bugün
- yeni insanlarla tanışmak istememek7
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- 30 lu yaşlar10
- şu anda ne yapıyorsun12
- erkeklerin kadınsılaşması9
- karılara kösnül bakışlar atmak4
- sözlükte altın günü yapmak11
- sigara içen erkek karizması2
- doğduğun ev2
- insanların gözlem yapmaması7
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- hakan taşıyan2
- peygamberin seferlerini anlatan takvim2
- kendini gizleyip geri gelen yazarlar3
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- cem yılmaz'ın kent d range grey içmesi2
- kadınların o güzel ayak tabanları2
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- eşek sucuğu16
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- yarın iş olması4
- aylık 287 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- ankastre bozukluğu4
- maldivler6
- hobileriniz2
- fobileriniz2
- turiste çarpıp gözüme sinek kaçtı diyen kadın2
- dünyanın en güzel omleti5
- şeytan5
- özgür özel'in kabak tadı vermeye başlaması2
- allah6
- insanın bu hayattaki amacı17
- imamoğlu inşaat'a yolsuzluk operasyonu2
- 17 haziran 2026 portekiz demokratik kongo maçı3
- aşık yorguni10
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- şirinevler8
- üstteki yazar ne yapıyor5
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması2
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- kimseyi memnun edememek12
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- flört edinmek7
- takıntılı biri olmak3
Türkçe dublaj değil oyun zaten türkçe.
artıları
+ grafikleri günümüze göre gayet iyi. bu oyuna 2011 de çıkmış deseler şaşırmazdım(2007 çıkışlı)
+ suit işi gayet mantıklı ve kullanışlı. normalde karakterler 10 tane mermi yeseler bile üstü başı kan olur ama ölmezler burada bence kılıfına iyi uydurmuşlar.
+ vura vura yada isterseniz suitin görünmezlik özelliğini kullanarak sneaky gitme özgürlünün tanınması(ben normal de bitirdim zor yada daha zor da belki bu iş daha kısıtlıdır bilemiyorum)
+ oyunun koreli dövmeyi bırakıp uzaylılarla savaşma olduğu kısıma geçişle beraber daha güzelleşiyor.
+ oyunda anti tank yada makineli ile makinelere sıkarken şu sahnede ki gibi hissettirmesi de benim açımdan pozitif yanı
https://www.youtube.com/watch?v=5q5rsQJpGV0
+ yapımcı şirket crytek in sahiplerinin türk olması ve kendi oyun motorlarını kullanmaları.
eksileri
- hikayeye çok odaklanılmamış biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
- düşmanlara sanki plastik mermi sıkıyormuşçasına belli mesafeden yarım yada bir şarjörde ölmeleri.
- yan görevler eklenebilirdi.
indirimlerle beraber baya düşüyordu steam de alıp oynayabileceğiniz hoş bir oyun
+ grafikleri günümüze göre gayet iyi. bu oyuna 2011 de çıkmış deseler şaşırmazdım(2007 çıkışlı)
+ suit işi gayet mantıklı ve kullanışlı. normalde karakterler 10 tane mermi yeseler bile üstü başı kan olur ama ölmezler burada bence kılıfına iyi uydurmuşlar.
+ vura vura yada isterseniz suitin görünmezlik özelliğini kullanarak sneaky gitme özgürlünün tanınması(ben normal de bitirdim zor yada daha zor da belki bu iş daha kısıtlıdır bilemiyorum)
+ oyunun koreli dövmeyi bırakıp uzaylılarla savaşma olduğu kısıma geçişle beraber daha güzelleşiyor.
+ oyunda anti tank yada makineli ile makinelere sıkarken şu sahnede ki gibi hissettirmesi de benim açımdan pozitif yanı
https://www.youtube.com/watch?v=5q5rsQJpGV0
+ yapımcı şirket crytek in sahiplerinin türk olması ve kendi oyun motorlarını kullanmaları.
eksileri
- hikayeye çok odaklanılmamış biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
- düşmanlara sanki plastik mermi sıkıyormuşçasına belli mesafeden yarım yada bir şarjörde ölmeleri.
- yan görevler eklenebilirdi.
indirimlerle beraber baya düşüyordu steam de alıp oynayabileceğiniz hoş bir oyun
Efsanedir oynayın oynattırın.
Çok sevdiğim oyunlardan biriydi ama nedense tek hatırladığım ormanlarda yürümek. Bu beni çok üzüyor. zamanında delice oynayıp oyuna dair ormanları hatırlamak...
T: zamanının iyilerindendi.
T: zamanının iyilerindendi.
Oyun sonu getirdiğim anı ve hazzı hatırladım birden başlığı görünce...
Gururlu bir şekilde ayağa kalkıp uzaklara bir bakış atmıştım.
Gururlu bir şekilde ayağa kalkıp uzaklara bir bakış atmıştım.
Bir dönemin en iyi oyunlarındandı, sonra o da unutuldu gidildi be.
Far cry ile milli gurumuz
Şimdi 4. Çıkacak diyorlar ama 3 de efso düşüşe geçmişti birini unutuldu gitti diğerinin anasını ubisoft sikmekte.
Şimdi 4. Çıkacak diyorlar ama 3 de efso düşüşe geçmişti birini unutuldu gitti diğerinin anasını ubisoft sikmekte.
benım gıbı fps oyun sevmeyen bırını bıle bılgısayar karşısına kıtlemıs efsanevı grafıklere ve senaryoya sahıp oyun
bunu gece karanlıkta kendınızı kaptırarak oynarsanız bı aksıyon fılmı ızlemekten onu yoneltmekten hıc bı fark olmadını goruceksınız o zamanlara gore cok ıyı grafıklere sahıp ama hıc bı bılgısayar bu oyunu maxımum grafıklerde rahatca oynatmayı başaramazdı o zamanlar sımdıkılerdekı gıbı 10 15 bın lık ekran kartları yoktu en fazla 1 gb ekran kartı vardı.
bunu gece karanlıkta kendınızı kaptırarak oynarsanız bı aksıyon fılmı ızlemekten onu yoneltmekten hıc bı fark olmadını goruceksınız o zamanlara gore cok ıyı grafıklere sahıp ama hıc bı bılgısayar bu oyunu maxımum grafıklerde rahatca oynatmayı başaramazdı o zamanlar sımdıkılerdekı gıbı 10 15 bın lık ekran kartları yoktu en fazla 1 gb ekran kartı vardı.
Onslaught isimli bölümde doyasıya tank savaşı yapabildiğim, efsane fps oyundur.
Senaryo, grafik ve oyun içi çeşitliliklerle bambaşka bir seviyededir kendisi.
Remastered versiyonu çıkış yapmıştır ve yine herkesin eline vermiştir.
(bkz: can it run crysis)
Senaryo, grafik ve oyun içi çeşitliliklerle bambaşka bir seviyededir kendisi.
Remastered versiyonu çıkış yapmıştır ve yine herkesin eline vermiştir.
(bkz: can it run crysis)
Zaman yaratabilsem baştan sona bir daha oynamak istiyorum.
Ne güzelmiş lan boş zamanın olması.
Ne güzelmiş lan boş zamanın olması.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar