bugün

/782
kırık dökük, hocasız olympiakos'u yenemeyen takım.
hakem olmadan köy takımı

hocasız
forvetsiz
vasat
Olympiakosu yenemeyen çomar takımı...
Çaylaklığı biter bitmez başlığı altına sıçmaya geleni olan takım.
Nasıl koymuşsa artık; sıça sıça bitiremedi herif !!!
takımda gözle görülür bir rehavet var. işallah başakşehir kazanır da peşimizi bırakmaz. yoksa sıkıntı olacak, futbolcularımız sallıyor yavaş yavaş.
Tecrübe edinemediyse geçen turlardan, yine zayıf takımlara boyun eğecek gibi bir gidişatı var.
inşallah yanıltır.
Bu akşam eksik kadro, yorgun orta saha, ve yükselişte olan kayserispora karşı puan kaybedecek takımdır. Başakşehir kazanırsa puan farkı azalır ki bu baskıya neden olur.
haftalardır yerli oyuncularda rehavet olacağını söyledik. maalesef genlerimizde var, biz çok çabuk rehavete giren bir takımız, bunun üzerine çok sık eğilmek gerek.
kayseri maçı sonrası "gayseerii ııhh ııhh" tezahüratıyla güldürmüşlerdir.
Güldürdün gece gece. Ama çok az. Belli belirsiz.
puan kaybeder kaybetmez hakeme sallayan teknik direktöre ve yönetime sahip takım. kazanınca hakkıyla kaybedince auuu. evet.
hâlâ galatasaray şampiyon olabilir mi diye göt korkusu taşıyan comarlarin tuttuğu mal..
Ahmet Ürkmezgil: UEFA Avrupa Ligi’nde final hayal değil.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamayı hedeflediklerini ve bunu başarabilecek güçte olduklarını söyledi. Ürkmezgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi’nde kendilerinden çok daha üstün bir takım bulunmadığını kaydederek, "Manchester United ve Olympic Lyon gibi takımlar var ancak onların karşısında da Beşiktaş var. Bugüne gelene kadar kimleri elemedik.
fanatik.com dan alıntıdır.

Bak hele bak bak yoruma bak lyon manchester gibi takımlar var ancak onların karşısında da beşiktaş varmış ulan ya asdssdaas. bugüne gelene kadar kimleri elemedik. ulen görende barcelonayı falan elediler sanır bu sene balığına culuğuna geldiniz buralara kadar. şimdiye kadar ki en ciddi rakibiniz napoli idi. ligde zaten son 2 senedir fener galatasaray leş durumda. diyelim çeyrek finale çıktınız şu durumda siz yine balığına culuğuna kopenhag , genk i falan çekersiniz.
"Bana küfür edin, ancak ondan anlıyorum " diyen bir salağın gidip gelip başlığı altığında sıçtığı takım.
Ne göt var arkadaş, bitiremedi bir türlü...
Başlığa takım hakıında bişeyler okuyalım diye giriyoruz sığır s.ki sürekli burada...

Yeter amk !!!
Antalya maçına kadar bir beraberlik alacağını tahmin ediyordum.
Ama benim hesabımda Antalya maçı beraberlikti. Kayseri değil.
Sonuç olarak Antalya maçı kazanılmalı.
Zor mu zor.
Kolay değil Avrupa lig yapmak.

Bahane üretmiyoruz.
Şampiyon olsakta olmasakta bu takını seyretmek Zevk.

Güzel günler Yeni başlıyor. Bazıları şampiyon ilan etsede, ayaklar yere sağlam bassın.
basın sürekli rehavete sokmamaya çalışıyor. maalesef takım da düşüyor bu tuzağa.
Gönlümüzün efendisi olan takımdır. Evet.
olympiakos'a elenecek takım. yavaş yavaş düşüşe geçiyor çünkü.
tüp gaz sayesinde bir yerlere gelen ali samiyene küfür eden efendi(!) bir taraftara sahip takım...
caner erkin, demba ba ve ersan adem gülüm'ü hızla 11'e kazandırması gereken takım.
bu dağınık didik görüntüsüyle ne ligde ne de avrupa'da şansı yok. başakşehir şampiyon olacak.
Yunanlılardan sonra, türk düşmanı celta vigo yu haklayacak takımımız.
Bir fenerbahçeli olarak imrenek oyunlarını izlediğim takım. Gerçekten hakkını vererek oynuyorlar. Ama o kırmızı olmadı be.
Eli ayağı birbirine dolaştı la adamların. Her an kendi kalelerine bile atabilirler.
Her şey çok güzel başlamışken yine kendi eliyle kendini mahveden takım. Tamam Michael Oliver dan da memnun değilim ama aboubakar sen de sürttürmeden geç o adamın yanından. Saniyeler geçmiyor. Turu çok istiyorum ama gerilim filmi izliyoruz yine.
helal olsun takımıma,bugün beni ağlatan takımım.
gurur duyuyorum.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026