bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğuzhan uğur12
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri20
- istanbul un çok pahalı olması12
- velvet vs nervio19
- cips olsa da yesek7
- the merich13
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet13
- horoz hayası çorbası5
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- 2026 dünya kupası25
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- eski nahif sözlük kızları2
- kadim kültürler4
- acıktım ben3
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- gocusuz sözlük4
masa üstünü bilemem de nirvana olanı harbiden de isminin hakkını verir. 2 senedir kullanıyorum aynı bilgisayarı kesinlikle hiçbir sıkıntı yaratmadı. tıkır tıkır çalışıyor. üstelik günün yarısından çoğunda açık. ya download yapılıyor ya da oyun oynanıyor. kardeşimin rezil oyunlarına karşı bile dayanıklı çıktı ki evdeki masa üstünde oynanmıyor o oyunlar. canavar gibi bilgisayar. hem hızlı hem kullanışlı. tamam şarj aleti biraz fazla büyük, bu yüzden çok ağır da onun haricinde cidden süper bir bilgisayar. arkadaşlarımın hepsi başka marka bilgisayarlar kullanıyorlar ve benimki kadar kullanılmıyor bilgisayarları. buna rağmen bozuldular. şu 2 yıllık ömründe sadece 2 kere format atıldı. birincisinde de vistadan kurtulmak içindi zaten. herkes şikayetçi de bu bilgisayar markasından ben ikisi de bilgisayarcı olan kuzenlerimin tavsiyesiyle aldıydım. hiçbir şikayetim olmadı da. iyi ki almışım. şansınıza kötü çıkmışsa geneline bok atmaya da lüzum yok.
laptop konusunda samsung varken tercih edilmesi asla anlaşılamayacak bir paradokstur.
bir internet kafeye girsem ve bilgisayarlarının casper olduğunu görsem hemen orayı terkederim.
bir internet kafeye girsem ve bilgisayarlarının casper olduğunu görsem hemen orayı terkederim.
ekmek fırınını eve getiren bilgisayar firması. olum bunun içine hiç mi soğutucu bir şeyler koymadınız?
milletin dandik sandığı, ama öyle olmayan bilgisayar markası.
görüldüğü yerde hayalet görmüş gibi kaçılması gereken isim.
bir internet kafede entry girerken tuşları tıkanan, yani tuşlara basarken takılıp kalan, epeyce kuvvet uygulayarak yazı yazabildiğim klavyenin üstünde yazan kelime. dedim ki kendi kendime 'bir firma hiçbir şeyi mi düzgün yapmaz arkadaş'.
bir internet kafede entry girerken tuşları tıkanan, yani tuşlara basarken takılıp kalan, epeyce kuvvet uygulayarak yazı yazabildiğim klavyenin üstünde yazan kelime. dedim ki kendi kendime 'bir firma hiçbir şeyi mi düzgün yapmaz arkadaş'.
sevimli hayalet mi olur la.
bilgisayarları bir işe yaramayan firmadır.
ne masa üstü, ne laptop.
üç bilemedin dört ay.
sonrasında mevta.
ne masa üstü, ne laptop.
üç bilemedin dört ay.
sonrasında mevta.
eski bilgisayarlarını bilemeyeceğim lakin 4 ay önce aldığım nirvana dizüstüyle(core i-5, 6 gb ram ati hd 5650 1gb ayrılmış bellek) en ağır oyunları bile çatır çatır en üst seviyelerde oynatabilen gayet stabil bir ürününe sahip olduğum bilgisayar firması. 60 kişilik yurtta 60 bilgisayar içinde en az ısınan bilgisayarlarda 2 casper notebook idi. starcraft2 yi ya da call of duty 6 yı grafik özellikleri sonuna çekip oynamak gerçekten insana bir ego tatmini yaşatıyor. bundan önce toshiba vardı kalorifer gibi ısınırdı lanet.
kaliteli bir marka.
bir casper nirvana kullanıcısı olarak hakkında söylenen "2 günde patlıyor , rezil , dandik vs" gibi iddaların alayına inanmamanızı öneririm.
alet 3 aydır bende ve psikopat gibi her türlü oyunu yükledim , her türlü film izleme , 2 gün aralıksız oyun oynama vs gibi aksiyonlarla test ettim. alet banamısın demedi.
bir casper nirvana kullanıcısı olarak hakkında söylenen "2 günde patlıyor , rezil , dandik vs" gibi iddaların alayına inanmamanızı öneririm.
alet 3 aydır bende ve psikopat gibi her türlü oyunu yükledim , her türlü film izleme , 2 gün aralıksız oyun oynama vs gibi aksiyonlarla test ettim. alet banamısın demedi.
hayalet kahraman ve gece gece o küçücük yaşta neden öldüğü aklıma takıldı gitmiyor...
Apple ve sony nin yaninda halt etmis, dandik bir markadir.
duvarlardan geçen, pollyanna'nın hayalet versiyonu.
(bkz: özledik)
(bkz: özledik)
şeffaf çocuktur, içi dışı bir vallahi.
türk malıdır.
iletişim kurma konusunda bir türlü başarısız bir birey olmasının dışında bir sürekli ben iyi biri olayım diye kendini kasan, doğasına aykırı davanışlarda bulunan mahlukat.
şu günlerde tvlerdeki reklamlarında çıkan ilk sarışını kız zannetmeme sebep olmuştur.
(bkz: çüş)
(bkz: çüş)
alanın aklına....
hayalet bilgisayar varlığıda yokluğuda bir.
alanın hayrını görmediği bir "bilgisayarcı"dır.
uzak durulması gereken bilgisayar markası. şahin arabaya, ferrari motoru takmaya benziyor adeta.
Bir anlık akıl tutulması sonucu Nirvana 15.6 CMH.2720-8T35P laptop modeline sahip oldum. Performans canavarı dahili ekran kartının donanımsal olarak arızalı olduğunu anlamam 1 gün aldı. Aldığım yer, ürünü geri almayıp, teknik servise gitmeye zorladı. Teknik Servis sorunu bulamadı. Teknik servise teknik servis hizmeti sundum. 5. günün sonunda nihayet ürünün arızalı olduğunu kabul etmek zorunda kaldılar ve servis raporunu düzenlediler. Değiştirmeye yemin ederek, tekrar aldığım yere gittim. %80 performansına sahip yakını ürünlerin, %40ı pahalıya satıldığını görünce, yine basiretim bağlandı. Aynısının açılmamışı ile değiştirdim. Tüketici forumlarını, internet sözlüklerini ve şikayet sitelerini okuduktan sonra cihazı üst düzey hassasiyet ile kullanıyor ,ne zaman elimde patlayacağını ve teknik servise götüreceğimi merakla bekliyorum.
Kısa Özet: Casper hayaletken sevimlidir, bilgisayarken değil.
Kısa Özet: Casper hayaletken sevimlidir, bilgisayarken değil.
zannedersem tek hayrını gören ben olduğum bilgisayar markası. (bkz: malını seversen malında seni sever)
sevimli hayalet.
bir bilgisayar markası olarak asla tercih edilmemesi gereken teknoloji markası.
sevimli casper dostum.
koca kafan okadar sevimliydi ki gerçekten benimle tanışmanı, kankam olmanı isterdim. seni sevmeyenlerin, senden korkanların da a*ına koyayım tamam mı. senin üç tane birbirinden orospu çocugu amcan vardı kusura bakma. ha ne bakıcaksın kusura sen de biliyosun onların ne bok olduğunu. allah onların belasını versin casper. seviyorum seni canım arkadaşım.
koca kafan okadar sevimliydi ki gerçekten benimle tanışmanı, kankam olmanı isterdim. seni sevmeyenlerin, senden korkanların da a*ına koyayım tamam mı. senin üç tane birbirinden orospu çocugu amcan vardı kusura bakma. ha ne bakıcaksın kusura sen de biliyosun onların ne bok olduğunu. allah onların belasını versin casper. seviyorum seni canım arkadaşım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar