bugün

beşiktaş

dün akşam a spor'da bir program dikkatimi çekti. katılımcılar; gürcan Bilgiç, Levent Tüzemen, sanlı sarıalioğlu ve sunucu Barbaros çıdal. konu pek tabi şampiyonluk yarışı ve 3 takımın kalan müsabakaları. aslında a sporu izlemem fakat konu dikkatimi çekince kanalda takılı kaldım. dört yorumcu ağız birliği yapmışcasına ''galatasaray işi bitirdi, artık şampiyon'' fikrinde birleşti. gs'nin beşiktaşla oynayacağı maçı konuşmadılar bile, 2 içeride 1 dışarıda maçı kalmış işte bunları kayıpsız geçer zaten ve şampiyon olur. şampiyonluk yolunda en zorlu maç mersin deplasmanıymış ve onuda kazandılar gibisinden. gs'nin şampiyonluk yüzdesi %75, gençlerbirliğini geçerse bu oran %85'e çıkıyor yorumculara göre. kağıt üzerinde maç kazanılmaz kaybedilmez. bu kadar yanlı bu kadar şaşkın daha başka yorum görmedim bu sene. gürcan bilgiç fenerbahçe başakşehir maçına şampiyon çıkar diyordu şimdi korkudan şampiyonluğun ş sini telaffuz edemiyor. sarıalioğlu keza öyle beşiktaş açık ara şampiyonluğa koşar diyordu şimdi gs derbisini masa üstünde kaybettirdi beşiktaş a yuh olsun lan size. ve ben bu aymaz yorumcuların aksine her 3 takımında şampiyonluk şansının eşit olduğuna inanıyorum.

1- beşiktaş kalan maçlarını kazanır, fb'de başakşehir ve mersin maçlarının birinde puan kaybederse şampiyon beşiktaş. olamaz mı bu? olabilir.

2-fb kalan maçlarını kazanır, bjk'de gs'den puan veya puanlar alırsa şampiyon fenerbahçe. olamaz mı bu? olur ve sürprizde olmaz.

ve iddia ediyorum bu yıl yani 2014-15 sezonunun şampiyonu galatasaray olmayacak.
bunu hep birlikte göreceğiz.

etüt: evet göt oldum kabul ediyorum. zira fenerin düşmüş erciyesi kendi sahasında yenememesini beşiktaşın son 4 maçında galibiyet alamamasını tahmin edemedim. tebrikler galatasaray.
© copyright 2005 - 2026