bugün
- bir sarma yapmışım8
- ota boka devşirme diyen hırto27
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- true nickli namussuz yazar15
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- ateistlerin nursuz olması14
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- alınmış en ağır cevap4
- daşşakları vantilatöre doğrultmak3
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- umudu yeşerten bazı detaylar4
- sabah nasıl uyanıyorsunuz6
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez3
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- türkan saylan7
- pkklı cenazesi bombalamak4
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- heves3
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- fırının başında beklemek4
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- yeniçeriye özenmek2
- ahbap18
- giresun çocuğu5
- galette4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı9
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- diamond bosphorus10
- kendin hakkında bir gerçek bırak9
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- testo taylan2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- heves eden yol alir2
- kemalim yapmaz öyle şey7
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- anın görüntüsü20
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- dünya yılanlar günü2
- testo taylan true ziyareti5
- sinir bozucu şeyler20
çok güzel tadı olan biscolata şeyisi.
portakallısına takıldığım biscolata. sanki eti cin'in o portakal aroması gibi. bıkınca böğürtlenlisini yiyyorum. sonra gene portakal. öyle işte.
yerken zevkten sarsıla sarsıla boşaltan tek püskevit. yazıldım ben buna.
muhteşem bir biscolata ürünü. bim'de sade ve sadece 1.75 lira.
(bkz: reklam nedir nasıl yapılır)
(bkz: reklam nedir nasıl yapılır)
biscolatanın yaptığı güzel abur cuburlardan biri ve açıkçası bununda reklamını ve erkeklerini beklemekteyim.
bugün gördüğüm değişik bir şey. biscolata mood yok mu? dedim o ne ki dedi? almadım bende. bi reklamı çıksın sonra alırız. *
edit: denendi. gayet başarılı.
edit: denendi. gayet başarılı.
böğürtlenlisi ve portakallısı olan lezzetli bisküvimsi. böğürtlenlisinin yeri ayrıdır. tadı ayrı bir güzeldir.
hahahayt reklamı da çıkmış. çok başarılı. yapanların ellerinden gözlerinden öperim.
https://www.youtube.com/watch?v=zNvP6OHCn7E
https://www.youtube.com/watch?v=zNvP6OHCn7E
şu soğuk kış günlerinde reklamıyla içimizi ısıtan bisküvimsi bir şey. yenir ki bu.
reklam için,
(bkz: yok olmamış bu).
gene dizmişler kesmukları.. yok anam yok gözümüz bi güzellik göremeyecek sanırım.
peşin edit: erkek değilim. her insan gibi fikrini beyan etme hakkına sahip bir insanım.
(bkz: yok olmamış bu).
gene dizmişler kesmukları.. yok anam yok gözümüz bi güzellik göremeyecek sanırım.
peşin edit: erkek değilim. her insan gibi fikrini beyan etme hakkına sahip bir insanım.
bisküviden çok daha fazlası diye tabir ettiğim şölen firmasının çıkarttığı en harikulade üründür. exotic meyveli olanları candır.
reklamları yüzünden alıp yiyemediğim şey.*
Oha! dedirten reklama sahip bisküvimsi zamazingo.
işte bu sefer yardırmış * Tarzanı, gitar çalanı tehlikeli değildi beyler, asıl şimdi hepinize geçmiş olsun.
işte bu sefer yardırmış * Tarzanı, gitar çalanı tehlikeli değildi beyler, asıl şimdi hepinize geçmiş olsun.
reklam sektörü reklam sektörü olalı böyle reklam görmedi.
reklamını görmeden önce çok sevdiğim artık beni iğrendiren bisküvidir ama güzeldir sonuçta.
(bkz: çelişkili entry)
(bkz: çelişkili entry)
güzel lan, değişik bir tarz filan. yumuşak gibi böyle. anlatılmaz yenir yani.
reklam sektörü bir kenara, frambuazlısı orgazmik lezzetler kategorisine girebilecek bir güzelliktir.
Türkiye' deki 5 harikadan biridir.
biscolatanın en iyi ürünü kekimsi değişik lezzetli gibi bir şey.
leziz, ucuz, güzel bir şey.
yalnız o reklam olmadı. o reklamı acilen kaldırın yayından. ben oynarım yeni reklamda. göbeği salacaksın... *
yalnız o reklam olmadı. o reklamı acilen kaldırın yayından. ben oynarım yeni reklamda. göbeği salacaksın... *
ürünün içeriğinden çok reklamının tuttuğu su götürmez bir gerçektir. ve reklamda bize yurdum kızlarının aslında çok da masum olmadığını hadda 2-3 kaslı erkeğe nasılda g.tünün geçtiğini göstermiştir, dolaysıyla bizi yurdum kızlarını biraz daha tanımamıza yardımcı olan biscolata reklamındaki hemcinslerime saygılarımı sözlük aracılığıyla sunmak istiyorum. (bkz: eyvallah birader)
Tanım:reklamıyla meşhur çikolota,kek karışımı.
Tanım:reklamıyla meşhur çikolota,kek karışımı.
seni anan benim için doğurmuş canım hamurunu benim için yoğurmuş canım olan eski biscolata reklamındaki carlos'un görsel
yerine gelen 3 gerizekalı yüzünden son zamanlarda kızlar tarafından sert eleştirilere maruz kalan reklamdaki çeşitli meyve aromalı püskevitlerdir. kızların gözümü doyurmayan reklamın karnımı da doyurmasını istemem diye yaklaşabilitesi vardır.
(bkz: bu sefer olmamış beyler)
yerine gelen 3 gerizekalı yüzünden son zamanlarda kızlar tarafından sert eleştirilere maruz kalan reklamdaki çeşitli meyve aromalı püskevitlerdir. kızların gözümü doyurmayan reklamın karnımı da doyurmasını istemem diye yaklaşabilitesi vardır.
(bkz: bu sefer olmamış beyler)
Şölen' in muhteşem icadı bisküvilerinden biri. Frambuazlısının içine ne koyuyorlarsa çok ayıp ediyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar