bugün
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim14
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı13
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın6
- burçlara inanmak6
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı15
- seni ne mutlu eder6
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- yoğurt5
- sözlüğün namus bekçileri3
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- sözlüğe nude atar mısınız3
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- burçlara inanan erkek5
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- yazarların birbirine yavşaması4
- saraca finch house19
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- siyah saçlı kızlar poşadır2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- boğa burcu erkeği4
- sözlüğün şımarma saati2
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- iyilik adına külotlu çorabını gönderen kadın2
- evlenmelik eş arayan yazarlar veritabanı2
- öğle yemeği saati4
- heyt bea6
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- işimizin başındayız uludağ sözlük4
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları2
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- villa alınabilecek yerler3
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- hayal kurmak3
- birden çok boşanmış biriyle evlenilir mi sorunsalı3
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı2
- yazarların dinlediği en duygusal şarkılar3
- manifest grubu6
- sözlük yazarlarının çok sinirli olması2
zor bir fikstüre giriyoruz. düşme hattındaki takımlarla üst üste iki maçımız var. daha sonra da belki de süper lig'in en zor deplasmanı; antalyaspor.
lig bitmedi. rehavet yok. uefa'da da psikolojik olarak ağır maçlar var. futbolcular ve taraftarlarımız ciddiyetini korumalı.
lig bitmedi. rehavet yok. uefa'da da psikolojik olarak ağır maçlar var. futbolcular ve taraftarlarımız ciddiyetini korumalı.
dün gece epey adamı ağlatmış takımdır.
hatta hala ağlamaya devam edenler mevcut.
ağlamayın melisler.
hatta hala ağlamaya devam edenler mevcut.
ağlamayın melisler.
başarısı sürekli olmayan bi takım. Bi iki sene sahalarda iyi oynadığını görürsünüz sonra yok olurlar.
iki sezondur çok ballı.galatasaray ve fenerin sıkıntıları ortada.hakem hataları falan derken şampiyon oluyorlar.olsun .
taraftar sevinmeli ama havaya girmemeli. çünkü 2. ile aramızda sadece 4 puan fark var. medipol başakşehir güçlü bir takım, ayrıca lobisi de sağlam. gs v fb lobilerini yitirdikleri için sendeliyorlar ama başakşehir her yönden ciddiye alınacak bir rakip.
renkli arkadaşları hoplatan kıskanılan takımın.
stadimizin yerini bile kıskanıyorlar o kadar koyuyo işte.
o gun geldi.
beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz hesaplar yapacaksiniz ama sizin yonetiminiz ve takimlarinizin transfer politikası yüzünden daha çok ezik duruma düşeceksiniz.
stadimizin yerini bile kıskanıyorlar o kadar koyuyo işte.
o gun geldi.
beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz hesaplar yapacaksiniz ama sizin yonetiminiz ve takimlarinizin transfer politikası yüzünden daha çok ezik duruma düşeceksiniz.
Defalarca kez burada ve ekşide anlatılmış olmasına rağmen bilmeyenler var;
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379
Tff'nin işgüzarlığı beşiktaş'ı bağlamaz. O senelerde beşiktaş "Türkiye ligi şampiyonu" olarak avrupa kupalarında oynamıştır.
Tff'nin işgüzarlığı beşiktaş'ı bağlamaz. O senelerde beşiktaş "Türkiye ligi şampiyonu" olarak avrupa kupalarında oynamıştır.
hadi futbol bu yenersin yenilirsin neyse de sayısız başarıya imza atmış galatasaray gibi bir takımın kurucusu ali sami yen'e küfür etmek nedir.. gerçi bu taraftarın kendi kulüpleri başkanının el kadar kızına küfür edip ağlatmışlığı da var gerek yok bu tarz şeylere.. ama şu da var ki 8taşın güttüğü koyun kadar galatasaray'ın çoban zikmişliği vardır ...
edit: alem ziksin böyle aşkı üç kuruşa döt ver çarşı..
edit: alem ziksin böyle aşkı üç kuruşa döt ver çarşı..
ıstırırım, yalarım bile.
Taraftarı şu aralar kuduran rakip takım taraftarlarını izlemekle meşguldür.
Birisi bilmesine rağmen neden 2 tane fazladan şampiyonluğu var diye zırlar, diğeri sanki keni taraftarı pürü pakmış gibi gelip küfür ediyorsunuz der, diğeri 9 puan farktan şampiyonluk kaybettiğimizi söyler.
Şu takıma sallamakta kullandığınız enerjiyi takımımız için kullansanız daha iyi yerlerde olursunuz.
Az ötede zırlayın arkadaş !!!
Birisi bilmesine rağmen neden 2 tane fazladan şampiyonluğu var diye zırlar, diğeri sanki keni taraftarı pürü pakmış gibi gelip küfür ediyorsunuz der, diğeri 9 puan farktan şampiyonluk kaybettiğimizi söyler.
Şu takıma sallamakta kullandığınız enerjiyi takımımız için kullansanız daha iyi yerlerde olursunuz.
Az ötede zırlayın arkadaş !!!
sahaya çıktı mı rakibi de hakemi de yenen takımdır. hakkıyla oynayıp, şerefiyle kazanan takımdır. cemaatin veya lobilerin değil halkın takımıdır.
Bir Fenerbahçe taraftarıyım.lâkin bu kulübe duyduğum sempatinin sebebini bilmiyorum.Hani gönülden seversin sebepsiz,bir nedeni olmadan.işte öyle seviyorum bu takımı.
sakatlar dönünce kadrosu daha da genişleyecek takım. uefa'da gittiği yere kadar gitsin çok kasmaya gerek yok. ligi boşlamamak lazım.
seneye transfer kısıtlaması kalkıyor, o yüzden şu an önemli olan lig.
seneye transfer kısıtlaması kalkıyor, o yüzden şu an önemli olan lig.
Aslen renkleri türk bayrağının renkleri olan kırmızı beyaz olan ama sonradan kurtuluş savaşında verilen şehitler yüzünden renklerini siyah -beyaz olarak değiştiren aziz türk takımı.
(bkz: aynı real madrid)
son yıllarda kazandıkları taraftarlar genelde 15-16 yaş grubu olduğu için fazla üstlerine gidilmemesi, söylediklerine he he denmesi gereken taraftarlara sahip kulüptür.
onun dışında aklı başında, 25 yaş üstü taraftarı zaten artık acı çekmekten çok yorulduğu için ben de başarılarını doyasıya kutlamalarını doğal karşılıyorum.
beşiktaş bu sene de şampiyon olduğunda 3 yıldız takacak. üst üste 2.şampiyonlukları olduğunu düşünürsek şampiyonluk farkımız 7'den 5'e düşmüş.
çok karamsar olacak bir şey yok yani, mutlu olmak onların da hakkı.
onun dışında aklı başında, 25 yaş üstü taraftarı zaten artık acı çekmekten çok yorulduğu için ben de başarılarını doyasıya kutlamalarını doğal karşılıyorum.
beşiktaş bu sene de şampiyon olduğunda 3 yıldız takacak. üst üste 2.şampiyonlukları olduğunu düşünürsek şampiyonluk farkımız 7'den 5'e düşmüş.
çok karamsar olacak bir şey yok yani, mutlu olmak onların da hakkı.
Başarıya odaklı değil ahlaka öncelik veren kulüptür. Ama neticede spor kulübü ve başarı da olmazsa olmazdır. Bu çizgisini bozmazsa rakipleriyle arasındaki sadece ve sadece şampiyonluk sayısındaki olan açığını 10 sene içinde kapatacağını düşünmekteyim.
"Fizik fakültemiz"den sonrasını okumadım.
Yine iyi okumuşum amk!
Beybi!
Yine iyi okumuşum amk!
Beybi!
tinerci demiyoruz, insan gibi laf anlatıyoruz diye eksileniyoruz herhalde.
daha açık anlatayım madem...
hacım siz bizim kadar başarılı bir kulüp değilsiniz maalesef. siz fener kadar bile başarılı değilsiniz.
yani siz bizi rakip görmekte ısrarcısınız, sağolun. bugün için de bizden iyi takımsınız, ona da tamam...
ama bunca yılda oluşan fark öyle 2 senede kapanmaz ki be abicim.
sizin mutlak üstünlük iddiasında bulunabileceğiniz kulüpler bursaspor'dur, trabzon'dur. ayrıca ikisi de çok güzide takımdır.
baktığın zaman bursa'nın stadıyla, taraftarıyla beşiktaş'tan eksisi nedir mesela? bir eksiği yok bence.
ayrıca beşiktaş'a bu saatten sonra hakemlerden falan şikayetçi olmak da yakışmıyor.
3 senedir beşiktaş'ınki kadar kimsenin yolu açılmak istenmemiştir. bu şike falan da değildir. dönemine göre herkese işleyebilen teamüllerdendir. ben buna da takılmıyorum.
ama bir üç yıl daha bu işler böyle elbet gitmez.
o yüzden bugünlerin keyfini çıkarın. bugünler güzel günler. ben sadece bunu ifade etmek istemiştim.
dikkat ederseniz de avrupa konusuna girmedim bile. girdim mi napoli, dinamo kiev falan onlar aklınıza gelir. üzülürsünüz.
o çifte standartların aynısını galatasaray 20 yıl önce yaşıyordu, biz de üzülüyorduk.
siz de türk futbolunun ihtiyar delikanlısı olarak bir gün aşacaksınız bunları. tur falan atlayacaksınız.
güzel şeylerdir bunlar, yaşayınca öğreneceksiniz.
belki de real madrid'le çeyrek final oynayıp, 2-0'dan 3-2 galip bile gelirsiniz... kim bilir? *
daha açık anlatayım madem...
hacım siz bizim kadar başarılı bir kulüp değilsiniz maalesef. siz fener kadar bile başarılı değilsiniz.
yani siz bizi rakip görmekte ısrarcısınız, sağolun. bugün için de bizden iyi takımsınız, ona da tamam...
ama bunca yılda oluşan fark öyle 2 senede kapanmaz ki be abicim.
sizin mutlak üstünlük iddiasında bulunabileceğiniz kulüpler bursaspor'dur, trabzon'dur. ayrıca ikisi de çok güzide takımdır.
baktığın zaman bursa'nın stadıyla, taraftarıyla beşiktaş'tan eksisi nedir mesela? bir eksiği yok bence.
ayrıca beşiktaş'a bu saatten sonra hakemlerden falan şikayetçi olmak da yakışmıyor.
3 senedir beşiktaş'ınki kadar kimsenin yolu açılmak istenmemiştir. bu şike falan da değildir. dönemine göre herkese işleyebilen teamüllerdendir. ben buna da takılmıyorum.
ama bir üç yıl daha bu işler böyle elbet gitmez.
o yüzden bugünlerin keyfini çıkarın. bugünler güzel günler. ben sadece bunu ifade etmek istemiştim.
dikkat ederseniz de avrupa konusuna girmedim bile. girdim mi napoli, dinamo kiev falan onlar aklınıza gelir. üzülürsünüz.
o çifte standartların aynısını galatasaray 20 yıl önce yaşıyordu, biz de üzülüyorduk.
siz de türk futbolunun ihtiyar delikanlısı olarak bir gün aşacaksınız bunları. tur falan atlayacaksınız.
güzel şeylerdir bunlar, yaşayınca öğreneceksiniz.
belki de real madrid'le çeyrek final oynayıp, 2-0'dan 3-2 galip bile gelirsiniz... kim bilir? *
1930 yılında beyoğlu'ndan ayrılarak ilçe yapılan, adını yine ilçe sınırları içerisinde bulunan beşiktaş mahallesinden alan, levent gibi lüks bir mahalleyi de içinde barındıran istanbul'un elit bir ilçesi.
olympiakos'a iki maçta da yenilerek elenecek takım. sonra da biz zaten uefa'yı sevmiyorduk rererörö...
gecenin 02: 34'ünde elensin diye entry girdiren takım.
nasıl koymuşsa artık, hala çıkamadı !!!
edit; şu ''beleşten iki şampiyonluk'' zırlayan tiplerde şuna baksın bi zahmet;
http://www.uefa.com/teams...=50157/profile/index.html
https://tr.wikipedia.org/...tarihi#1958_-_1959_sezonu
https://tr.wikipedia.org/wiki/Federasyon_Kupası_(Türkiye)
edit2; uefa ve tff kabul etmesine rağmen rakip takım taraftarlarına kabul ettiremedik...
nasıl koymuşsa artık, hala çıkamadı !!!
edit; şu ''beleşten iki şampiyonluk'' zırlayan tiplerde şuna baksın bi zahmet;
http://www.uefa.com/teams...=50157/profile/index.html
https://tr.wikipedia.org/...tarihi#1958_-_1959_sezonu
https://tr.wikipedia.org/wiki/Federasyon_Kupası_(Türkiye)
edit2; uefa ve tff kabul etmesine rağmen rakip takım taraftarlarına kabul ettiremedik...
çarşı; tepedekine en sağlam ayarı vermiş tribündür. gençliğim geçti benm çarşıda. çarşının adamı iyi esnaftır, ve sapına kadar türktür. belki de bombayı beşiktaşta patlatmalarının sebebi de budur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar