bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim16
- sürekli kendine hatırlatmak zorunda olduğun o söz7
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- kızımın ismini teresa koymak istiyorum4
- en büyük pişmanlığınız6
- türkiye avustralya maçı8
- namus takıntısı olan erkek17
- kadınların en büyük düşmanı3
- kavurmalı yumurta7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi17
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak4
- ece irtem6
- sözlük yazarlarının suları5
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi5
- sürekli gözünün içine bakan kız2
- kadınsı erkek4
- insan değişmez ortaya çıkar3
- futbol8
- nesrin cavadzade2
- namus5
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek11
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- neden oy veriyoruz2
- ekber ve erşed kanunları3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- deniz undav2
- yerli malı haftası2
- geçmişi çok fazla düşünmek3
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- regl dönemi çirkinliği5
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- ulaşınca sıkılmak2
- platonik aşk4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- iran'a iltica etmek3
- güzel kızların isimleri9
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- yanık kremi2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- talkan ve curcan katliamları4
- curaçao6
- diyete başlama pazartesisi5
- true'ya arkadan sahip olmak3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
Her sabah 93 den selam çaktığım şehir.
Güzel şehir, yeşil bursa. Doğup büyüdüğüm, bir türlü vazgeçemediğim şehrim. Her fırsatta itina ile kaçılır, kafa dinlenir,sonra işe sarılınır. iki arada bir derede gelince tadı daha da güzelleşir. Mudanya sı bir başkadır lakin. Merkezinden sıkılan birisinin kafa dinlemesi için yegane bulacağı yerlerden birisidir mudanya ve muhiti.
güzelim minyaosmanlı.
tarih kokuyorsun, yeşillik kokuyorsun, kestane ve ipek kokuyorsun, batısından doğusundan kuzeyinden güneyinden samimi insan kokuyorsun..
sabahın ilk saatlerinde ulucamiden, yeşil camiden yükselen eşsiz sesle kışı yaşatıyorsun, öğlede tepeden vuran güneşin koca çınarların yaprakları arasından toprağa gölge yaptığı sırada yazı, akşama doğru ise ıslanmamak için insanların koşuşturması ile yağmurunu..
haraççıoğlu'nda türk kahvesi ile ördekli kültür mekezi'nde osmanlı çayı ile cumalıkızık'ta gözleme ile uluçınar'da meyve tabağın ile karşılıyorsun..
iyi ki varsın bursa..
tarih kokuyorsun, yeşillik kokuyorsun, kestane ve ipek kokuyorsun, batısından doğusundan kuzeyinden güneyinden samimi insan kokuyorsun..
sabahın ilk saatlerinde ulucamiden, yeşil camiden yükselen eşsiz sesle kışı yaşatıyorsun, öğlede tepeden vuran güneşin koca çınarların yaprakları arasından toprağa gölge yaptığı sırada yazı, akşama doğru ise ıslanmamak için insanların koşuşturması ile yağmurunu..
haraççıoğlu'nda türk kahvesi ile ördekli kültür mekezi'nde osmanlı çayı ile cumalıkızık'ta gözleme ile uluçınar'da meyve tabağın ile karşılıyorsun..
iyi ki varsın bursa..
ömrümün 25 yılını geçirdiğim şehir.
duruma göre birkaç gün içinde bursa'ya gitme ihtimalim var, hem özlem gidermiş olurum.
duruma göre birkaç gün içinde bursa'ya gitme ihtimalim var, hem özlem gidermiş olurum.
havası hasta eden şehir. yazara garezi yok tabi ama alerjik etmesi sıkıntı yaratıyor. gerek polenler, gerek kedi kokusu ve gerekse şehir havası tüm yıl sürecek rahatsızlığı tetikliyor. her gün salya sümük gezmek bursa'da yaşamak zorunda olan biri için zor. ve fakat her şeye rağmen bu şehirde olmaz güzel. seviyorum!
ozleyenlerin 43\h a binmesi gerekir. zira dönüyooor dolasiyor. özlenen her yeri geziyorum.
sosyolojik yapısı bence en garip olan şehir.Nerede cins eleman varsa hep bursalı çıkıyor.
iskenderi ile insanları öpen şehir.
Şöyle bi şey:
http://olay.com.tr/uploads/images/25/250923_2.jpg
Altta yazan yazı "ılık şehir" mi ne tam okunmuyor.*
http://olay.com.tr/uploads/images/25/250923_2.jpg
Altta yazan yazı "ılık şehir" mi ne tam okunmuyor.*
böyle mukaddes bir şehri neler ile anar olduk.
beş para etmez, basiretsiz, karaktersiz şehir idarecileri tarafından berbat ötesi berbat logoyu yaptık diye halka yutturulmaya çalışılmaktadır. şu logoyu beğenen bir kişiye bile rastlamadım. hayır lale nedir be orospu çocukları. bursanın bu bitkiyle şu zamana kadar hiç anılmadı bu yüzden sembol olamaz. illa bir yerden kopyalacak gavatlar. ama bu konuda esas suç kent idarecilerinde. çoğu bursayla alakalı değil yok artvinliymiş, yok samsunluymuş, yok makedoyalıymış yok anasının amıymış! şahsın bu insanlar tarafından yönetilmek o güzelim bursanın kültürünü katlettiklerini görmek oldukça sinir bozucu. kendi yaşadıkları toplulukla, şehrin kültürüyle zerre kadar alakaları yok. bu logoda bu zihniyetin dışa vurumu.bursalılar (gerçek) bu alakasız kopya logoyu asla kabul etmez.
travestileri ve ördek tecavüzcüsüyle meşhur ilimizdir.
sanıldığı gibi bir şehir değildir, 2 kelimeyle özetlemek gerekirse; türban ve pardesü.
kendine yakışmayacak bir motif ile simgeleştirilmeye çalışılan şehir.
illuminati için tek göz ne ise türkiye için lale o oldu.
bitmedi ulan şu simge, hala minyatürün, çininin ekmeğini yemek nedir allasen insan en azından bir değişiklik yapar.
illuminati için tek göz ne ise türkiye için lale o oldu.
bitmedi ulan şu simge, hala minyatürün, çininin ekmeğini yemek nedir allasen insan en azından bir değişiklik yapar.
Eğlence mekanları zayıf olan şehirdir.
sene 2014 , 2015'e iki ay kalmış hala bursalı ve ipne muhabbeti ile eğlenen zeka fakiri insan (parantez içinde ) göstermiş şehirdir. bak koçum sana şunu söyleyeyim , ibneninde adamında kadınında en hası bursadan çıkar.
Su an Fena yagmur yagan yer.
Bu sabahki yagmuru ve trafige ile arabayi kenara cekip metroya yonlendirmis.
her sanayi şehri gibi biraz donuk ve gri olan şehirdir.
Soğuktur.
Kuru bir şekilde soğuktur 2 gündür.
Gri değildir, Mordur.
Bursa'yı güzel görmek isteyen biri için Mordur.
Sona yaklaşılmıştır.
Aslında gerçekten güzeldir Bursa,
Oraya alışmış insanlar için.
Kuru bir şekilde soğuktur 2 gündür.
Gri değildir, Mordur.
Bursa'yı güzel görmek isteyen biri için Mordur.
Sona yaklaşılmıştır.
Aslında gerçekten güzeldir Bursa,
Oraya alışmış insanlar için.
içine edilmiş olan şehir...
Genelde gelenek haline dönüşmüştür. O dolmuştan inilmez, müsait bir yerde kalınır.
Sik gibi bir trafik düzenlemesine sahiptir. Hiç bir yolun alternatifi olmadığı için her sabah acemler kavşağı izmir istikametinde , akşam saatleri küçük sanayi nilüfer arası ve altıparmak caddesi banko tıkanır. Hele o altıparmak caddesi'ne hiç birşeye derman olmayan ipek böceğimidir ne boktur onu sokan belediyeyi buradan tebrik ediyorum. Ona vereceğin parayla metroyu uzat terminale kadar, üniversite terminal bağlansın birbirine.
Özlenecek ilk şehir.
7 ay sonra özlenecek şehir.
Son 7 ayımın kaldığı şehir.
4. Senem Bursa'da.
artık bitsin diye diye sona yaklaştım.
Güzel arkadaşlıklar, güzel insanlar tanıdım.
Unutmak isteyeceğim, asla unutmak istemeyeceğim pek çok kişiyi tanıdım bu şehirde.
Bu şehirde yaşayıp, başka bir şehirde yaşayan birini unutmak istememeyi öğrendim.
Tuhaf değil mi?
Onu asla unutmak istemiyorum.
Onu Bursa'da yaşarken tanıdım.
ilerde de böyle söyleyeceğim.
Bursa'yı ilgilendiriyor.
Bursa'yı unutmak istemiyorum.
Bursa'yı özlüyorum.
Bursa'yı özleyeceğim.
7 ay sonra özlenecek şehir.
Son 7 ayımın kaldığı şehir.
4. Senem Bursa'da.
artık bitsin diye diye sona yaklaştım.
Güzel arkadaşlıklar, güzel insanlar tanıdım.
Unutmak isteyeceğim, asla unutmak istemeyeceğim pek çok kişiyi tanıdım bu şehirde.
Bu şehirde yaşayıp, başka bir şehirde yaşayan birini unutmak istememeyi öğrendim.
Tuhaf değil mi?
Onu asla unutmak istemiyorum.
Onu Bursa'da yaşarken tanıdım.
ilerde de böyle söyleyeceğim.
Bursa'yı ilgilendiriyor.
Bursa'yı unutmak istemiyorum.
Bursa'yı özlüyorum.
Bursa'yı özleyeceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar