bugün
- anın görüntüsü8
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- true linci12
- twerk yapan erkek10
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi24
- türkiye'de eksik olan şeyler20
- kadınınız mini etek giyebilir mi17
- düşün ki o bunu okuyor9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız25
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- ulunun en hamarat 2 kadını8

entry'ler (1958)
(bkz: beyle)
benim olmadığım yazarlar. zira şimdiye keşfedilmiştim muhtemelen... gidiyorum geliyorum yıllar geçiyor sözlük hep aynı ergenci sözlük efenim sevemediler beni.
''aşk okuma yazma bilmez anlamaz cebirden'' şeklinde akıl götüren bir aforizmaya sahip büllüklü bir şarkı olmuş gerçekten...
Kaan Boşnak - Yorgunum ve Ağrılar (1 Saatlik Versiyon)
https://www.youtube.com/watch?v=E3ccIOuLaAo
https://www.youtube.com/watch?v=E3ccIOuLaAo
herkes için önemli olmaya gerek yoktur. Değer verdiğiniz insanlar tarafından önemsenmiyorsanız o zaman üzüllebilir ya da değerlerinizi değiştirebilirsiniz
sınav dönemlerimin resmi sponsorudur. Açıyorum köşede oynuyo derken hop bir konsantrasyon bir ders çalışmalar(!)
Fetret devri ile arasında 600 yıl olduğu tahmin edilen devirdir. Gayri resmi kaynaklardan edinilen bir bilgidir.
ikisine de aşık olmadığınızı gösterir.
msn... ey gibi... slm nbryazdıktan sonra cevap vermediyse titşeşim göndermeler, çoklu sohbette kimin ne yazdığı belli olmama durumunda ortaya çıkan kaos. filizlenen bir ilişkinin tam ortasındayken ''yat artık'' diye darlayan anne sebebiyle konunun yarım kalması ve bir daha karşılaşana kadar süren belirsizlik... teknolojinin bile samimisi varmış bak bunu da burada yazmış olayım.
https://www.youtube.com/watch?v=8ZE1O_RcJNs
ilgili youtube kanalında anlattığı derslere binaen, az önce kendisine ait yeni bir din kurdum ve şu an onu yücelten dualar üstüne çalışıyorum. saygılar hocam!
ilgili youtube kanalında anlattığı derslere binaen, az önce kendisine ait yeni bir din kurdum ve şu an onu yücelten dualar üstüne çalışıyorum. saygılar hocam!
en son bitirilen satranç-zweig arasında kütüphaneler okunduğu halde henüz bitirilememiş olan oğuz atay- tutunamayanlar. az kaldı bitcek ama *
--spoiler--
clara'nın ölmesi ile birlikte doctor'un da değişeceğinin sinyali verilen dizi. çok aceleye geldiği düşüncesindeyim lakin ince bir yara bıraktı içimizde. sezon finalinde de doctor rejenerasyona uğrayacak büyük ihtimal.
--spoiler--
edit: 12 meselesini biliyoruz da onu bi şekil kotaracakların düşündüğümden yazdım zaten. ilgili mesajlara teşekkürler.
clara'nın ölmesi ile birlikte doctor'un da değişeceğinin sinyali verilen dizi. çok aceleye geldiği düşüncesindeyim lakin ince bir yara bıraktı içimizde. sezon finalinde de doctor rejenerasyona uğrayacak büyük ihtimal.
--spoiler--
edit: 12 meselesini biliyoruz da onu bi şekil kotaracakların düşündüğümden yazdım zaten. ilgili mesajlara teşekkürler.
hiçbir şekilde fen edebiyat kantininde görünmez. budur!
kaliteli olsun hepsi olur.
raskolnikov tam tabiri ile siker atar.
admine açıktan bana modluk vermesini temenni ettim ama kendisi bilecek tabi. alır yürürüz oradan biraz daha yenilik lazım ama şu an için fena olmamış. en tatlısı da sözlük içinde amaçsızca dönüp duran noktadır.