bugün

beşiktaş

tinerci demiyoruz, insan gibi laf anlatıyoruz diye eksileniyoruz herhalde.

daha açık anlatayım madem...

hacım siz bizim kadar başarılı bir kulüp değilsiniz maalesef. siz fener kadar bile başarılı değilsiniz.

yani siz bizi rakip görmekte ısrarcısınız, sağolun. bugün için de bizden iyi takımsınız, ona da tamam...

ama bunca yılda oluşan fark öyle 2 senede kapanmaz ki be abicim.

sizin mutlak üstünlük iddiasında bulunabileceğiniz kulüpler bursaspor'dur, trabzon'dur. ayrıca ikisi de çok güzide takımdır.

baktığın zaman bursa'nın stadıyla, taraftarıyla beşiktaş'tan eksisi nedir mesela? bir eksiği yok bence.

ayrıca beşiktaş'a bu saatten sonra hakemlerden falan şikayetçi olmak da yakışmıyor.

3 senedir beşiktaş'ınki kadar kimsenin yolu açılmak istenmemiştir. bu şike falan da değildir. dönemine göre herkese işleyebilen teamüllerdendir. ben buna da takılmıyorum.

ama bir üç yıl daha bu işler böyle elbet gitmez.

o yüzden bugünlerin keyfini çıkarın. bugünler güzel günler. ben sadece bunu ifade etmek istemiştim.

dikkat ederseniz de avrupa konusuna girmedim bile. girdim mi napoli, dinamo kiev falan onlar aklınıza gelir. üzülürsünüz.

o çifte standartların aynısını galatasaray 20 yıl önce yaşıyordu, biz de üzülüyorduk.

siz de türk futbolunun ihtiyar delikanlısı olarak bir gün aşacaksınız bunları. tur falan atlayacaksınız.

güzel şeylerdir bunlar, yaşayınca öğreneceksiniz.

belki de real madrid'le çeyrek final oynayıp, 2-0'dan 3-2 galip bile gelirsiniz... kim bilir? *
© copyright 2005 - 2026