bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık11
- hırvatistan8
- şanssız bir insan olmak5
- beni özleyenler elime mum diksin14
- sümer dili5
- ılımlı islam3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- kadir mısıroğlu3
- belçika4
- iq testi4
- bey biraderler beydirler3
- almanya11
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- yunanistan29
- diyetteyken kitap okumak2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek2
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- türk ateisti7
- en köylü özelliğiniz4
- volvo v702
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- beynin dopamin salgılamaması3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- fransa5
- ispanya5
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- en son aldığınız iltifat14
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- portekiz5
- zorunlu eğitim7
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- ali vefa7
- sidretü l münteha4
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- sözlük çok bozdu3
- çomar müzikleri3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sevişirken video çekmek10
- tiroidli hanım3
an itibariyle mtv'de müşerref olduğum alman dans müziği grubu. her ne kadar grup olsa da vokalist sarışın afet * * haricindeki kişiler dj olduğundan aslında sadee bir vokal olduğu ve klipleri izlendiğinde başlıktaki ismin bu kişiye ait olduğu gibi bir izlenim edinilse de bunun grubun ismi olduğu wikipedia tarafından belirtilmekte.* everytime we touch isimli şarkılarıyla dünya çapında isimlerini duyurmuşlar. müzik tarzı olarak ilgilenmeyen kişilerin dahi hiç olmazsa bu hatun kişiyi bir kez görmek adına bir kliplerini izlemeleri tavsiye olunur.
(bkz: çirkin)
süper bir sesdir eurodance'sın kralicesidir.
muhteşem eğlenceli parçalar yapan dans grubu. özellikle de miracle adlı parçaları süperdir.
2006da birbirinden güzel şarkıların yer aldığı Everytime We Touch albümünü yayınlayan son zamanlarda da Evacuate The Dance Floor şarkısı ile kendisini tekrar hatırlatan Alman Euro dance müzik grubu.
alman eurodance grubu. grubun lideri jeniffer adında bir sarı gacı.
(bkz: everytime we touch)
vokalisti natalie horler isminde seksi, çok tatlı ve sarışın taş hatun olan müzik grubu.
Opel'in üstü açık modelidir. http://2.bp.blogspot.com/.../2013-Opel-Cascada-01.jpg
trance olarak iyi iş çıkartan gurup.
https://www.youtube.com/watch?v=EsdXPPp8dNk
pyromania şarkısının onun olduğunu öğrendiğim ve çok şok olduğum eski alman playboy güzeli. kendisi bu senen eurovision da düşük bi puanla sonlarda yer alarak yazık etmiştir. daha doğrusu eurovision ona yazık etmiştir.
ben bu kadının diğer şarkılarını dinlerken hep lady gaga altyapılarını duyuyorum. her an şarkıların içinde bi just dance çıkıcakmış gibi.
pyromania şarkısının onun olduğunu öğrendiğim ve çok şok olduğum eski alman playboy güzeli. kendisi bu senen eurovision da düşük bi puanla sonlarda yer alarak yazık etmiştir. daha doğrusu eurovision ona yazık etmiştir.
ben bu kadının diğer şarkılarını dinlerken hep lady gaga altyapılarını duyuyorum. her an şarkıların içinde bi just dance çıkıcakmış gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar