bugün
- osururken götten alev çıkması11
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- evlenilmeyecek kız tipi9
- yön duygusuna sahip olmamak10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın6
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- neden herkes aynı soruları soruyor3
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- baştan çıkarmak4
- uludağ sözlük te aktif olarak yazan yazar sayısı2
- ayak fetişi erkek aslında penis yalamak istiyordur3
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk3
- kadınların piç erkek tercihi12
- telefonun aşırı ısınması6
- 2026 dünya kupası şampiyonu6
- true ile sevişmek9
- karı kıza para yedirir misiniz8
- tai lung26
- sersem herif11
- yeni yazarlara öneriler10
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kurt knispel3
- lahmacunun yanında ne içilir11
- zihni göktay13
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- iş yerinde dalga geçen zavallılar2
- gürültüsü en rahatsız edici şey6
- anın görüntüsü9
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar6
- necip fazıl vs dostoyevski3
- yasal yoldan zengin olmak2
- kızlarla nerede tanışılır4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- çingene küfürleri2
- cemaat evinde maklube yememiş insan2
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- türklerin niye terör örgütü yok sorunsalı2
- erkan taş3
- acdc tişörtü giyen elektrikçi2
- düşün ki bu gece öldün5
- mizahın toplumları uyuşturması2
- selülit kadına yakışıyor4
- obez kediler2
- donanımlı erkek2
DogaBora ismiyle Rap piyasasına girmiştir. Deniz Gürzumar'ın desteğiyle az biraz isim de yapmıştır. Genel olarak başarısız bulurum ancak Miller Music Factory'de 2.lik alan Bize Kızma parçası oldukça güzeldir ( Deniz Gürzumar parçayı sırtlamıştır gene ).
1990 doğumlu, "gönlümdeki köşk olmasa" filmindeki oyunculuğuyla altın portakal kazanan oyuncu. şu sıralar geniş aile dizisinde görmekteyiz kendisini ve özellikle 3. bölümdeki oyunculuğuyla, o emrah halindeki ses tonu, kaş yapısı ve tripleriyle, kesinlikle aşmıştır. *
edit: ayrıca vicdansız kelimesini dilime yerleştirmiş insandır kendisi.*
edit: ayrıca vicdansız kelimesini dilime yerleştirmiş insandır kendisi.*
geniş aile dizisinin zekai si. ilk bölümünde bünyeme ne lan bu dedirtse de 2. ve bilhassa 3. bölümde olay budur arkadaş dedim. kendisi 35 lik lise öğrencileri olan hayat bilgisi oyuncularından sonra en iyi liseli çocuk performansını sergilemiştir kanımca. Ayrıca küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler ağzına çok yakışır. (bkz: at kafası) , (bkz: derya oldun lan ayarsız)
geniş aile'nin başarılı oyuncularından biri olmakla beraber, Adrien Brody'nin yıllar önce kaybolan kardeşi de olabilir diye düşünmekteyim, ulan bu kadar mı benzer bir insan?
ipek balcıyla aşk yaşıolarmış. yaşa ulan bora! istanbul size istanbul zaten. bide güzel kafa masajı yapıo bu çocuk.
dün boktu bugün koktu kişilik.
abaza kızların aşkı.
abaza kızların aşkı.
ulan geniş aile'deki en beğendiğim karakterdi, altıma sıça sıça izliyordum, ses tonunu ve mimiklerini çok beğeniyordum; resmen saygı duyuyordum herife. ta ki bugün google görseller'den resimlerini görene kadar:
http://images.google.com....amp;gbv=2&aq=f&oq=
bunlar ne aga!?
http://images.google.com....amp;gbv=2&aq=f&oq=
bunlar ne aga!?
oynadığı dizideki replikleri falan hoş olan insan. pek anlamam ama sanırım zekai karakterini sırtlayan kişi senarist. senarist başka olsa performansı düşebilir. üstelik araştırdık, rap dinlediğini, emomsu eğilimleri olduğunu gördük. bırak hocam onları. gel mis gibi elle tutulur müzik yap. al eline gitarı. yok, alma. her eline gelen alıyor bu aralar. devam et hocam.
bas gitar çalıyor 6,5 - 7 yıldır.
bunun ufaklığını hatırlarım. şevket altuğ la metin şentürk ün beni unutma diye bi dizisinde oynuyordu o zamandan bundan büyüyünce bi iş çıkacak demiştim. aferin evlat beni utandırmadın.*
seveni sayanı varsa görsellerine bakmasın dediğim kişidir.
Geniş aile dizisindeki mükemmel performansı ile hayranlık uyandıran, müthiş yetenek. Ancak yaşı ile hevesleri örtüşüyor anladığım kadarıyla. Oyunculuğunu araştırmak için google'ye ismini yazdığımda şok oldum. Üstsüz emo resimleri, yapmaya çalıştığı rap şarkılar v.s.
Umarım oyunculuğunu geliştirir. ve tahminimce çocukça hevesleri yakında geçecektir. Ayrıca özel hayatında çok zenginn bir aileden geldiğini düşünüyorum. Çünkü eğer fakir bir ailenin çocuğu olsydı, mutlaka başlı olduğu insanla, yapımcılar, ajanslar, menajerler v.s olurdu ve googlede gördüğümüz hataları yapamazdı. Zenginliği bağımsızlığınıda beraberinde getirmiş.
Ayrıca sözlükte adına yazılmış çok az entry var. Oysa ki oyunculuğu çok daha fazlasını hakediyor bence.
Hele ki unutulmaz şu sahnesini izledikten sonra:
http://youtu.be/ZBX6FYvBShI
Umarım oyunculuğunu geliştirir. ve tahminimce çocukça hevesleri yakında geçecektir. Ayrıca özel hayatında çok zenginn bir aileden geldiğini düşünüyorum. Çünkü eğer fakir bir ailenin çocuğu olsydı, mutlaka başlı olduğu insanla, yapımcılar, ajanslar, menajerler v.s olurdu ve googlede gördüğümüz hataları yapamazdı. Zenginliği bağımsızlığınıda beraberinde getirmiş.
Ayrıca sözlükte adına yazılmış çok az entry var. Oysa ki oyunculuğu çok daha fazlasını hakediyor bence.
Hele ki unutulmaz şu sahnesini izledikten sonra:
http://youtu.be/ZBX6FYvBShI
Doğa bora ismiyle rap piyasasına girmiş beta ile yaptıgı tutarsız parcası youtubede 1 milyona merdiven dayamıştr. başarılıdır. oyunculuguylada adından söz ettirir. şu sıralar annem uyurken isimli dizide rol alıyor.
müthiş bir oyuncu, mithiş bir yetenektir. komedi kanında vardır, öyle bir gençtir kendisi. avrupa yakasına bir bölüm konuk oyuncu olarak katılmış ve gülümsetmiştir ayrıca.
hali hazırda tam 3 dizide iş yapan kişi. bebek işi, her şey yolunda merkez ve yüksek bilmem ne.
Bu çocuk kaç tane dizide oynuyor lan atv yi açsam var showu açsam iki dizide bu var.
kendisi gibi oyuncu meslektaşı Seda Türkmen’le dünyaevine girmiş.
http://www.hurriyet.com.t...0555714&utm_term=post
http://www.hurriyet.com.t...0555714&utm_term=post
Sabah sabah canımı sıktı bu haber. Henüz gencecik nasıl evlenir.
Kendisini çok sevimli bulduğum oyuncu aynı zamanda rapçi.
Kendisini çok sevimli bulduğum oyuncu aynı zamanda rapçi.
Sikimde mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar