bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı13
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- izinli yazarın entry girebilmesi3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- kemal derviş5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- sokaktaki çocuk sesleri4
- islam düşmanlarına epstein şoku11
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- en iyi yanık kremi5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- bir gün ölecek olmak6
- 2026 dünya kupası12
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- alternatif sözlük arayışı4
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- en iyi terapi6
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- harry kane2
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- şu anda ne yapıyorsun19
- egay sucukcu6
- leblebi şekeri3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- e okul not girme süresinin bitişi2
- güne bir şarkı bırak14
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- uludağ sözlük ai3
- çocukluğun bittiği an2
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- 30 lu yaşlar14
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- arda güler egosu6
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
Türkçe dublaj değil oyun zaten türkçe.
artıları
+ grafikleri günümüze göre gayet iyi. bu oyuna 2011 de çıkmış deseler şaşırmazdım(2007 çıkışlı)
+ suit işi gayet mantıklı ve kullanışlı. normalde karakterler 10 tane mermi yeseler bile üstü başı kan olur ama ölmezler burada bence kılıfına iyi uydurmuşlar.
+ vura vura yada isterseniz suitin görünmezlik özelliğini kullanarak sneaky gitme özgürlünün tanınması(ben normal de bitirdim zor yada daha zor da belki bu iş daha kısıtlıdır bilemiyorum)
+ oyunun koreli dövmeyi bırakıp uzaylılarla savaşma olduğu kısıma geçişle beraber daha güzelleşiyor.
+ oyunda anti tank yada makineli ile makinelere sıkarken şu sahnede ki gibi hissettirmesi de benim açımdan pozitif yanı
https://www.youtube.com/watch?v=5q5rsQJpGV0
+ yapımcı şirket crytek in sahiplerinin türk olması ve kendi oyun motorlarını kullanmaları.
eksileri
- hikayeye çok odaklanılmamış biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
- düşmanlara sanki plastik mermi sıkıyormuşçasına belli mesafeden yarım yada bir şarjörde ölmeleri.
- yan görevler eklenebilirdi.
indirimlerle beraber baya düşüyordu steam de alıp oynayabileceğiniz hoş bir oyun
+ grafikleri günümüze göre gayet iyi. bu oyuna 2011 de çıkmış deseler şaşırmazdım(2007 çıkışlı)
+ suit işi gayet mantıklı ve kullanışlı. normalde karakterler 10 tane mermi yeseler bile üstü başı kan olur ama ölmezler burada bence kılıfına iyi uydurmuşlar.
+ vura vura yada isterseniz suitin görünmezlik özelliğini kullanarak sneaky gitme özgürlünün tanınması(ben normal de bitirdim zor yada daha zor da belki bu iş daha kısıtlıdır bilemiyorum)
+ oyunun koreli dövmeyi bırakıp uzaylılarla savaşma olduğu kısıma geçişle beraber daha güzelleşiyor.
+ oyunda anti tank yada makineli ile makinelere sıkarken şu sahnede ki gibi hissettirmesi de benim açımdan pozitif yanı
https://www.youtube.com/watch?v=5q5rsQJpGV0
+ yapımcı şirket crytek in sahiplerinin türk olması ve kendi oyun motorlarını kullanmaları.
eksileri
- hikayeye çok odaklanılmamış biraz daha ayrıntılı olabilirdi.
- düşmanlara sanki plastik mermi sıkıyormuşçasına belli mesafeden yarım yada bir şarjörde ölmeleri.
- yan görevler eklenebilirdi.
indirimlerle beraber baya düşüyordu steam de alıp oynayabileceğiniz hoş bir oyun
Efsanedir oynayın oynattırın.
Çok sevdiğim oyunlardan biriydi ama nedense tek hatırladığım ormanlarda yürümek. Bu beni çok üzüyor. zamanında delice oynayıp oyuna dair ormanları hatırlamak...
T: zamanının iyilerindendi.
T: zamanının iyilerindendi.
Oyun sonu getirdiğim anı ve hazzı hatırladım birden başlığı görünce...
Gururlu bir şekilde ayağa kalkıp uzaklara bir bakış atmıştım.
Gururlu bir şekilde ayağa kalkıp uzaklara bir bakış atmıştım.
Bir dönemin en iyi oyunlarındandı, sonra o da unutuldu gidildi be.
Far cry ile milli gurumuz
Şimdi 4. Çıkacak diyorlar ama 3 de efso düşüşe geçmişti birini unutuldu gitti diğerinin anasını ubisoft sikmekte.
Şimdi 4. Çıkacak diyorlar ama 3 de efso düşüşe geçmişti birini unutuldu gitti diğerinin anasını ubisoft sikmekte.
benım gıbı fps oyun sevmeyen bırını bıle bılgısayar karşısına kıtlemıs efsanevı grafıklere ve senaryoya sahıp oyun
bunu gece karanlıkta kendınızı kaptırarak oynarsanız bı aksıyon fılmı ızlemekten onu yoneltmekten hıc bı fark olmadını goruceksınız o zamanlara gore cok ıyı grafıklere sahıp ama hıc bı bılgısayar bu oyunu maxımum grafıklerde rahatca oynatmayı başaramazdı o zamanlar sımdıkılerdekı gıbı 10 15 bın lık ekran kartları yoktu en fazla 1 gb ekran kartı vardı.
bunu gece karanlıkta kendınızı kaptırarak oynarsanız bı aksıyon fılmı ızlemekten onu yoneltmekten hıc bı fark olmadını goruceksınız o zamanlara gore cok ıyı grafıklere sahıp ama hıc bı bılgısayar bu oyunu maxımum grafıklerde rahatca oynatmayı başaramazdı o zamanlar sımdıkılerdekı gıbı 10 15 bın lık ekran kartları yoktu en fazla 1 gb ekran kartı vardı.
Onslaught isimli bölümde doyasıya tank savaşı yapabildiğim, efsane fps oyundur.
Senaryo, grafik ve oyun içi çeşitliliklerle bambaşka bir seviyededir kendisi.
Remastered versiyonu çıkış yapmıştır ve yine herkesin eline vermiştir.
(bkz: can it run crysis)
Senaryo, grafik ve oyun içi çeşitliliklerle bambaşka bir seviyededir kendisi.
Remastered versiyonu çıkış yapmıştır ve yine herkesin eline vermiştir.
(bkz: can it run crysis)
Zaman yaratabilsem baştan sona bir daha oynamak istiyorum.
Ne güzelmiş lan boş zamanın olması.
Ne güzelmiş lan boş zamanın olması.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar