bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması11
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- arjantin mısır maçı13
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- ölümün en iyi tanımı6
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- döl bankası4
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- ankara da nato zirvesi13
- aleyna tilki nin ayakları4
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı7
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- bakire kadını gözünden tanımak6
- ctrlx'in ayakları11
- murat yakın3
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- günün şiiri25
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- gecenin şiiri2
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- otel odasında dölü bulunmak2
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sevişmek istenen ünlüler2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- en ilginç fetişler2
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- 23 yaş7
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- adana sokak lezzetleri5
- uzun entry giren yazar enayiliği2
- saraca finch house21
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- gözleri güzel bir kadın olmak2
- yoğurt11
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- zengin evlerindeki ürkütücü sessizlik2
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- lionel messi7
- daha 17 dizisi3
karizma abi yürüyen karizma. rengine, çarşına, asaletine kurban!
hep objektif bakan galatasaraylilar mersinden ve beşiktaştan kesin 3 puan alacaklarını düşünürler. hatta küme düşme hattındaki rize den bile.
fikret orman'ın hakem hatası durumunda takımıni sahadan çekmesi lazımdır.
Bizim iho başkanın yaptığı gibi..
Bizim iho başkanın yaptığı gibi..
Galatasaray ın prandelli, Fenerbahçe nin ismail kartal a takımı emanet etmesi ile çok büyük stratejik hatalar yaptığı bir sezonu değerlendiremedi Beşiktaş.
Çok rahat şampiyonluğa uzanması gerekirken gereksiz puan kayıpları ve bilic in derbi fobisi şampiyonluğu uçurdu elinden.
Gs ve fb seneye çok daha iyi kadrolar kuracaktır bu şansı tekrar yakalaması zor görünüyor.
Çok rahat şampiyonluğa uzanması gerekirken gereksiz puan kayıpları ve bilic in derbi fobisi şampiyonluğu uçurdu elinden.
Gs ve fb seneye çok daha iyi kadrolar kuracaktır bu şansı tekrar yakalaması zor görünüyor.
bundan sonraki 4 maçta sadece 4 puan alarak ligi 3. bitirecek olan takım.
Fakir takımdır. Ekonomik olarak zor günler geçiriyor. Keşke satsalar da babam satın alsa.
rabbim bize tassak gecmemiz icin kendilerini gondermistir.
zalad gelecek bizi güldürecek ahaha!
zalad gelecek bizi güldürecek ahaha!
ligimizin üst sıralarını genelde şenlendiren anadolu takımıdır.
Çoğu kez bırakmayı düşündüğüm takımdır.
Her seferinde, bu seferde bırakma başka sefere deyip duruyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin. beşiktaşın sonunu da tabi.
Her seferinde, bu seferde bırakma başka sefere deyip duruyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin. beşiktaşın sonunu da tabi.
dün akşam a spor'da bir program dikkatimi çekti. katılımcılar; gürcan Bilgiç, Levent Tüzemen, sanlı sarıalioğlu ve sunucu Barbaros çıdal. konu pek tabi şampiyonluk yarışı ve 3 takımın kalan müsabakaları. aslında a sporu izlemem fakat konu dikkatimi çekince kanalda takılı kaldım. dört yorumcu ağız birliği yapmışcasına ''galatasaray işi bitirdi, artık şampiyon'' fikrinde birleşti. gs'nin beşiktaşla oynayacağı maçı konuşmadılar bile, 2 içeride 1 dışarıda maçı kalmış işte bunları kayıpsız geçer zaten ve şampiyon olur. şampiyonluk yolunda en zorlu maç mersin deplasmanıymış ve onuda kazandılar gibisinden. gs'nin şampiyonluk yüzdesi %75, gençlerbirliğini geçerse bu oran %85'e çıkıyor yorumculara göre. kağıt üzerinde maç kazanılmaz kaybedilmez. bu kadar yanlı bu kadar şaşkın daha başka yorum görmedim bu sene. gürcan bilgiç fenerbahçe başakşehir maçına şampiyon çıkar diyordu şimdi korkudan şampiyonluğun ş sini telaffuz edemiyor. sarıalioğlu keza öyle beşiktaş açık ara şampiyonluğa koşar diyordu şimdi gs derbisini masa üstünde kaybettirdi beşiktaş a yuh olsun lan size. ve ben bu aymaz yorumcuların aksine her 3 takımında şampiyonluk şansının eşit olduğuna inanıyorum.
1- beşiktaş kalan maçlarını kazanır, fb'de başakşehir ve mersin maçlarının birinde puan kaybederse şampiyon beşiktaş. olamaz mı bu? olabilir.
2-fb kalan maçlarını kazanır, bjk'de gs'den puan veya puanlar alırsa şampiyon fenerbahçe. olamaz mı bu? olur ve sürprizde olmaz.
ve iddia ediyorum bu yıl yani 2014-15 sezonunun şampiyonu galatasaray olmayacak.
bunu hep birlikte göreceğiz.
etüt: evet göt oldum kabul ediyorum. zira fenerin düşmüş erciyesi kendi sahasında yenememesini beşiktaşın son 4 maçında galibiyet alamamasını tahmin edemedim. tebrikler galatasaray.
1- beşiktaş kalan maçlarını kazanır, fb'de başakşehir ve mersin maçlarının birinde puan kaybederse şampiyon beşiktaş. olamaz mı bu? olabilir.
2-fb kalan maçlarını kazanır, bjk'de gs'den puan veya puanlar alırsa şampiyon fenerbahçe. olamaz mı bu? olur ve sürprizde olmaz.
ve iddia ediyorum bu yıl yani 2014-15 sezonunun şampiyonu galatasaray olmayacak.
bunu hep birlikte göreceğiz.
etüt: evet göt oldum kabul ediyorum. zira fenerin düşmüş erciyesi kendi sahasında yenememesini beşiktaşın son 4 maçında galibiyet alamamasını tahmin edemedim. tebrikler galatasaray.
Stadı yok, dostu yok, gazetesi yok, haber sitesi yok.
sadece, nerede olursa olsun bırakmayacak ateşli taraftara sahip futbol takımı
sadece, nerede olursa olsun bırakmayacak ateşli taraftara sahip futbol takımı
ilk önce bi akhisarı yeninde sonra bizi evimizde yenme hesaplarını yaparsanız beşiktaşlı öz güvenine hastayım cüneyt arkın filmleri gibi.
bütün maçlarını yenerse artık o da şampiyon.
fenerbahçenin puan kaybetmesiyle yine hayallere dalan takım.
ulan derbilerde golünüz yok be.
http://inciswf.com/1287946508.swf
ulan derbilerde golünüz yok be.
http://inciswf.com/1287946508.swf
2 hafta sonra arenada tecavüze ugrayacak takım.
Amk bazıları da hayaller kuruyor, bütün maçları kazansak sampiyonuz diye, siktirin gidin lan önce derbilerde gol atmayı öğrenin ibneler, belgesele hazır olun aslanin kartala tecavüz sanhesini izleyeceksiniz...
Amk bazıları da hayaller kuruyor, bütün maçları kazansak sampiyonuz diye, siktirin gidin lan önce derbilerde gol atmayı öğrenin ibneler, belgesele hazır olun aslanin kartala tecavüz sanhesini izleyeceksiniz...
yarın akhisar' ı devirebilirse antep maçını bizlere unutturacak takımdır. zaten antep maçını yenmiş olsaydık gene tt arena' da gs' yi yenmek zorundaydık. inşallah akıllanmışlardır bizim oğlanlar. artık dönüş yok. inancımız tam. bilic ile hiçbir derbi zaferimiz yok, ama herşeyin bir ilki vardır. stadsız parasız zaferleriyle tarihin en afilli şampiyonluğu kazacaktır. bu takım hakediyor.
Şampiyonluğu ancak rüyasında görecek takım
1-gs
2-fb
3-bjk..
1-gs
2-fb
3-bjk..
Maddi sıkıntılara ve stadında oynayamamasına rağmen iyi mücadelesi ve pozitif futbol anlayışıyla takdiri hak eden kulüp. Burada ne yazık ki bir " ama " eklemek zorundayız.
Beşiktaş camiasında ve medyada sürekli bir Beşiktaş sempatisi arttırma çabası var, bu 2 senedir devam ediyor. Beşiktaş zaten sempatikken bu zoraki çaba ve Beşiktaş lehine hakem hataları yapılan maçlardan - gaziantepspor maçında hakemden sekip Beşiktaş golü getiren faul pozisyonu gibi - sonra bile, hakemlerden sürekli şikayet edilmesi Beşiktaş' ı antipatik hale getirmeye başladı.
Bu sempati kazandırma çalışma ve çabasına gerek yok. Biz zaten Günay' ı, Veli' yi, Stadından uzak Beşiktaş' ı takdir etmekteyiz, " bak Beşiktaş sempatisi " diyen bir parmağın gözümüze uzatılmasına lüzum yok. Yorucu ve sıkıcı hale gelmeye başladı artık.
Beşiktaş camiasında ve medyada sürekli bir Beşiktaş sempatisi arttırma çabası var, bu 2 senedir devam ediyor. Beşiktaş zaten sempatikken bu zoraki çaba ve Beşiktaş lehine hakem hataları yapılan maçlardan - gaziantepspor maçında hakemden sekip Beşiktaş golü getiren faul pozisyonu gibi - sonra bile, hakemlerden sürekli şikayet edilmesi Beşiktaş' ı antipatik hale getirmeye başladı.
Bu sempati kazandırma çalışma ve çabasına gerek yok. Biz zaten Günay' ı, Veli' yi, Stadından uzak Beşiktaş' ı takdir etmekteyiz, " bak Beşiktaş sempatisi " diyen bir parmağın gözümüze uzatılmasına lüzum yok. Yorucu ve sıkıcı hale gelmeye başladı artık.
puan kaybetmesi halinde şampiyon belli olacaktır.
galatasaray maçını düşünmekten akhisara takılacak olan takımdır.
Bu sene şampiyon olacaktır.
Aşktır aşkkk ♥
Aşktır aşkkk ♥
1903 tarihinde kurulan ve renklerine aşık olduğum kulüptür.Bir kulüp olmaktan ziyade bir yaşam felsefesidir.
Bu yazıyı sözlükte bulunan Beşiktaşlı kardeşlerime yazdım.Size,bana ve diğer Beşiktaşlı kardeşlerimi sinilendirecek yazılar yazacaklar.Tahrik edici cümleler kuracaklar aldanmayın inanmayın bırakın son 4 hafta sadece bekleyin sabredin son haftaya kadar bişey demeyin içinize atın kendinizi dizginleyin ama bu arada size mesaj atan yada Beşiktaş hakkında iğneleyici entryler girenlerinde sslerini almayı unutmayın son gün geldiğinde hepsine tek tek yollayın ki utansınlar diyecem ama onlarda öyle bir meziyet yok.Metin oktay selamı vererek kendisi gibi adam olamıyorsunuz maalesef.
Bu yazıyı sözlükte bulunan Beşiktaşlı kardeşlerime yazdım.Size,bana ve diğer Beşiktaşlı kardeşlerimi sinilendirecek yazılar yazacaklar.Tahrik edici cümleler kuracaklar aldanmayın inanmayın bırakın son 4 hafta sadece bekleyin sabredin son haftaya kadar bişey demeyin içinize atın kendinizi dizginleyin ama bu arada size mesaj atan yada Beşiktaş hakkında iğneleyici entryler girenlerinde sslerini almayı unutmayın son gün geldiğinde hepsine tek tek yollayın ki utansınlar diyecem ama onlarda öyle bir meziyet yok.Metin oktay selamı vererek kendisi gibi adam olamıyorsunuz maalesef.
aslında hazır elimiz değmişken keşke barristan selmy' i de biz öldüreymişiz aq" dedirten taraftara sahip takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar