ve devlet algısını vicdansızlaştırır:
(bkz: 6-7 eylül olayları)
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: diyarbakır cezaevi)
tekrar söylüyorum; bunları yapan türkler değildir, devlet iktidarının kendisidir. zira bir etnik kimlik ya da ırk vicdanlı ya da vicdansız olarak değerlendirilemez.
söz konusu 2 yılda neler yaptığı bilinmektedir; lakin bu konudaki açıklamaları sözlük yayınlamaz üstelik. bir takım yazarın ezberi bozulur, hayal dünyası yıkılır. kendi namıma bu yükün altına giremem. *
yoksa o 2 yılda nelerin yaşandığı gizli saklı değil.
yoksa o 2 yılda nelerin yaşandığı gizli saklı değil.
bizim memleket sever böyle adamları; çünkü sadece ajitatif konuşur; teori, plan, program, yöntem bilmez bu tarz insanlar. zaten bizim memlekette anlamaz bu işlerden.
"adamın olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" diye bir söz vardır. türkiye'de belirli bir kesimde bu adamın bu konumda olduğu su götürmez gerçek.
ama bu saçmalamadığı anlamına gelmiyor tabi...
"adamın olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" diye bir söz vardır. türkiye'de belirli bir kesimde bu adamın bu konumda olduğu su götürmez gerçek.
ama bu saçmalamadığı anlamına gelmiyor tabi...