bugün

/14
allah'ın bir mucizesi.
bozulan sigaralar kategorisinde 1 numarayı yıllardır kaptırmayandır.
neden bilmiyorum ama yeri dolmayan bir sigaradır. aslında hafif değil lakin tatlı bir içimi var. hoş. parasız kalmamın tek nedenidir kendisi.
zifir nikotin değerleri farketmezsizin içimi en güzel sigaradır.

başka bir sigarada yarısına gelince tiksinmeye başlayabilirken camel da ardarda 3 sigara yakmışlığım vardır.

camel'ın ağır geldiği bünyeler için güzel içimli bir başka sigara için; (bkz: marlboro special edition)
Yazılmış olabilir lakin, ingiltere' de satılmayan bir zamanki canandır. Olsa da paketin altından sertçe vurup masaya, açıp bir tane yaksam dedirtir.
eski camel soft efsanedir. yeni haliyle hem karizmasını hemde tadını kaybetmiş bir değerdir. nerede ? o eski camel soft dedirtecek kadar içler acısı bir durumu ifade eder.
güzel sigaradır, camel genel olarak iyidir zaten, white olsun, green olsun. lakin soft paketin genel sıkıntısından o da nasibini alır, paketi çabuk tüketmezseniz sigaranın gittikçe iğrençleştiğini fark edersiniz.bir keresinde metal bir kutuda unutup iki hafta sonra bulup içmeyi denemiştim, resmen o metalik tad geldi. kapaklılarda iki hafta beklese elbette bozulur biraz ama bu kadar olmaz. ayrıca cepte çantada kırılma meselesi de var. en iyisi tabakayla kullanmak.
şöyle bir deyiş vardır;

+sigarayı bıraktın mı ?
- camel softu bile bıraktım.
(bkz: şeytan Yemini)
Artık 6.5 lira gidin alın.
fiyatı 6,5 liraya düşürülmüş. anneler günü diye hayırsız evlatlara özel indirim mi yaptılar ne yaptılar. uzun zamandır piyasada bir camel soft azlığı vardı, üretilmiyor mu acaba.
sabah çatır çatır 8,5 lirayı gömen biri olarak sevindirmiş.
yine yüzümüzü güldürmüştür.
uzun bir süre müptelası olduğum fakat sigarayı tutan parmaklarımın sarardığını farkedince soğuduğum sigaradır.
Can can can. Başka bir şekilde açıklanamaz. Ancak 8.5 tl olduğu için. Öğrencilere uzak. içen arkadaşlar güzel ama pahalı diyolar.
ben de diyorum neden hiç bir yerde yok. üç bakkala girdim üçünde de kalmamıştı, istemeye istemeye box'a fazla para vermişim haberim yokmuş.
keşke zam yapsalar 20 tl olsa dediğim sigaradır. 2 gündür camel soft bulamıyor ve başkalarında tadını bulamadığım sigaram yüzünden 10 farklı sigara paketi almış bulunuyorum.
black ve green içicilerinin "bu da camel işte ne olacak" deyip içtikten sonra le cola içer gibi bir his veren, deve çeşitlerinden biri.
son fiyat düşmesiyle winston lightı boşayıp düzeyli bir ilişkiye tekrar yelken açtığım ilk aşkım.
Bir camel brown da değildir.
halk arasında diyet deve olarak da bilinen sigara çeşitidir.
Uğruna ne diye fiyatını indirdiniz diye arayıp kavga ettiğim sigara markasıdır. 0 212 339 08 00 ı arayıp gülbin hanımla görüştüm özürler falan havada uçuştu. çalıştığım yere bir karton istedim bakalım artık ne olacak.
bakkala gidip bakkalin bize kalmadi lafini soyledigi sigaradir.
Fiyatinin dusmesi nedeniyle Kara borsa olmuştur. Bulunduğu yerde kartonla alınması elzemdir
ağzı yıllardır winston light içen liselilerin ucuzladı diye abandığı sigaradır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026