bugün

entry'ler (61)

uludağ sözlük

endüstri meslek lisesidir.

galatasaray taraftarının çok zırlaması

sen istiyor 1 milyon penaltı verecek yüz dolar daha.

kpss 2014

çalışmak da zorladığım sınav.

eylülde önlisansdan gireceğim. genel kültür zayıf. üstüne zaman sıkıntısı yaşıyorum.. okuduklarım kafama girmiyor.. yardım edin taktik verin arkadaşlar... Nasıl bir çalışma sistemi uygulamalıyım...

gezi eylemcilerinin sanki biraz şey olması

http://inciswf.com/de%c4%9fi%c5%9fi1f29k.swf

taksim de cnn muhabirinin gözaltına alınması

kim ne derse desin. bize göre geri kalmışlık. sokakta ki vatandaşa göre dünyaya kafa tutma eylemidir.

gezinin ikinci gününün yıl dönümü

bu ülke bu gidişte hiç bir zaman kaostan kurtulamıcak... birileri direnir birileri engellemeye çalışır birileride izler.

akp ne zaman iktidardan düşer

devlet bahçeli ve kemal kılıçdaroğlu' nun düştüğü vakit.

100 milyon euro luk transfer bütçesi

bizi ilgilendirmeyen bütçedir.

makinakafa

o kadar da kötü olmayan programdır. o olmasın bu olmasın ne olacağıdı. yanlız her hafta konuklardan 2 tanesi çekilmez oluyor.. kimisi çok kimisi hiç konuşmuyor.

kpss 2014

Türkçe için X Yayıncılık Defter Şeklinde Ders Notları
Matematik Geometri de X Yayıncılık Defter Şeklinde notları
Tarih Data Cep Kitabı
Coğrafya Fem Yayıncılık Cep Kitabı
vatandaşlık Data Cep Kitabı

bu kitaplar önlisans için yeterli olur mu diye düşündüğüm sınav. ayrıca çalışma isteğimin azalması, deneme çözerken sıkılmak da cabası olan sınav. yardımlar bekliyoruz efenim.

sinemada 18 yaş sınırı olan filme girme çabaları

18 yaşını bekleyebilirsin kardeşim. gelsin beraber gidersiniz.

galip derviş

2. sezonu adam akıllı yayınlanmadığı için kaldırılan dizi.

makinakafa

safiye-faik çiftini yerine, iki maket koysaydınız daha çok eğlenirdik.!1!!1!

kpss 2014

kpss önlisans düzeyinden gireceğim sınavdır. uğruna aöf falan tınlamayacağım. dersaneye yazılsam mı diye düşünmekteyim. dersane tavsiyesi bekliyore.

huzur için yapılacak tek şey

kapalı hava, hafiften yağmurlu bi gün, şehirlerarası yol, sakin bir müzikle, arkana bakmaksızın sadece arabanla gaza basmak olacaktır.

otobüste kitap okuyan tip

uyuz insandır. hani okusun okusun da abe kardeşim gecenin 2'sinde de ışık açıp okunmaz ki.

not: gündüz okuyanları tenzih ve tebrik ederim. ben özellikle halk otobüsün de iki kelime okusam midem bulanır.

uyanınca mutfaktan tabak çatal sesleri gelmesi

tabak çatal hep aynı hava sloganıyla karşılık verdiğim seslerdir.. bunun üstüne köfte kokusu alırken macar kavurmayla karşılanırsa değmeyin keyfinize.

dünyanın en cool şehir ismi

zonguldak. bi şehir düşünün harf sırasına göre giden plaka numaralarını son noktayı koyuyor, bu şehrin karizma, cool ismiyle bundan sonra gelenler karman çorman sıralanıyor.

güneşi beklerken

özet geçiyorum: melis'i harcayacaklar matmazel.

bara giden kızla sevgili olabilen erkek

ameliyatla midesini aldırmış biri de olabilir.
© copyright 2005 - 2026