/152
gece 3'ten sonra trafiğin olmadığı saatlerde 120'ye takıp nilüfer'den kendini salıp 20 dakikada (abartısız) inegöl'e varılan şehir.

03:33 nilüfer 03:38 kent meydanı 03.43 kestel 03.53 inegöl girişi

net.
yazar sayısını şehirlere bölsek, birinci sırada olacak şehir. sözlükteki her yirmi yazardan otuzu bursa'lı zira.
yobaz çöplüğü
(bkz: mudanya)
yahu bu akp'nin kalesi diyenlere şaşıyorum sanki istanbul ve ankara chp'lide, türkiye'de sadece bursa akp'li sanki.

yahu izmir dışında bütün metropoller akp'nin elinde, tek bursa mı batıyor bir yerinize. ankara, istanbul, kocaeli hepsi akp'li lan bunların. tek bursa mı sanki.
Uludağ üniversitesi (bkz: çim alan)
Hiç gitmediğim, ama kestane şekeri ve kayak merkezi ile ünlü, bir büyük şehirimiz.
kendi deyimimle "her şeyi meşhur olan şehir".
benim şehrim, güzel şehrim. gece birden sonra hayat biter burada. düzgün insanlarız biz.
harika şehirdir, yeşiliyle beyazıyla dahada mükemmeldir.
şu başlık uplandıkça bursa aşkım da uplanıyor sanki.

canım şehir, güzelim şehir.

ayrıca uçakları ben niye görmedim ya?
her gün entry girilen şehir.
Açık hava müzesi gibi olan şehir. Tanpınar'ın anlattığı Bursa'yı bulmak belki zor ama gene de 1399 yılında yapılan camide namaz kılmak ayrı bir duygu.
O Uçak sesinin Mudanya taraflarında duyulmadığı şehirdir.
türkiyenin belkide yaşam koşulları en yüksek kenti.

gidiyorum ayrılıyorum bugün saat 6da. bir araba dolusu eşyam çıktı. kocaman anılar bırakıyorum bursada. bu büyük ayrılık. umarım hayat istediğim gibi yönlenir ve tekrar geri dönerim.

hayatımın geri kalanını geçirmek istediğim güzel memleket.
Her şeyden bir miktar bulabileceğiniz şehir. Hangi kafada olursaniz olun bir yaşam alani bulursunuz burada. Tek potada cok farkli insan grubunu eritir.

Yalniz pkklıların amına koruz o ayrı.
sağlamsa lassa, oğlansa bursa sözü ile tanınan şehirdir.
erkeklerine laf edenlerin texas grubunun içinde kalıp sağlam dayak yiyeceği şehir.

benim güzel şehrim, bursa'm.
Hem sempatik hem yakışıklı.
bayramda ailece gezeceğimiz şehir. bursalı yazarların fikirlerine açığım.
balkona çıkınca bi titreme içeri girince bi bunaltı hissettiren şehir an itibariyle. bugün akşam 10 a kadar hava en az 25 civarındaydı gündüz 36 yı bile buldu da şuan iyi gibi. gece yağmur bile yağabilir.
Güzelim şehrimizi o "doğanbey toki" ucubesiyle piç edenler mezarda dik yatsın inşallah.
adım başı şehzade, padişah ve paşaların türbesi olan güzide şehrimiz. eğer tarihte hoşlanıyorsunuz şehrin dokusu gayet hoşunuza gidecektir.
Merkezi bitik şehir. Suriyeliler i,kekolar,Kürtler,apaçiler tarafından çevrili kara parçası. Ha takılınıcak yerleride yok değil. Korupark,bulvar,görükle..
Mudanya taraflarında da havası kapalı şehir.

Biraz serinleyelim değil mi.
© copyright 2005 - 2026