bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- bir kızla dalga geçmek4
- en sevmediğin insan tipleri7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- mavi göz7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- gece vardiyası yazarlar4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- önlenemez mhp yükselişi2
- claudian clouds22
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- tupac amaru shakur2
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- eva murati3
- iyi geceler6
- akrep2
- pazar gecesi3
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- islam'ın hak dini olması6
- yalnız ölmek4
- deneme entry si2
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- namazın amacı6
- özbek kadınlar14
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- kitap kapakları3
- uludağ itiraf10
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- anın görüntüsü25
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- melissa vargas7
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- beypazarı maden suyu2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
özellikle içildiğinde pek keyifli olmayan, aniden dolaptan alınıp içildiğinde, ya da su yerine tüketildiğinde lezzetini katlayan içecektir.
alkollü içecek midir orası muamma. alkollü olsa idi kafa yapardı.
alkollü içecek midir orası muamma. alkollü olsa idi kafa yapardı.
çok fazla tuvaleti getiren az etkili alkollü içecek. göbek de yapıyor üstelik. yine de içilecekse tuborg special ve efes extra fena değil.
an itibari ile her yudumundan sonra oh deyip zikir çektiğim içecek.
yapılmış mı bilmiyorum ama bunun esansından deodorant yapılmalı. o derece güzel bi kokusu var.
içilirken yanında meze olarak hiç bir şey olmasına gerek olmayan kafa yapıcı içecek. lakin rakının yanında esamesi okunma o ayrı.
alkollü arpa suyudur, hamallıktır. Rakının üstüne 2 tane cila amaçlı kullanımı haricini tasvip etmiyoruz.
benim gibi adabıyla içmek istiyorsanız: (bkz: http://www.uzmantv.com/arama/bira/k/0Zddddddddd)
açıkça söylemek gerekirse ve birçok alkolik ile muhabbette söylediklerine göre tam bir amele içeceği. boş mu boş.
içmiyorum da içmeyeceğim de ama içseydim rakı ya da votka içerdim.
içmiyorum da içmeyeceğim de ama içseydim rakı ya da votka içerdim.
midye ile mükemmel giden içecek. işeyene kadar etkisi sürer.
10 ile 20 dakika kafası olan vücudunuza kervansaray muamelesi yapan içki. yanında sigara olmazsa olmazıdır.
dipnot: içilmemesi tavsiye edilir. aga rakı,votka varken yakışık kalmaz ayıp olur.
dipnot: içilmemesi tavsiye edilir. aga rakı,votka varken yakışık kalmaz ayıp olur.
tadı güzel olmayan alkollü içecek...
amele içicinin can yoldaşı, alkollü manda sidiği.
serin serin iyi giden içecek. yanında patates, köfte veya tuzlu fıstık da iyi gider.
her içişimde aklıma arpa suyu olduğu gelir ve nedense bir tiksinti hissederim.
nedendir bilinmez.
bu sıralar içmemekteyim, istanblue kafidir.
nedendir bilinmez.
bu sıralar içmemekteyim, istanblue kafidir.
köpüğü sevilmediği halde köpüklü içilmesi gereken içecek.
efendim bardağınızın üstündeki köpük asit kaçmasını engeller. aynı zamanda köpük iyi bir izolasyondur, biranın ısınmasını geciktirir. (evet bunu köpük yapar, biliyorum lan o inşaatlarda kullanılan köpük başka onun adı xps sen ona köpük diyorsun.) tabi ilginç durumlarada sebep olur. 4 arkadaş arabaya binilir en kıyak arkadaşlardan birinin düğünü vardır. araba bira il stoklanmıştır, bira içilir sonra düğüne geçip oynanır zıplanır. bu arada kafalar gıcırdamaya başlar tabiki, arkadaşlardan biri birayı açarken köpürtür ve araç sahibinden kallavi bir iki laf işitir. yine tepinmeye düğüne gidilir, çevreye rahatsızlık verilir akabinde arabaya geçilir arkadaşına mahçup ulu bira köpürtücümüz önlemini alır camı usulca açar kafasını camdan dışarı çıkarıp, birayı yine aracın içinde açar. bira sen nelere kadirsin.
efendim bardağınızın üstündeki köpük asit kaçmasını engeller. aynı zamanda köpük iyi bir izolasyondur, biranın ısınmasını geciktirir. (evet bunu köpük yapar, biliyorum lan o inşaatlarda kullanılan köpük başka onun adı xps sen ona köpük diyorsun.) tabi ilginç durumlarada sebep olur. 4 arkadaş arabaya binilir en kıyak arkadaşlardan birinin düğünü vardır. araba bira il stoklanmıştır, bira içilir sonra düğüne geçip oynanır zıplanır. bu arada kafalar gıcırdamaya başlar tabiki, arkadaşlardan biri birayı açarken köpürtür ve araç sahibinden kallavi bir iki laf işitir. yine tepinmeye düğüne gidilir, çevreye rahatsızlık verilir akabinde arabaya geçilir arkadaşına mahçup ulu bira köpürtücümüz önlemini alır camı usulca açar kafasını camdan dışarı çıkarıp, birayı yine aracın içinde açar. bira sen nelere kadirsin.
dibi kötü olan içecek.
hayatın mezesi. yalnızken, arkadaşlar ile muhabbet ederken, mutluyken, hüzünlüyken yani her durumda farklı tat alınan hayat arkadaşı.
(bkz: en ideal içki)
bu gece, şampiyonlar ligi final maçında bolca tüketilecektir.
sahil kenarında içmenin keyfine hiç birşey için değişilmeyecek ürün.
en iyisi sahilde sevgiliyle birlikte içilendir. *
ilk başta kola etkisiyle başlar kafalar ayıktır.
senin saçın niye böyle, makyajın biraz abartı olmamış mı?, neden bu kadar kısa giydin.
ikinci biradan sonra takıntılar ortadan kalkar.
yavv sen gün geçtikçe daha bi güzelleşiyon sanki, geceleri yatmadan önce yüzüne bir şey falan mı sürüyorsun?
dördüncüden sonra iyice yakınlaşılır.
yavv sen nerden çıktın, bu zamana kadar nerelerdeydin sen?(senin ağzını yerim ben)
altıncıdan sonra kontrol sizde değildir.
çok seviyom lan seni alacam çocuklarımın anası yapacam.
mutlu son
ilk başta kola etkisiyle başlar kafalar ayıktır.
senin saçın niye böyle, makyajın biraz abartı olmamış mı?, neden bu kadar kısa giydin.
ikinci biradan sonra takıntılar ortadan kalkar.
yavv sen gün geçtikçe daha bi güzelleşiyon sanki, geceleri yatmadan önce yüzüne bir şey falan mı sürüyorsun?
dördüncüden sonra iyice yakınlaşılır.
yavv sen nerden çıktın, bu zamana kadar nerelerdeydin sen?(senin ağzını yerim ben)
altıncıdan sonra kontrol sizde değildir.
çok seviyom lan seni alacam çocuklarımın anası yapacam.
mutlu son
Plajda güneşin kavurucu sıcaklarında su gibi içilen o mükemmel içecektir. Amele içkisi diyenlere sözüm rakı, viski, tekila, vodka içtikte noldu ekşi şurup gibi tadları var.
kordon ve çimler denilince akla ilk gelen içkidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar