bugün
- sözlüğün meme platformuna dönmesi4
- romanya52
- karton toplayan çocuk16
- almanya25
- sözlük kızlarının ojeleri17
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- otel odası8
- sözlükteki ayakçılar9
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi2
- fatma betül sayan kaya39
- nick vermeden bir yazara seslen14
- türkiye23
- kadınların sapık olması10
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- dünya61
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- açılı nude5
- yunanistan12
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- pencere açık uyumak3
- meme yalarken düşünülen şeyler3
- meksika açmazı macerası12
- 8 dakikadır entry girilmiyor2
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- anın görüntüsü31
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- iran dışişleri bakanı arakçi'nin açıklaması2
- 2 hesap kullanan sözlük yazarları2
- mehdinin en sevdiği balık7
- hentbol5
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- amerika birleşik devletleri31
- çok uykum var3
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- sözlüğün en iyi gammazı3
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- butlancıların birbirine girmesi5
- offf çok sıkıldım sözlük4
- irlandalı futbolcuların israil protestosu2
- turizm3
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- yarın iş var5
7.nesil yeni yazarlardandır.hoşgelmiş.
(bkz: karşılama kültürü daha ölmedi lan)
(bkz: karşılama kültürü daha ölmedi lan)
yazdığı entry'i okudum da her şeye "troll böhöhöhö" diye atlayan dallamalardan daha mantıklı, daha okunabilir yazmış.
Etiketlemeye alışmış zihniyetin troll sıfatını yakıştırmış olduğu, bunu pek de iplemeyen yazar.
(#13144804)
anlaşılan o ki, trabzonspor ile dalga geçmeye çalışacak kadar hazımsız,
yazar olduğu kadar troll,
burak yılmaz'ın, kendi deyimiyle hamsi yılmaz, cezası nedeniyle oynamayacağını bilmeyecek kadar da cahil..
bir de çıkmış buralara güya ''hamsi'' sıfatıyla onunla bununla dalga geçiyor.
dalga geçmek için kullandığın hamsi sıfatını biraz yemiş olsan idrak yollarında problemler olmaz, üstüne üstelik hazımsızlık problemi de yaşamazdın şekevim..
anlaşılan o ki, trabzonspor ile dalga geçmeye çalışacak kadar hazımsız,
yazar olduğu kadar troll,
burak yılmaz'ın, kendi deyimiyle hamsi yılmaz, cezası nedeniyle oynamayacağını bilmeyecek kadar da cahil..
bir de çıkmış buralara güya ''hamsi'' sıfatıyla onunla bununla dalga geçiyor.
dalga geçmek için kullandığın hamsi sıfatını biraz yemiş olsan idrak yollarında problemler olmaz, üstüne üstelik hazımsızlık problemi de yaşamazdın şekevim..
deli dana eti ile yapılan köftedir.
bir futbolcunun maçta oynayıp oynamayacağını bilmeyince cahil olmuş yazar. ne kadar da düşmüşüz. vah vah...
sözlükte savunduğu düşüncelerin sonuna kadar arkasında duran ve bu özelliği sebebiyle dikkatimi çekmeyi başarmış yazar. bunu yaparken diğer yazarları da gülümsetmeyi eksit etmiyor sağolsun * ayrıca bu yazarı tüm yakın çevreme tavsiye ettim, artık onlar da kendisinin bütün entrylerini keyifle takip edebiliyor . *
(#13831038) entrysiyle kökenini belli eden yazardır. tanrıya inançla ne alakası var dedirtir insana.
(bkz: #14098294) kendisinin kürd olduğunu söylemiş. lakin yanılmış. apaçık bir pkk sempatizanı veya daha da ilerisinde de olabilir. kim ohh olsun diyor. bir grubun dediğini tüm ülkeye mal etmek kadar büyük bir saçmalık olamaz!
denzkore adlı yazara (yani bana) ahlak dersi vermeye çalışan yazardır. önce kendisini pkk sempatizanı olduğu için özür dileyip sözlüğe veda etsin.
Son entrysi sayesinde sözlükteki türklerin gözlerini diktiği yazar. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar arkadaş, gel onuncu köyde bekliyoruz biz.
7. Nesil varlığından yeni haberim olmuş yazar. Kürt oluşu sebebiyle belki biraz taraflı gelebilir ama normaldir. Milliyetçi çevreyi gıcık etmek için değil fikir ve bilgi paylaşmak için burda olan yazardır. En azından yazdıklarından bu anlaşılmaktadır. Hoşgelmiştir. Sözlük kimsenin babasının malı değil. Herkes kendi fikirlerini söylemeli.
sevginin dostluğun , halklar arası kardeşliğin sembolu harika insan.
iyilik ve güzellik nerdeyse bu da oradadır.
iyilik ve güzellik nerdeyse bu da oradadır.
(#18686480) ... suyunun yanındaki balıkçılardan balık almaya gelmiş ... memurunu gören balıkçı dağdaki insancıklara haber uçurur. 3 misafirliğe gelmiş 7 kişilik aileden 4 tanesi şehit edilir. devletin hastanesinden bırak ambulansı açıkta kalan beyni için bir parça pamuk bile alınamaz şehitlere. başkasına seferber olan ambulans uçaklar yerine kamyonla nakledilir şehidin cenazesi.
yaptığınız tam olarak bu işte. değilse doymayan gözünüzü kara toprak nasılsa doyurur bir gün.
yaptığınız tam olarak bu işte. değilse doymayan gözünüzü kara toprak nasılsa doyurur bir gün.
Kendisi bana düzenli olmasa da telefon etmektedir. Kaçıncı neslin aranan yazarıdır bilmiyorum ama kendisini severim.
Yazdığı entry'leri cidden kıskandığım ne "güzel yazıyor lan! Keşke bende böyle yazabilsem." dediğim dostum. "-Aylecek takip ediyos."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar