bugün
- nickten isim tahmini yapmak59
- hikayeyi devam ettir20
- uysaljakoben15
- yazarların zeka seviyeleri8
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler6
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- güzel kızların pizza yemesi7
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- başlıkların arşivlenmesi3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- pizza sehpası3
- ammına koydumun ergenleri6
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- aylık 493 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kendini mehdi sanmak5
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- ahmet sezer bey adamdır2
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- midyeci ahmet2
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- hayattan zevk alamamak6
- sözlükte şer ittifakı oluşması2
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- telefon sapığı5
- yeni parti47
- homofobik erkek5
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- her entryimi eksiliyorlar tribi2
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- the merich13
- nefret edilen birine sonradan aşık olmak2
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- bok kokan başlıklar3
- ilah3
- eski foça vs yeni foça3
- ioçk17
- japon denince akla gelenler9
Triptonik vites seçeneğiyle satışlarının artacağı hissi uyandıran bmw modelidir. Manuel vitesli olanlarının kırmızı ışık ya da sıkışan trafikte kendini stop etme özelliği de vardır. Dış görünümü insanı kendine hayran etmektedir. iç dizaynı da bir o kadar konforlu, fonksiyonel olmakla beraber, göründüğü kadar küçük değildir. Aynı zamanda bir bmw almanın da en ucuz yoludur.
bmw 1 16i, 1 serisinin 1600 cc motor hacmine sahip benzinli olan modelidir. bir de bmw 1 20i bmw 1 20d 2000 cc motor hacmiyle dizel modeli bulunmaktadır.
--spoiler--
Otomatik Vites BMW 116i 1,596 cc lik 4 silindirli motoruyla 6,000 d/d de 115HP güç ve 4,300 d/d de 150 Nm tork üretiyor. Maksimum hızı 197 km/s olan 116i otomatik, 12.3 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. BMW 116i otomatik in ortalama yakıt tüketimi ise 7.7 lt/100 km.
--spoiler--
--spoiler--
Otomatik Vites BMW 116i 1,596 cc lik 4 silindirli motoruyla 6,000 d/d de 115HP güç ve 4,300 d/d de 150 Nm tork üretiyor. Maksimum hızı 197 km/s olan 116i otomatik, 12.3 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. BMW 116i otomatik in ortalama yakıt tüketimi ise 7.7 lt/100 km.
--spoiler--
şuan piyasadaki en uygun fiyatlı (kaldı ki ucuz denemez), en kaliteli, en şık, en dinamik, en spor araba. insana yeni aldığı arabayı satmayı bile düşündürüyor. a3 ün tahtını benim için sallamıştır.
en ucuz bmw modelidir.
çok amaçlı standard oturgaçlı hızlı götürgeç..
bayana en çok yakışan araba. yalan yok. ya kurtarıcınız ya da size verdiği gazla mezarınız olabilir. fani oluşumlara aldanmamak gerek.
2 yıl kullandıktan sonra audia3 almak üzere dün sattığım otomobilim. bu süreç içerisinde eşim de kullandı ve o da çok beğenerek kullandı demek ki gençler ve bayanlar için süper denebilri zaten evlenmeden önce almıştım. bir bmw konforu yok pek aslında. iki modeli var farkları da sadece sunroof. ben sunrooflu olanı kullandım. aynı paraya daha lüks arabalar elbette var. yine de alınmayacak şey değil. yeni versiyonunu da elbette görmek lazım ama.
2012 de yeni kasası gelecek olan otomobil. 1.16 i 1.3 lt 136 hp olacakmıs .
tek hayalim. fiat marka araba fiyatına 2005-2007 modelleri satılıyor. full paket olanından. bmw 1.16i'ye binenlere kızlar teklif ediyormuş. öyle duydum. ve hatta yaşadım.
hani şans oyunları oynama sebebleri vardır. kimisi fakirlere yardım için diye geçirir içinden kimisi dünya turu için diye. benim içimden geçen tek sebep bu araba oluyor.
2013 modellerinde devrim yaratmaya başlamıştır. bizzat denediğim benzin + otomatik seçeneği gerçekten beni çok şaşırttı. Zira aşırı abartılı hızlar yapılmadığı süre şehir içi 100Km/ 6.1 lt yaktı. Bu sonuç bu sınıf bir araç için ki özellikle benzin otomatik bir araç için çok iyi diye düşünmekteyim. Ayrıca bmw'nin konforuna kimsenin diyeceği bir şey yoktur. Araç start stoplu ve yokuş kalkış destekli. Bu özellikleri diğer marka araçlardada gördüm denedim fakat bmw bu özelikkleri gerçekten en üst seviyeye taşımış durumda. Araç diğer modellerine göre daha uygun fiyatlı. Bir diğer göze net çarpan detay ise aracın önden bakıldıgında eğer arkası gözükmüyor ise bmw 320 ve 520'lerden ayırt edilememesi. kasası çok iyi dizayn edilmiş.
arkadan poloya benzemeyeydi iyiydi.
Gecen gece rüyam da sürdüğüm aractir. Lakin 1. Vitesten yukari cikartamamistim araci.
abartılıp dünyalara sığdırılamayacak bir araba değil ancak özelliklerine göre fazlasıyla sürüş keyfi veren bir araç olduğu kesin. çok yakıp az kaçtığı nispeten doğrudur, ancak buna rağmen keyiflidir sürmesi. fakir aracı diyenlere takılmayın, onlar audi r8'e de fakir ferrari'si diyorlar zaten.
berbat bir tasarıma sahip araç. volvo çok daha mantıklı.
tasarımı çok iyi olan denmiş ama dış tasarımı cidden çok kötü
ne o abi öyle araba karadenizde üretilmiş gibi burnu gövdesinden uzun neredeyse amk , göz var nizam var itici duruyor arabanın ön kısmının bu denli uzun olması.
bunu bu kadar uzatıyorsan arkayı da böyle düz yapmayacaksın , chrysler 300c tarzı bir arka yapacaksın daha kısa olacak ama daha estetik görünecek.
hayatımda hiç bu denli klas bir arabaya binmediğim için performansı iç tasarımı falan hakkında bi yorum yapmam mümkün değil , sadece gördüğümü söylüyorum param olsa binmem yani net.
ne o abi öyle araba karadenizde üretilmiş gibi burnu gövdesinden uzun neredeyse amk , göz var nizam var itici duruyor arabanın ön kısmının bu denli uzun olması.
bunu bu kadar uzatıyorsan arkayı da böyle düz yapmayacaksın , chrysler 300c tarzı bir arka yapacaksın daha kısa olacak ama daha estetik görünecek.
hayatımda hiç bu denli klas bir arabaya binmediğim için performansı iç tasarımı falan hakkında bi yorum yapmam mümkün değil , sadece gördüğümü söylüyorum param olsa binmem yani net.
arkadan itişli olması dışında ilgimi çekmeyen, çünkü çekecek bir özelliği de olmayan, ki bmw tarafından kompakt sınıfta diğerlerinden farklı bir özelliği de reklam edilmeyen, ancak duruşu seksi olan bmw modeli.
arkası polo gibiydi değiştirmişler güzel olmuş.
arkası polo gibiydi değiştirmişler güzel olmuş.
az önce sürdüm inmek istemedim. otomatik vites olmayaydı neler yapardım ama olsun. güzel araba. pis kaçıyo
Uzun Burnuna hasta olduğum araba.
ibresinin sonuna kadar hakkını veren arabalardandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar