bugün

/782
yenilmesi zerre umurumda değildir, elinden geleni yapar Beşiktaşım, yendi mi dünya benim, her zaman beşiktaş.
yaşasın beşiktaş, yaşasın direniş, yaşasın çarşı.
görsel
reza zarrab'ın önünde oynayacak takım.
(bkz: beşiktaş şikeden aklandı da haberimiz mi yok)
(bkz: beşiktaş adamın amına koyar)
Başkanı Fikret Orman'ın çarşı grubuna beşiktaş siyaset yeri degil demesini anlayamadım, beşiktaş'ı tutmadığım halde çarşı'nın sosyal konulara gösterdigi duruş hayran bıraktırıyor.
tarihin en ağır tecavüzünü 8-0 ile liverpool karşısında almış takım. ingilterede kocası liverpool olarak bilinir.
Bu sene şampiyon olacak takım. Olacak yani başka yolu yooook.
deplasmanda trabzon ve galatasaray maçı varken nasıl şampiyon olacağını merak ettiğim takım.
112 sene yan yana
siyahla beyazla kol kola
şerefli şampiyonluklarla bir daha
GURURLAN burası BEŞiKTAŞ
GURURLAN.
galatasaraya yenilir ise şampiyon olamayacağını düşündüğüm takımım.
Galatasarayı 2-0 yenerek şampiyon olacak Biricik takımım.

Arkadaşlar Dudu demişti dersiniz.
Bu sene şampiyon olursa anlamlı bir ise imza atacaktir. Bu akşamki mac gs mavi kadar önemli.
akşama karabüksporla kritik bir maça çıkacak takımım.
Istanbul un en sevimli semtlerinden biridir. akşamları daha güzeldir.
orospu cocuklarinin 33. haftayla ilgili yine hayallere dalmasina sebep olan takim.

zalad gelecek bizi kurtaracak! *
futbol için insanların anasına bacısına küfür eden beyinden yoksun varlıkları bizlere gösteren büyük camia. bu haftayı lider kapatacaktır. renkliler az ötelesin bi.
haftaya trabzonspor'umun terbiye edeceği futbol takımıdır. hakemliğe de fırat aydınus'u versinler, hiç farketmez.
hakemler buralara kadar getirdiler. haftaya trabzon maçından sonra üçüncülüğü garantileyecekler.
Bugün 90+57547775 te gol atan şereften nasip almamış takım.
ama lafta en iyi delikanlı onlar..
Her hafta 80 artı bilmem kaçta penaltı kullanan renklilere dert olmuş takım.
kimseyle uğraşmak gibi bir amacım yok buraya entrym bırakıp sakin sakin gideceğim. entry de sayılmaz sadece bir tahmin yapıyorum.

kalan son 6 maçıının 4'ünde puan kaybedecek olan takımdır.

aksi durumda bu entry bana girsin.
Bu akşam attığı 2 gol bazı kişilere dert olan takımdır.acısı çok gelmiştirki bizim şerefimize laf eder olmuş bu bazı arkadaşlar.beşiktaş ve beşiktaşlılar size şeref dersi verir.şikeciler fazla konuşmasın.forza beşiktaş ulan !
şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen takımım. bunca zorluğa rağmen halen daha şampiyonluk potasında ve hatta lider olmak çok önemli. şampiyonluk hiç kolay değil elbet bu şartlar altında. ama özellikle bu akşam gördüm ki şampiyonluğa taraftardan daha fazla inanmış 11 kişi gördüm sahada.

allah işinizi rast getirsin kartallarım!
inşallah galatasaray maçına kadar puan kaybetmez dediğimdir. şampiyonluk hayaline kapilmis piçlere yaslamak ve onların o paha bicilemez tavirlarini izlemek gercekten cok zevkli oluyor.

zalad gelecek bizi kurtaracak!
© copyright 2005 - 2026