bugün
- çocuğa israil diye isim koymak16
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı18
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi12
- ilişkilerde 10 yaş fark7
- kırmızı tuborg içerken dağdan aşağı yuvarlanmak8
- ak partili ahlakı14
- ceset sikmek12
- kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum3
- dünyanın en tehlikeli cümlesi7
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar4
- mehmetcik uzerinden kanli siyaset4
- kadınlar gitar çalan erkekten hoşlanır mı4
- ölü sevicilerle aynı sözlükte yazmak5
- meksika açmazı macerası10
- sabahları sevilen şeyler6
- recep tayyip erdoğan19
- ceset başlığı niye hala yerinde3
- iltica43
- sadakat lidere değil vatana olur2
- gammazlar göreve6
- nere lan bu silivri2
- bok gibi adalet2
- messinin arjantin milli takıma vedası3
- kadınlar akıllı erkeklerden hoşlanır mı sorunsalı3
- simko38
- husiler'in aden havalimanı nı vurması3
- parcalandim toparlanamiyorum310
- adamı dinden imandan çıkartmak2
- boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı3
- bir kadını keko gösteren detaylar17
- cemil tugay2
- ucan tekme atan hipopotam28
- buz gibi birayı tek seferde kafaya dikmek2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- bacılar çabuk bakın15
- nervio'nun erkek olması31
- edip akbayram ı edi pak bayram diye okumak2
- netanyahu8
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- nickelback4
- babuş diyen kız10
- from gold from dust29
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- türkiye3
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
12 Mayis 1990'da Ankara da dogdu. 14 yil yasadigi Ankara'dan 2004 yilinin yazinda Istanbula geldi. Rap muzik hayatina 2005 yilinda "Antisistem (Beta&Batug&Deniz)" isimli gruba melodik anlamda yardim ederek basladi. Bu grupla birlikte yayinlanmayan bir cok sarkinin disinda yayinlanmayan bir de underground albumleri var. Daha sonra 2006 yilinda "Mehmet Kerim (ex KMK)" ile yaptigi "Durma" isimli sarkiyla birlikte ilk rap vokal yaptigi sarki meydana geldi. Bu siralarda "Show TV"de yayinlanan "Gülpare" adli dizide devamli olarak rol aldi. 2006 yilinin yazinda "Pit10" ile birlikte yaptigi "Ortam Kizi" dahil bir cok featuring'den sonra calismalarina "Olympos Records" bunyesinde devam etti. "Olympos Records" ismi altinda bir cok solo ve featuring parca yapti ve bunlarin disinda Izmir,Ankara, Istanbul ve Antalya'da cesitli organizasyonlarda sahne aldi. "Olympos" olusumu Ocak 2008'de sona erdi ancak bir süre sonra yeni kadrosuyla " Pit10,Beta,Deniz,Vurgu" tekrar bir araya gelindi. 2008 yilinin nisan ayinda ise "Plato-In" tiyatrosunda "Ask Yalan Söyler" adli oyunda oynadi ve ayni zamanda oyunun müziklerini yapti. "Kanal 1"de yayinlanan "Emret Komutanim" adli dizinin jenerik muziginin vokalini yapti. Haziran ayinda ise "KanalD"de yayinlanan "Gece Gündüz" isimli dizide bir bölüm konuk oyuncu olarak oynadi. 2008 yilinin temmuz ayinda çekilen "Altioklar TV Yapim"in yapmis oldugu "Esrarli Gözler" adli filmde basrol oynadi ve ayni filme bir de sondtrack yapti. 2008 yilinin kasim ayinda ise "Miller Music Factory" yarismasinda 2.lik elde etti. Bu yarismada "Ali Sahinbas, Ayhan Sayiner, Cervus, Muzo Berberoglu" gibi isimlerden workshop aldi. Su an bir underground albüm çalismasi içinde ve çalismalarina "Olympos Records" bünyesinde devam etmektedir. Bugune kadar müzikal anlamda calistigi isimler ; Pit10, Beta, Vurgu, Pusat, Yargi Sairfilmenam, DogaBora, Sansar Salvo, CB, Sir Mc, Mehmet Kerim (ex KMK), Batug, Enkaz, Chernobil, Inzibat, Ulema, BerQue, Matador, Oxxe, Rashness. Aralik 2008
http://www.myspace.com/denizistanbul adresinden alıntıdır.
http://www.myspace.com/denizistanbul adresinden alıntıdır.
ilk çıktığında kız zannedilen mc.
seçim şarkısında darbe isteyen rapçıydı*. rap'i zayıf.
beni böyle sevin oyuncularından biridir. aynı zamanda rap sanatçısıdır.
bildiğim kadarıyla istanbul devlet tiyatrosu müdürü şakir gürzumar'ın oğlu olur kendisi. ayrıca trt 1'de yayınlanan dizi beni böyle sev'de oynuyor.
Jale gürzumarın nesi merak edilen oyuncu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar