bugün
- velvet hanım günaydın4
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- put2
- kabak yemeği vs hamburger11
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- çocukların şımarık olması2
- 186 boyundaki erkek19
- norveç futbolu3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- solculuğun bir virüs olması2
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- 32 yaşına girmek12
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- istanbullu erkekler5
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- sivaslı yiğidolar6
- g'i l d'e d l'i l y20
- yalnizca deli yalnizca sair21
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- kürt erkek5
- habire1240
- norveçte bok olsam9
- adıyamanlı erkekler5
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- velvet47
- katatespizartmasi17
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- cezayir erkekği4
sevilla fc'nin genç orta saha oyuncusu. 16 şubat 1988 almeria(ispanya) doğumludur. sevilla fc'nin alt yapısından yetişmiştir. bu sezon la liga'da hiç forma giymemiştir. ancak ilerisi için ümit vermektedir.
sevilla fc'nin son zamanlarda forma giyen genç oyuncusu. sol açıkta oynamakta olup, fenerbahçemizin nispeten zayıf olan sağ kanadını hırpalaması muhtemeldir. deivid'in son zamanlardaki form düşüklüğünden bir an önce kurtulması ve içe doğru oynama alışkanlığını azaltması lazımdır, çünkü ne kadar birebir savunma yetenekleri üst düzey olsa da gökhan'ı bu adamla başbaşa bırakmak intihardır.
driblingleri ve koşularıyla uğur boral'ın birebir kopyası olan futbolcu. kendilerini yere atışları bile aynı adamların.
2007'de yapılan u20 dünya kupasında ispanya forması giymiş olup, yeni reyes olarak çağrılmaktadır. daha ayrıntılı bilgi için bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Capel
şu anda barcelona'nın sağ kanadını folloş etmekle meşgul olan genç adam. iki tane asistlik pası var şu ana kadar. aha bir de gol attı. büyük adam olcak vallahi billahi. gökhan gönül kardeşimizin çok dikkatli oynaması lazım kendisine karşı.
fm 2008'de fotografi olan bir futbolcu. *
barcelona maçında messi'yi bıraktırıp kendini izlettiren hatta messi'ye bile oyunu bırakıp kendini izlettiren genç ve inanılmaz hız, topa hakimiyet ve yeteneğe sahip sol açık. allah gökhan gönül'e yardım etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. izleyip göreceğiz.
messi den bir gömlek daha iyi dersem haksızlık etmiş olmam.Fener maçında penaltı yaptırırsa da hiç şaşırmam.
(bkz: trinidad tobago)
fm 2009 'da mevkisi aml/oç* olması gereken futbolcu.
insan her pozisyonda kendini yere atar mı arkadaş!!
insan her pozisyonda kendini yere atar mı arkadaş!!
Gökhan gönül'den daha kötü bir futbolcu oldugunu şampiyonlar ligi iki macındada kanıtlamış oyuncudur.
(bkz: karton aslan)
çok iyi "oyuncu".
4 mart 2008 sevilla fenerbahçe maçında her türlü pisliği yapmış, arif erdem'i bile mumla aratmış futbolcu müsvettesidir. o ne taklalar kardeşim öyle. adam yanında geçse 3 takla atıyor yerde.
bu kafayla, bu kendini yere atmalarla bir bok olamayacak çocuk. muhtemelen bir transfer patlatır sonra da biter gider. bir üst modeli için,
(bkz: gökhan gönül)
(bkz: gökhan gönül)
bazı kuralları öğrenmesi gereken süzme!
1- futbol "erkek" oyunudur! *
2- futbol "ayakta" oynanır! *
3- futbol "futbol topu" ile oynanır, hakem ile değil! *
4- futbol oynarken veya "oynamaya çalışırken" * "anneye küfür ettirmek için uğraşmak" hoş bir davranış değildir! *
5- futbol oynamak bir sanattır, sanatçı da fenerbahçe!!!
(bkz: 4 mart 2008 sevilla fenerbahce maci maçın süzmesi)
1- futbol "erkek" oyunudur! *
2- futbol "ayakta" oynanır! *
3- futbol "futbol topu" ile oynanır, hakem ile değil! *
4- futbol oynarken veya "oynamaya çalışırken" * "anneye küfür ettirmek için uğraşmak" hoş bir davranış değildir! *
5- futbol oynamak bir sanattır, sanatçı da fenerbahçe!!!
(bkz: 4 mart 2008 sevilla fenerbahce maci maçın süzmesi)
ben küçükken ablam benimle makara yapardı "senin ismin ingilizcede nasıl okunur bil bakalım diye". bizde daha yeni sıçılmış bok, akıl mı var uğraş dur işte. sonra baktım ki bu isimler ancak dil ailelerinin köklü farklılıkları sebebiyle dil döndürmez imiş. sonra ben okulun fırlamasıyken sınıfta kalmış kalın kafalı arkadaşlarımla ara sıra bu yöntemle de dalga geçmeye devam ettim. bana büyük eğlencedir potansiyeli olan her malzeme. ancak baktım ki bu gece içimizdeki ispanyollar diye nitelendirilenlerin oturduğu köşede capel arkadaşımızdan çok şey beklerken kötü futbolundan ziyade isminin yanlış okunduğunu fark ettim. gözlerde aydama problemi olduğundan bulduğum ilk gözlüğü taktım, güneş gözlüğü çıktı, nitekim o karartıda bu adamın gerçek adının ibrahim üzülmez olduğunu görebildim.
müthiş bir kanat oyuncusu kombinasyonu olarak gözlerimize çarpan bu çocuk birebir ibrahim kaptanın kopyasıdır. ben hissiyatında fanatik, değerlendirmede objektif bir futbol eski taraftar yeni futbol izleyicisi olduğum için sayın üzülmezin futbol karakterini de ölçebilmişimdir. uzun uzun anlatmaya ne gerek var diyor konuyu özetle bu çocuğun önemine parmak basıyor ancak problemlerinin boyutunuda rahatsız edici olarak gözlemliyorum.
müthiş bir kanat oyuncusu kombinasyonu olarak gözlerimize çarpan bu çocuk birebir ibrahim kaptanın kopyasıdır. ben hissiyatında fanatik, değerlendirmede objektif bir futbol eski taraftar yeni futbol izleyicisi olduğum için sayın üzülmezin futbol karakterini de ölçebilmişimdir. uzun uzun anlatmaya ne gerek var diyor konuyu özetle bu çocuğun önemine parmak basıyor ancak problemlerinin boyutunuda rahatsız edici olarak gözlemliyorum.
serkan balcı nın biraz daha tekniğidir. koşar koşar koşar koşar yere atlar.
yanında osursan kendini yere atacak olan futbolcu.
o derece yani...
edit: vay bu entry de eksi oy almış. ya kendisi sözlük yazarı, ya da osuruktan hoşlanmayan arkadaşlar var sözlükte.
o derece yani...
edit: vay bu entry de eksi oy almış. ya kendisi sözlük yazarı, ya da osuruktan hoşlanmayan arkadaşlar var sözlükte.
süpürge gibi futbolcu. Sürekli yerlerde.
yerlerde hamsi gibi çırpınıp durmuş, binicem üstüne vurucam kırbacı dediğimin abartılmış futbolcusu.
#3096049 ugur boral tarafından yanlıs oldugu ispatlanan önermenin esittiri.
star tv'deki müthiş ötesi program futbolig tarafından fenerbahçe'ye transfer edilen futbolcu.. imzalar atılmak üzereymiş.. ne derece ciddiye alınır bilemiyorum..
ayrıca mehmet aurelio'yu da galatasaray almışmış.. hayırdır inşallah..
(bkz: ertem şener)
ayrıca mehmet aurelio'yu da galatasaray almışmış.. hayırdır inşallah..
(bkz: ertem şener)
dünyanın en kolpacı sol açığıdır. işi gücü faul almaktır, başka da bir işe yaramaz. ceza sahasına bakmadan kafayı gömüp sıfıra koşar, yine bakmadan orta açar. evet sizin aklınıza da aynı kişi geldi değil mi? ibrahim üzülmez'in sol açık oynayan ve daha genç halidir bu faydasız.
tombik yüz hattına sahip bir kanat oyuncusudur ve bir kanat oyuncusunun sahip olması gereken özelliklere de sahiptir. çok hızlıdır fakat faul yapılsın yapılmasın her türlü pozisyonda kendini yere atar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar