bugün
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması10
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler19
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- kadınların piç erkek tercihi12
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- sersem herif11
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- en çok hoşa giden doğa olayı5
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- zihni göktay13
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları7
- donanımlı erkek2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- 2026 dünya kupası şampiyonu5
- telefonun aşırı ısınması4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- cumhuriyetçi parti2
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi5
- sözlük yazarlarının nahları3
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- düşün ki bu gece öldün5
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- necip fazıl vs dostoyevski2
- yeni yazarlara öneriler9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yön duygusuna sahip olmamak6
- insan olmaya ceyrek kala3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- ragnar rockefeller38
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- erkan taş2
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (544)
işlilik, ssklılık, maaşlılık.
en iyisini yapan yazardır. 2 buçuk sene önce üniversiteyi bitirmiş biri olarak kesin olarak şunu söyleyebilirim: eğer iq sorununuz yahut aşırı zor bir bölümünüz yoksa her türlü aktiviteyi yaparak -ki buna vize haftası sözlükte takılmak gibi çılgın bir eylem de dahil- mezun olabilirsiniz.
Ha toplanıp gelirsiniz bana bizim bölümler çok zor be abi dersiniz, ben de o zaman yanlış bölümdesiniz kardeşlerim derim.
Ha toplanıp gelirsiniz bana bizim bölümler çok zor be abi dersiniz, ben de o zaman yanlış bölümdesiniz kardeşlerim derim.
yatağına geçtin mi? sorusuna maruz kalmıştır.
aslında gerçekten reddedileceğini bilmeyen erkektir. Biraz gerizekalı olduğumuz için bu durumlarda, kendimizi "gülücüğe odaklan" tarzı basit ve anlamsız hareketlerle ikna edip serüvene atlayabiliriz.
sürekli kol çalışan trabzonlu kardeşimizi unutanlar var aranızda.
uludağ sözlükteki vasıfsızlar ve şikayetçi idealistler arasında sözlük yönetiminin bir diğer tarafı silmesi sonuçlu bir açık artırmaya sebebiyet verebilecek fikir.
Yıılardır sözlüğün vasıfsız başlık kontenjanını dolduran durumlardan biridir.
Sözlükte nesiller arası bir anlaşmazlık almış başını gidiyor. Yok efendim bizim nesil eski nesil, vay efendim biz kaliteliyiz, üzerimizden prim yapıyorlar, biz çoğunluğuz, biz sözlüğü kuranlarız, biz burayı adam edenleriz siz bozanlarsınız gibisinden çeşit çeşit nesil tartışmasını her gün her saat sözlükte okuyabilirsiniz.Bu nesiller arası anlaşmazlık durumu güzel bir toplumsal yansıma örneği mi yoksa biz mi gerizekalıyız tam bilmiyorum. Ben yedinci nesil olarak girdim, o sıra 6lar terfi etmişti 8ler gelmeye başlamıştı ve yine böyle antin kuntin muhabbetler vardı. Yıl oldu 2015 hala aynı tartışma-atışma devam ediyor. Hayır bol + getiriyorsa söyleyin de bilelim lan.
iyi akşamlar.
Sözlükte nesiller arası bir anlaşmazlık almış başını gidiyor. Yok efendim bizim nesil eski nesil, vay efendim biz kaliteliyiz, üzerimizden prim yapıyorlar, biz çoğunluğuz, biz sözlüğü kuranlarız, biz burayı adam edenleriz siz bozanlarsınız gibisinden çeşit çeşit nesil tartışmasını her gün her saat sözlükte okuyabilirsiniz.Bu nesiller arası anlaşmazlık durumu güzel bir toplumsal yansıma örneği mi yoksa biz mi gerizekalıyız tam bilmiyorum. Ben yedinci nesil olarak girdim, o sıra 6lar terfi etmişti 8ler gelmeye başlamıştı ve yine böyle antin kuntin muhabbetler vardı. Yıl oldu 2015 hala aynı tartışma-atışma devam ediyor. Hayır bol + getiriyorsa söyleyin de bilelim lan.
iyi akşamlar.
en iyisi için ---> (bkz: sergio leone)
çok güzel bir eylemdi ama herhangi bir durum da sevgiliyle güzelleşebilir. sadece romantik olarak bilinçaltımıza girmiş kalıplardan biri olan güneşin doğuşuna indirgemek haksızlık olur. sevgiliye sarılarak kuru fasulyenin kaynamasını bile mutlulukla seyredebilir insan.
otobüste, cafede, restaurantta kendilerine yer verilmesi.
sayın sözlük çok uyuz oluyorum 1 kadına özellikle cafede falan yer verilmesine. ulan kendisi çekemez mi 1 boş sandalye. ama yok erkek dediğin yeri verir, boş sandalyeyi de çeker oturur. bu kadar basit bir sorunu büyütmüş gibiyim ama artık teamüle dönüşmesi can sıkıyor. ha erkek olarak yer verip sandalyeyi çeksem elime yapışmaz, ama neden?
sayın sözlük çok uyuz oluyorum 1 kadına özellikle cafede falan yer verilmesine. ulan kendisi çekemez mi 1 boş sandalye. ama yok erkek dediğin yeri verir, boş sandalyeyi de çeker oturur. bu kadar basit bir sorunu büyütmüş gibiyim ama artık teamüle dönüşmesi can sıkıyor. ha erkek olarak yer verip sandalyeyi çeksem elime yapışmaz, ama neden?
sözlük erkeklerinin alenen talep edemediği gerçektir. talep eden de var gerçi.*
(bkz: erkeklerin nickaltının az olması)
(bkz: erkeklerin nickaltının az olması)
errrkek olduğu için nickaltında az entry olduğunu düşünen errrkek yazardır.
tüm cümlelerini 3 nokta ile bitiren, bu 3 nokta(...) sayesinde cümlelerine gizem, tahmin edilemezlik, dertlilik vs. katan ya da kattığını düşünen kişilerdir.
hadi git simdi: işsiz
sözlükte 1 kere bile mesaj almamış, konuşmak istediği kişilere hep mesajı ilk gönderen olmuş yazar kardeşimizdir.
yüksek lisans yaparak ve kendimi işsiz olarak görmemeye çalışarak ötelemeye çalıştığım gerçek.
şeker dağıtılan, et dağıtılan olmak üzere 2ye ayırabiliriz.
22 sene sonra türkiye'ye dönen kemaliyle birlikte bu sene munzur doğa ve kültür festivalinde dinleme şansı bulduğum grup, oluşum.