bugün
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması8
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- sözlük kızlarının tarzları17
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur10
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt9
- sözlük erkeklerinin tarzları10
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- gocu30
- türkiye'nin en kötü partileri8
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni10
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- anın görüntüsü20
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- narin ne gördü9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
- doktora aşık olmak21
- türkiyede neden herşey pahalı21
- cehennemden daha korkunç diyar18
- galatasaray'ın son 89 faulde 1 sarı kart görmesi8
- kartoncu ibnesi14
- eşşşek abur54
- galatasaray'ın son 73 faulde 1 sarı kart görmesi8
- menuet'in ağzının çok bozuk olması12
- sözlük kızlarının evde kaldığı gerçeği11
- arkadaşlar acil yardım edin zor durumdayım15
- üşümek11
- kocanızı 11 12 halısahaya gönderir misiniz11
- yazılımcılık sektörünün bitmesi38
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı8
- mühendis vs pilot23
- menuet9
- manyak olmaya karar verdim11
- iremga12
- ayakları üşüyen kız10
- joseph shomolo kuschca11
parmaklıklar ardında dizisini izleme sebebim.
sağlam kariyerli bi oyuncu. londra'da falan takılmış bi ara.
parmaklıklar ardında isimli dzide gördüğümde ben bu adamı nereden tanıyorum demiştim. sonra düşününce kardeşimle baktık ki haluk bilginer ve sumru yavrucuk'un oynadığı star tv de yayınlanan dizide haluk bilginer'in adamıydı pos bıyıklarıyla.
ama bir bıyık bir insanı bu kadar mı değiştir dedirtiyor insana.
hali hazırda parmaklıklar ardında isimli dizide muhteşem bir oyunculuk sergilemektedir kendileri.
(bkz: gardiyan ekrem)
ve kişisel kanaatim, fiziki avantajı ile adnan menderes için çekilen bir filmde o'nu canlandıracak ilk kişidir.
tanım: güzide bir oyuncu.
ama bir bıyık bir insanı bu kadar mı değiştir dedirtiyor insana.
hali hazırda parmaklıklar ardında isimli dizide muhteşem bir oyunculuk sergilemektedir kendileri.
(bkz: gardiyan ekrem)
ve kişisel kanaatim, fiziki avantajı ile adnan menderes için çekilen bir filmde o'nu canlandıracak ilk kişidir.
tanım: güzide bir oyuncu.
parmaklıklar ardındaki o gıcık adam tipini leyla ile mecnun dizisiyle ve o güzel oyunculuğuyla söküp atan oyuncudur.
http://www.youtube.com/wa...p3FpU&feature=related
http://www.youtube.com/wa...p3FpU&feature=related
pek kaliteli bir oyuncudur. her rolün adamı olabileceğini ispatlamıştır. helal olsun abimize.
(bkz: erdal bakkal)
bu akşam medya kralı programına konuk olarak katılacak namı diğer erdal bakkal.
zamanında sevgili dünürüm'de aynı seti paylaştığı halil sezai'ye çaktığı selamla koltuktan düşürmesinin yanında an itibariyle medya kralı'ndan öğrendiğimiz üzere baya bildiğin sanat adamıymış lan. britanya oyuncu sendikasına mı üyeymiş neymiş. vay amk.
kendi başlığında sadece 12 entry varken yarattığı erdal bakkal karakterinde 7 sayfa entry olan adam.
işte biz böyle adamlara gerçek aktör diyoruz, büründüğü rolü yaşayan yaşatan adam diyoruz.
varol erdal bakkal varol cengiz bozkurt.
işte biz böyle adamlara gerçek aktör diyoruz, büründüğü rolü yaşayan yaşatan adam diyoruz.
varol erdal bakkal varol cengiz bozkurt.
(#14596805).
(bkz: #14708070) nolu entryde bahsettiğim üzere, orphaned land konseri'nde görünüp zat-ı hâlimi epey şaşırtmıştır. aklım çıktı sandım bir an. çekingenliğimden ötürü yanaşamadım ama 2. kez görseydim gidip "bakkalsın sen bakkal, ne işin var metal konserinde?" diyip bıyıklarından tutacak; kafasını iki yana sallayacaktım.
bir de şöyle bir şey var: sözlüklerde yaptığım araştırmaya göre, erdal bakkal başlığında sayfalarca entry varken; cengiz bozkurt başlığına nispeten çok daha az entry girilmiştir. o artık halkın erdal bakkal'ıdır. biz onu öyle seviyoruz.
bir de şöyle bir şey var: sözlüklerde yaptığım araştırmaya göre, erdal bakkal başlığında sayfalarca entry varken; cengiz bozkurt başlığına nispeten çok daha az entry girilmiştir. o artık halkın erdal bakkal'ıdır. biz onu öyle seviyoruz.
aşkın oyuncu. şol alemde bakkallar kralıdır. ciciştir, pampiştir.
şu an twitterda avatar olarak benim yaptığım bir tasarımı kullanıyor abim. çok mu sevinsem ne yapsam?
https://twitter.com/#!/cengizzbozkurt
https://twitter.com/#!/cengizzbozkurt
odtü fiziği bırakmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini yeteneğiyle göstermiş muhteşem oyuncudur.*~
kendisi hakkında birkaç detay:
en sevdiği yemek: nohut
en sevdiği kitap: felsefenin tesellisi
en sevdiği yazar: alain de botton
en sevdiği şarkı: redemption song
en sevdiği renk: kırmızı
kaynak: http://tvarsivi.com/leyla...izle-i_2012030117124.html
en sevdiği yemek: nohut
en sevdiği kitap: felsefenin tesellisi
en sevdiği yazar: alain de botton
en sevdiği şarkı: redemption song
en sevdiği renk: kırmızı
kaynak: http://tvarsivi.com/leyla...izle-i_2012030117124.html
bu gece katılacağı sosyalmedya tv programında bir çok kişiye "vay be abi sen neymişsin!!!" dedirtecek sağlam bir sanatçıdır kendisi.
bu gece 00.15'te senaristimiz burak aksak ile trt haber sosyal medya'da olacak olan pek iyi oyuncu.
ve şu an cine5'te bir demet yasemin programında yasemin bozkurt'un konuğu.
parmaklıklar ardındanın ekremi. nadirattan dizi izleyen birisi olarak böyle bir diziye fanatik olupta o dönemlerde cengiz bozkurtu herhangi bir yerde yakalasaydım kafa göz dalardım herhalde. bi karakter bu kadar mı kötü bir karakter olur. dizi bitince sakinleştim ve adamın oyunculuğun hakkını ne kadar verdiğini görerek dövmekten vazgeçip kendisini tebrik etmeye karar verdim. bu ne yaman çelişki anne.
müthiş oyuncu.
iskender abi'nin yerine geçtiği bir bölüm vardır ki; gösterdiği oyunculuk olağanüstüdür, oyunculuğun tanımıdır.
iskender abi'nin yerine geçtiği bir bölüm vardır ki; gösterdiği oyunculuk olağanüstüdür, oyunculuğun tanımıdır.
an itibari ile cine 5 de yasemin bozkurtun programına konuk olan sanatçı.
oyunculuğa haluk bilgineri örnek alarak başlamış abimiz. şaşılacak bir şey yok tabii bunda.
zamanında sevgili dünürüm'de canlandırdığı osman rolüyle harikalar yaratmışlığı vardır. haluk bilginer'le karşılıklı döktürüyorlardı.
güncel Önemli Başlıklar