bugün
- arkadaşlar kombinim nasıl37
- insan olduğunuz doğrulanıyor13
- 2025 asgari ücret tahminleri10
- suriye iç savaşı13
- ideal göt seviyesi13
- rey manaj8
- albay kemal9
- gece kahve içmek8
- 8 aralık 2024 sivasspor galatasaray maçı30
- günahların takımı galatasaray8
- boşanmış kadın hiç evlenmemiş erkek ilişkisi8
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız16
- said nursi neden evlenmedi15
- jose mourinho11
- her sabah ceviz muz bal yemek9
- karınıza range rover alır mısınız14
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı40
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın16
- kadınsızlık14
- muhaliflerin yeni hedefinin ypg olma ihtimali10
- beşar esad11
- suriye'nin türkiye'nin kontroüne gireceği gerçeği20
- metro ve toplu taşımada kitap okumak16
- türk milletinin suskunluğunun sebebi30
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni15
- iremga32
- okumalık kitap önerisi9
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım9
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler15
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması16
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
artık kafa koparanlı nicklerden sıkıldım. ad soyadlı kombin yaptım. size bir kıyak daha yapayım .facebook ve instağram hesaplarımıda ad soyadımı yazarak görebilirsiniz. çünkü türkiye de bu ismı taşıyan tek kişi benim.
bir bu bir erecto, gömlek değiştirir gibi nick değiştiriyorlar amk.
emmi sürekli nick değiştirmek dinen caiz değil yalnız, bunla ilgili bir dünya hadis var bilmiyorsan öğren...
varank'ı anladık da "d" nedir? karadenizli olduğun düşünülürse olsa olsa "dursun" olmalı.
emmi sürekli nick değiştirmek dinen caiz değil yalnız, bunla ilgili bir dünya hadis var bilmiyorsan öğren...
varank'ı anladık da "d" nedir? karadenizli olduğun düşünülürse olsa olsa "dursun" olmalı.
görsel
Dolma gömmekle meşgul yazar.
Dolma gömmekle meşgul yazar.
Bende şeker,kolesterol yok. Çalışıyorum,doğal besleniyorum,içkki sigara içmiyorum. Sadece hipertansiyonun var. Oda kontrol altında.
görsel
Köyümden bir kare.
Köyümden bir kare.
akkoyyun yazarımsı.
Koyun falan değilim. Koç ve boğa cinsindenim. ispat etmeye de hazırım.
Laiklik dinsizlik mıdır diye sormuşsun ben açıklamasını yaptım sende soruları cevapla lütfen.
’laiklik dediğin şey: "din ve devlet işleri birbirlerinden ayrılması."
yani laiklik dediğin şey aslında dinsizlik gibi bir şeydir.
ibadethaneler vardır ama sadece dini görevlerini yapmak için vardır. devlet işlerine el atmak için değil hele okullarda görev almak hiç değil.
ki ayrıca dinsizlik size neden bu kadar batıyor onu da anlamış değilim. ek olarak şunu da sorayım:
1. çocukların dini olur mu?
2. insanların istediği dini seçme hakları ya da dinleri reddetme hakkı size neden bu kadar batıyor?
(bkz: d varank) cevaplamazsan nick altına yazacağım bunları ama bence bir müslüman olarak bize bu soruların cevabını vermen uygun olur. tebliğ edersin sende...
hadi cevapları bekliyorum, yahudi bir tarih öğretmeni olarak.’
’laiklik dediğin şey: "din ve devlet işleri birbirlerinden ayrılması."
yani laiklik dediğin şey aslında dinsizlik gibi bir şeydir.
ibadethaneler vardır ama sadece dini görevlerini yapmak için vardır. devlet işlerine el atmak için değil hele okullarda görev almak hiç değil.
ki ayrıca dinsizlik size neden bu kadar batıyor onu da anlamış değilim. ek olarak şunu da sorayım:
1. çocukların dini olur mu?
2. insanların istediği dini seçme hakları ya da dinleri reddetme hakkı size neden bu kadar batıyor?
(bkz: d varank) cevaplamazsan nick altına yazacağım bunları ama bence bir müslüman olarak bize bu soruların cevabını vermen uygun olur. tebliğ edersin sende...
hadi cevapları bekliyorum, yahudi bir tarih öğretmeni olarak.’
bunlar roma lejyondan kalanlar ,kalkmış viking'im diyor .
tipik galyalı özelliklere sahip.
mö.50-40 arası galya roma hakimiyetine girip Vercingetorix rezil olunca ,galyalılar roma lejyonlarına alındılar.. of-tonya -gümüşhane olan bölgede kıyı karakolu dahil suriye ve galya lejyonları konuşlandırıldı ,merkezi konumdur ,of bu yüzden yüz yıllarca hep ticaret merkezi olmuştur sonrası.
sonrası bu lejyonerlerin çoğu bölgede kaldılar , kalanlar bunlar.
galyalıları fransa'da da kimse sevmez ,palavracı,atmasyoncu acayip çıkarcı paracı tiplerdir. hep atar tutarlar.
sezar galyalıları hoplatmıştır .o çok övdükleri şef Vercingetorix'i oyuncak etmiştir.
sezar'ı sezar yapan en büyük asker unvanını verende galya kale savaşıdır.
aynı bizim atmasyoncular gibi 82 şurası 92 burası ,galyalı da aynıdır.
tip tip insanlar. tabi yerli halk ile evlenmişler karışıp kalmışlar.
vikinglerin gelmesi 1000 yıl sonradır ,orata karadeniz'den inmişler bağdat'a .
nehirler vasıtası ile.
bunlar mustafa'yı yanyana koyun aynı asterix- hopdediks..
ilk dincilerdir avrupa'da druidler ,sezar kese kese bitiremedi bunları asker yaptı..
tipik galyalı özelliklere sahip.
mö.50-40 arası galya roma hakimiyetine girip Vercingetorix rezil olunca ,galyalılar roma lejyonlarına alındılar.. of-tonya -gümüşhane olan bölgede kıyı karakolu dahil suriye ve galya lejyonları konuşlandırıldı ,merkezi konumdur ,of bu yüzden yüz yıllarca hep ticaret merkezi olmuştur sonrası.
sonrası bu lejyonerlerin çoğu bölgede kaldılar , kalanlar bunlar.
galyalıları fransa'da da kimse sevmez ,palavracı,atmasyoncu acayip çıkarcı paracı tiplerdir. hep atar tutarlar.
sezar galyalıları hoplatmıştır .o çok övdükleri şef Vercingetorix'i oyuncak etmiştir.
sezar'ı sezar yapan en büyük asker unvanını verende galya kale savaşıdır.
aynı bizim atmasyoncular gibi 82 şurası 92 burası ,galyalı da aynıdır.
tip tip insanlar. tabi yerli halk ile evlenmişler karışıp kalmışlar.
vikinglerin gelmesi 1000 yıl sonradır ,orata karadeniz'den inmişler bağdat'a .
nehirler vasıtası ile.
bunlar mustafa'yı yanyana koyun aynı asterix- hopdediks..
ilk dincilerdir avrupa'da druidler ,sezar kese kese bitiremedi bunları asker yaptı..
Cevabını verdim siyonist öğretmen.
görsel
Hamsi şenliğindeyiz.
Hamsi şenliğindeyiz.
görsel
Ne yedik ama.
Ne yedik ama.
Dedem kafa koparmayı bırakmış anlaşılan. Afiyet olsun.
TOGG iLE Mi GiTTi ACABA BEDAVA HAMSi YEMEĞE.
görsel
Maç öncesi balık ekmek gömen yazar.
Maç öncesi balık ekmek gömen yazar.
görsel
4 ayda bir kan vererek vatandaşlık görevini yerine getiren,kızılay teşekkür madalyası olan,0 rh - kan sahibi yuzır.
4 ayda bir kan vererek vatandaşlık görevini yerine getiren,kızılay teşekkür madalyası olan,0 rh - kan sahibi yuzır.
Ortamlarda Başta Kudüs ve Gazze olmak üzere, tüm Filistin, dünyanın şarkında garbında, cenubunda şimalinde
zulüm ve işkenceye maruz bırakılarak topraklarını terke mecbur edilen tüm müslümanlara kurtuluş ve hürriyet,
onlara zulmeden tüm hainlere, başta ABD, Batı dünyası ve kullandıkları maşaları olan YAHUDi ve SiYONiZM belası olmak üzere yer yüzünün tüm zalimlerini, R A B B i M ; K A H H A R ismi şerifi hürmetine kahr u perişan eylesin dersin kim bilecek amk
görsel
zulüm ve işkenceye maruz bırakılarak topraklarını terke mecbur edilen tüm müslümanlara kurtuluş ve hürriyet,
onlara zulmeden tüm hainlere, başta ABD, Batı dünyası ve kullandıkları maşaları olan YAHUDi ve SiYONiZM belası olmak üzere yer yüzünün tüm zalimlerini, R A B B i M ; K A H H A R ismi şerifi hürmetine kahr u perişan eylesin dersin kim bilecek amk
görsel
--spoiler--
sol zihniyet sırtlan zihniyeti. dün övdüklerini bugün göt kısmından yemeye başlarlar.
--spoiler--
dayım selam. diğer elemana sordum ama sana da sorayım ki hak kalmasın. şu yazdığına binaen;
ahmet davutoğlu,
ali babacan,
idris naim şahin,
hakkında bir akp li olarak övgülerini alabilir miyiz zahmet olmazsa?
sol zihniyet sırtlan zihniyeti. dün övdüklerini bugün göt kısmından yemeye başlarlar.
--spoiler--
dayım selam. diğer elemana sordum ama sana da sorayım ki hak kalmasın. şu yazdığına binaen;
ahmet davutoğlu,
ali babacan,
idris naim şahin,
hakkında bir akp li olarak övgülerini alabilir miyiz zahmet olmazsa?
diğer eleman sana bir soru sordu ama kıvırdığın için cevaplamadın, sen önce sadullah ergin'i bir öv sonra dedem yukarıdakileri över bir ara.
görsel
Ameliyata gidiyorum. Hak ve hukuklarınızı helal edin.
Ameliyata gidiyorum. Hak ve hukuklarınızı helal edin.
geçmiş olsun dayı, güle güle git, güle güle gel.
Allah şifalar versin.
geçmiş olsun dedem, sağlıkla çıkarsın inşallah.
Allah şifa versin dede. Geçmiş olsun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar