wheatus'a benziolar bence.
grup solistinin o sesle nasıl bu kadar iyi şarkı söylediğini merak ettiğim grup. şarkıları birbirinden güzeldir. eğlenceli ve anlamlı olması ise can alan noktasıdır.
pembe elbise şarkılarına hasta olduğum grup. üç nokta birin dediler ki şarkısına pek benziyor ama olsun.
--spoiler--
hayat pembe bir elbiseee... *
--spoiler--
her dınleyıste tad alınan hasret adlı parcaya sahıp grup. vokalın sesı normalde rahatsız edıcı bıle gelebılır belkı ama bu sarkıya cuk oturmustur.
grunge rock olarak bize bahşedilen yegane gruplarımızdan. alternatif stres atma aracı. melankoli, hüzün ve yakarış bir arada.
solistleri çok fena tuncay şanlı'ya benziyor.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1781424209231&oid=113452614942&comments
şarkıları ve müziklerinin altyapıları vasatın biraz üstünde olup, ortalama piyasa gruplarından tek farkı, solistlerinin(bilge'nin) değişik yorumu olan grup.
yaptıkları müziğin grunge rockla uzaktan yakından alakası yoktur. o sesle nasıl yapacaklar grunge yavrum ya? açın biraz kurt cobain, chris cornell, eddie vedder falan dinleyin. grunge mış neremle güleceğimi şaşırdım.
sadece hasret şarkısı için bile sevilesi, ülkemin güzel gruplarından.
"Git" ve "hasret" isimli şarkıları hala süper gitmektedir. Yeni albüm bekliyoruz kendilerinden.
hasret efsane parçalarıdır.
insanı durup dururken mutlu eden müzik grubu.

(bkz: ama aşkım yok)
tek kelimeyle berbaattıır. solisti iticilikte sınıır zorlar.
seks seks seks coverı ciddi anlamda eğlenceli olan, eğlenceli insanlardan oluşan*, eğlenceli müzik grubudur.*
son günlerde, katıldıkları her programda fatih ürek coverlamayı ritüel haline getirmiş grup. disko kralı'ndan sonra, bu hafta ntv'deki cumartesi programında da kendilerini ve kerem tüzün'ü görmek sevindirmiştir.
an itibariyle beyaz show'dalar.
eline fırsat geçmiş kendini adam gibi tanıtmak varken fatih ürekten haydili lilili milili neyse işte şarkısı söylemek aklı akla hizmet çözemedim.
adanalı rockçıların rock müzikten eninde sonunda ne anlayacaklarını ortaya koymuş olan grup.

bi haluk levent bir murat kekilli bir direc t hep adanalı.
bu gece tudors arenada olan müzik grubudur.**
nirvana çakması.
hasret isimli parçalarıyla beni hala eğlendiren grup. dinlemekten bıkmıyoruz efenim.
grunge rock ile alternatif arasında olduğu söylenen grup. tarzını ve kendilerini bilmem etmem tanımam ama hasret şarkıları ülkeye yaptıkları en büyük iyilik.

her sabah dinliyom. evet yom.
bütün şarkıları birbirinden güzel olan grunge rock grubu.
hasret şarkısı halen çok iyi gitmektedir. keşke şöyle güzel bir albüm yapsalar.
gitar çalan ev arkadaşlarımın sayesinde adını duydugum grup. bide meşhur bi şarkısı var nını nını diye dinleye dinleye hayattan soğudum..
© copyright 2005 - 2026