bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- ölmeyi dilemek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kabataş olayı görüntüleri8
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur12
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- nervio11
- ispanya20
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- laptop5
- manyak olmaya karar verdim9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- acıktım ben3
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- futbol14
sözlüğün genel anlamsızlığını ortadan kaldırabilecek sayısı az olan arkadaşlardan bir tanesidir.kendisine övgülerinden dolayı teşekkürü borç bilirim.
seviyeli tartışma yapılabilen, bana askerliğim için iyi niyetlerini iletmiş yazardır.
iyi kitaptan anlayan, okuyan ve merak eden adamlar kulübü nün en yeni üyesi.
bugün yazdıgı entryleri için "yürü be kim tutar seni" dedigim yazar. takdir ederek okuyorum.
bu nick bir yerden tanıdık geliyor ?
bir entrysi dikkatimi cekdigi icin diger entrylerinide aratip buldugum hepsini okuyunca su kaniya vardigim yazar ; herseyden sikayetci bir yazar ama bir cozum oneriside yok . ayrica ulkenin aydin ve sevdigim insanlari hakkindaki entryleride sadece polemik yaratmaya yonelik geldi bana.
mustafa kemal atatürk'e faşist 'demeyen' 'şahısçık'.
yazdıkları ile olaylara farklı baktığı belli olan yazar...bazı yazılarına sinir de oluyorum , bazı yazılarından sonra düşünüyorum "belki böyle de olabilir diyorum"...daha bir sıfat yapıştıramadım düşüncelerine lakin, özel mesajda kullandığı ağdalı dil ve samimiyet ile en azından "beşeri münasebet" konusunda sağlam rahleden geçtiğini anladığım yazardır.
ideolojiler üstü, 'tespitçi' kişi(lik). ideolojiler akla vurulan prangalardır * zira...
ayrıca bir new age-ambient ve techno-ethnic, hülasa, çok sesli müzik tutkunu...
ayrıca bir new age-ambient ve techno-ethnic, hülasa, çok sesli müzik tutkunu...
inandığı fikirlerin yılmaz savunucusu olan güzel arkadaşım, sözlükte hep beraber nice yıllara...
iyi türk'çe bildiğini kanıtlamaya çalışan yazar.
(#1182829)
(#1215142) tanımadığım görmediğim ,daha önce yazısını okudum mu onu bile hatırlamadığım ama sözlükteki herhangi bir insanla veya bir insan grubuyla olan derdini neden sözlükteki herkesten koparak çıkarıyor anlamadığım ve herkes onun gibi yaparsa bu sözlüğün hali ne olur diyerekten üzüldüğüm yazar ..
nickimin altina girmis oldugun butun yazdiklarini okudum ve sana laflar hazirladim, demek istedigim seker gibi cocuk.
bide,
(#1215142) bu entrysi ile vedasini etmis arkadas, yolun acik olsun diyorum kendisine.
irkcidan sevgilerle.
p.s. bu arada avukat olayi aklima geldikce x'im ile guluyorum.
bide,
(#1215142) bu entrysi ile vedasini etmis arkadas, yolun acik olsun diyorum kendisine.
irkcidan sevgilerle.
p.s. bu arada avukat olayi aklima geldikce x'im ile guluyorum.
benim sözlükten atılmam gerektiğini düşünen eğer ben atılmazsam kendisinin sözlükten ayrılacağını öm ile bana bildiren. en kısa sürede ilahi güçler tarafından kendisine akıl ve fikir verilmesini ve yine aynı güçlerden bu akıl ve fikirleri kullanma kudreti verilmesini dilediğim uuser(!) .
sözlüğü bırakmasına üzüldüğüm uuser.
tövbesini bozup yakında(n) dönecek yazardır.
o, bir nevi kara hilal. ne de olsa ikisi de eğitimci, ikisi de 'farkında' insanlar...
daha fazla ve sık yazmasını beklediğimiz yazar..
kendisi gibi yazarların sözlükte olduğunu gördükçe buraya daha da bağlanmamı sağlayan yazar. al bakalım senin istediğin gibi olsun bundan sonra. her noktalama işaretinden sonra bir boşluk bıraktım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar