bugün
- pakistan hindistan savaşı11
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası48
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik9
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı14
- batının türkiye hayranlığı14
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını11
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı15
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar11
- psikiyatri servisinde tanışılan kız16
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar9
- ramadan fahriden17
- sırrı süreyya önder29
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- ali koç12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- recep tayyip erdoğan8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- hıdırellez9
- iyi geceler9
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- şeytan13

entry'ler (7711)
Aşk acısı falan. Ama bunun üzerine alınan yüklü miktar alkol, ve uyuyup uyanınca bu etkinin geçecek olmasının farkındalığı. Karı uyanınca yazmayacak zaten. Bari şimdi kafamızı yaşayalım değil mi?
Arı daha mükemmel bir yaratık da olsa ateş böceği daha dikkat çeker. Benim söylemek istediğim ise ben böyle sistemin avradını sikeyim.
Sanırım bu kadar güzel gülen bir kadın daha yok.
Hikayesi zaten kendini kanıtlamış olmakla birlikte Yapım olarak da bizim standartları aşmış bir film. Kaliteli yapım.
Ama bir zevzekliğe değinmek istiyorum. Süleyman bey benim analizim normal bir insan. Standart. Vasat dediğimiz, mükemmel olmayan iyi. Bir çocuk kurtarmış, bakmış VS. Ama onun çocuğa bağlılığı, çocuğun ona olan bağından büyük değil. Burada kahraman olan hanımefendidir. Benim gidip bir yetim çocuk evlat edinesim geldi. o dönem seçkin bir mesleği olan bir adam tüm bu olayın başrolü olarak nasıl geri dönmez anlam veremiyorum. Ve yine analizimin sonucu, yaşlanınca daha hisli hale gelen katı baba figürü Süleyman bey maalesef. Ruh hali yaş ile orantılı olarak melankoliğe yaklaştıkça bu yola daha fazla enerji harcıyor gördüğüm kadarıyla. Nur içinde yatsın, bu bir suçlama değil eleştiridir.
Yarın olsun, yeğenimle kartopu oynamaya gideceğim.
Ama bir zevzekliğe değinmek istiyorum. Süleyman bey benim analizim normal bir insan. Standart. Vasat dediğimiz, mükemmel olmayan iyi. Bir çocuk kurtarmış, bakmış VS. Ama onun çocuğa bağlılığı, çocuğun ona olan bağından büyük değil. Burada kahraman olan hanımefendidir. Benim gidip bir yetim çocuk evlat edinesim geldi. o dönem seçkin bir mesleği olan bir adam tüm bu olayın başrolü olarak nasıl geri dönmez anlam veremiyorum. Ve yine analizimin sonucu, yaşlanınca daha hisli hale gelen katı baba figürü Süleyman bey maalesef. Ruh hali yaş ile orantılı olarak melankoliğe yaklaştıkça bu yola daha fazla enerji harcıyor gördüğüm kadarıyla. Nur içinde yatsın, bu bir suçlama değil eleştiridir.
Yarın olsun, yeğenimle kartopu oynamaya gideceğim.
Allah rahmet eylesin, ama ben o çocuk için geri dönerdim.
Benim aklımdan 78 geçiyordu. Nasip.
1) yaşıyoruz diyebilmek için.
2) tanışmadığımız insanlarda dahi memnuniyet hissi uyandıracak bir intiba bırakabilmek için.
3) cinsiyete göre değişken olmak üzere seks yapabilmek veya evlenebilmek için.
Sosyal bir ağ mıdır? Bence evet.
2) tanışmadığımız insanlarda dahi memnuniyet hissi uyandıracak bir intiba bırakabilmek için.
3) cinsiyete göre değişken olmak üzere seks yapabilmek veya evlenebilmek için.
Sosyal bir ağ mıdır? Bence evet.
Çaresizlik durumlarında ortaya çıkan hissiyat. Şuan ölsem gerçekten müthiş rahatlarım. Çıkar bir yol yok çünkü. Ölmekten beter şeyler yaşayacağım. Bu güne kadarki çabalarımın misli misli fazlasını gösterip hedeflerimden çok uzak bir hayat yaşayacağım.
intihar edecek cesaretim olsun isterdim, maalesef o göt yok.
intihar edecek cesaretim olsun isterdim, maalesef o göt yok.
Batıya doğru herhangi bir yer. Ama Amerika çok tatlı olurdu.
Doğalgazlı eve geçince bir oh çeken çocuktur. Sikeyim yapacağınız romantizmi. Muhtemelen bu goygoycu tayfadan soba külü boşaltan yoktur burada.
Aynı kız "ya bana yılbaşında noğel buna alsana ya, banane istüyom" da der.
Havalı tüfek alırken gerçekleştirilen eylem. Dükkan sahibinin içi gitti mekanizma bozulacak diye tabi boş sıktığımız için.
Dedenin aslında halim selim bir insan olduğu belli. Ürkek bir adam. Ama o şirret kadınla geçen bir ömür sonucunda arabasında teleskopik cop taşıyacak kıvama gelmiş.
Yetenekli ayakların da tırrek olmaya ihtiyacı olduğunun kanıtıdır. Duman kaçırma mesut.
Küçük metropol. Çingene gibi de, orta sınıf gibi de, elit gibi de yaşamak sizin elinizde.
Gerçekçi olta metotları arasında en iddialı olanı. Ayakta alkışladım.
Yeni zengin troll denemesi. Hiçbiriniz bir bluevelve değilsiniz.
ironik filmdir. Filmin En sükse yaratan müziklerinden birisi bu ne biçim hikaye böyle adında arabesk bir şaheser. Ama çıkmıyor artık öyle müthiş filmler.
Yapılacak iş değil de, zor durumda kalan herkesi ara ara şeytan dürtüyor. Bu şekilde hayatını idame ettirenlere baktığınızda ise yürüyüşleri ile dahi bunları reddeden bir tavırları oluyor. Orospu çocuğu sanki müthiş çaba sarfetmiş de bey/hanım olmuş gibi hep yükseklerde.
Memeleri büyük kızdır. Ben memeleri küçük bir kızın bunu yaptığına şahit olmadım.