bugün

bir yazarın en değerli entrylerinden biridir. *
çok kısa sürede ulaştığım için kendimi kötü hissetmeme sebeb olan bininci entrymdir. bu da 1001. entry . şehrazata burdan selam ederim.
silik entrylerin sayilmadigi, toplam entry düzeneginde bulunan sayilarin 1000´e vurmasiyla gök yüzünde havai fisek gösterisine sebebiyet verebilecek durum.
böyle bir başlığa girilerek, bi boka yaramamasına neden olunabilir.
şahsımın an itibarı ile girilen entrysidir. çok zevkli olacağını düşünmüştüm ama alakası yok. ekle butonuna basasım bile gelmedi. vazgeçtim girmiyorum anasını satiym.
farkına varmadan oluverdi. farkına vardığımda ise; bu yazıyı yazıyordum. hayırlara gitsin...
vay be. lise yıllarında elime defter almadım, bir tane bile dönem ödevi yapmadım, üni hazırlanayım dedim not tutmadım, tuşlara fazla basmaya üşenmekten silerken bile ctrl+shift+backspace kombinasyonu kurdum, hep ctrl+a yı kullandım, düşüncelerimi hiç kağıda dökmedim, sevgilime şiir yazmadım, selam yerine "slm" naber yerine "nbr" bile dedim; ulan 1000 tane entry ne ara yazdım. ben değişiyorum, alışkanlıklarım değişiyor, gün doğmadan neler doğuyor, bu entry git gide boka sarıyor...
(bkz: 1000 entryde sıçmak)
(bkz: 1000 kere sıçmak)
21 defa yaptiğim ama moderasyon marifetiyle 20 defa yaptiğım sayilan skor.
anlamli bir entry olmasi gerektigini du$undugum, kutsal damacana.
öncesinde girdiğiniz en az 999 enrty vardır.**
işte budur.

(bkz: bugünleri de gördük)
(bkz: seni seviyorum sözlük)
(bkz: teşekkurler sözlük) *
acaba ne zaman bana da nasip olacak dediğim durumsu.
nice binlerce entry sözlüğümüze feda olsun.
(bkz: küçük şeylerden mutlu olma)
tamamiyle kişisel
(bkz: wacken open air)
kendimi kutladım.
şimdi girmiş olduğum entry gibi entrylerdir.

(bkz: korkacak birşey yok)

edit ve tanım: bu entry gerçekten 1000.entry(im) , ibret-i alem için, 1000.entrylerini yazmaya korkan yazar dostlarıma ışık tutmak için bu başlığa girdiğim entrydir.**
bir yazar için dönüm noktası sayılabilecek entry sayısıdır. bir milattır adeta kendini sözlüğün bir malı sayarsın artık. sözlükle bütünleşmişsindir artık.

(bkz: seni seviyorum sözlük)
girilen bininci entrydir. bininci entry girildikten sonra gazı alınmış bebekler gibi mutlu olunur. * *
(bkz: #1000)
edit: bu entryi gammazlayan arkadas, sorun ne? anlatsana bi bana da!
bir klişe olarak:

an itibariyle skorumdur.
çalışıp didinip onuncu dalyaya ulaşmak eylemidir. bu başarıya ulaşana kadar nice zorluklar nice güçlükler çekilmiştir ama yazar pes etmemiş, azimle yazmaya devam etmiştir. takdir edilesidir.**
şu anda yazdığım ve inanılmaz gururlandığım entrydir. aslında küfürlü ve subjektif konuşup inat olsun diye sildirmekte var ama s.ktir edin.

not: tebrik mesajlarını ister bu bünye. *
yanına geldiğinde binlerce fit uzakta duran bir dağa yılmadan usanmadan tırmanmış,sonunda zirvelerinden birisine ulaşmış dağcının hissettiği şeyden farksızdır;çünkü kolay değildir,aradan onca zaman geçmiş,geceli gündüzlü emek verilmiştir,övünülesi durumdur...
işte budur. acısıyla tatlısıyla geçti 1000 entry bea.
bir boka yarasın diye tarafımca bu başlığa ithaf edilmiş entrydir. 1001.'den önce 999.'dan sonra gelen entrydir.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026