bugün
- sözlükte flörtleşmek18
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- erkekleri taciz eden kadın3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması12
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- alain delon vs cüneyt arkın3
- alev isimli kızların genel özellikleri2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek2
- azgın türbanlı10
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- mavi gözlü erkek5
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- türk müsün6
- gerizekalı ai moderatör3
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğün kahve olması13
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- aquila bicipite2
- akepede kliklerin savaşı12
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- evlenmekten korkmak10
- sözlükte dertleşme3
- madımak2
- düşün ki o bunu okuyor2
- alttaki yazara aşık ol11
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- lanetli çaylak2
- yaşlılara moruk demek4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- abd başkanlık seçimi2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gizem altunsoy5
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- uçağa binmek3
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- velvet ile revani yemek6
tolgay Arslan'ın transferini bitirerek , en doğru ve ihtiyaca karşın nokta hamlelerinden birisini yapmıştır.
orta alanın ortasında hissedilen, alternatifsizlik artık derinliğe dönüşmüştür,
eğer sağ bek opare kendi performansıyla oynayacaksa, töre ve Olcay'la birlikte kontralarda dördü rakipleri hız manyağı yapabilirler.
ancak halen stoper bölgesinden sorun tam çözülmüş gözükmüyor, umarım yeni transferle birlikte, şu yüksek ve uzun toptan ucuz gol yeme olayını da çözeriz.
orta alanın ortasında hissedilen, alternatifsizlik artık derinliğe dönüşmüştür,
eğer sağ bek opare kendi performansıyla oynayacaksa, töre ve Olcay'la birlikte kontralarda dördü rakipleri hız manyağı yapabilirler.
ancak halen stoper bölgesinden sorun tam çözülmüş gözükmüyor, umarım yeni transferle birlikte, şu yüksek ve uzun toptan ucuz gol yeme olayını da çözeriz.
ara transfer dönemini Alexander Miloşeviç, Tolgay Ali arslan ve daniel opare'yi transfer ederek kapatan, dikkat edilirse ne kadar akıllı ve planlı transferler yaptığı anlaşılabilecek futbol kulübü.
Bu üç oyuncunun ortak noktası, iyi bir kariyere sahip olacakları konusunda sinyaller veren, uzun yıllar oynayabilecek kapasitede, patlama yapması halinde ilk 11, yapamaması halinde ise rotasyon oyuncusu olacak futbolcular olmalarıdır. Baktığımız zaman, Beşiktaş'ın orta kalitede, kelepir transferler yaparak kadro derinliğini ve rotasyon genişliğini en üst kapasiteye taşıdığı görülecektir zira hemen hemen her önemli mevkide 3 alternatif bulunmaktadır. Bu demek oluyor ki, Beşiktaş önümüzdeki transfer sezonunda az oyuncu alacak fakat demba ba, sosa ayarında kaliteli oyuncuları transfer ederek kadro kalitesini artıracaktır.
Özetle renktaşlarım, güzel günler bizleri bekliyor.
Bu üç oyuncunun ortak noktası, iyi bir kariyere sahip olacakları konusunda sinyaller veren, uzun yıllar oynayabilecek kapasitede, patlama yapması halinde ilk 11, yapamaması halinde ise rotasyon oyuncusu olacak futbolcular olmalarıdır. Baktığımız zaman, Beşiktaş'ın orta kalitede, kelepir transferler yaparak kadro derinliğini ve rotasyon genişliğini en üst kapasiteye taşıdığı görülecektir zira hemen hemen her önemli mevkide 3 alternatif bulunmaktadır. Bu demek oluyor ki, Beşiktaş önümüzdeki transfer sezonunda az oyuncu alacak fakat demba ba, sosa ayarında kaliteli oyuncuları transfer ederek kadro kalitesini artıracaktır.
Özetle renktaşlarım, güzel günler bizleri bekliyor.
bu ivme ile devam ederse galatasaray i bu sefer kesin yenecek olan şerefli asdkjljslakj..
Beni mutlu eden tek şey.
olimpiyat stadı haricinde kolay kolay puan kaybetmeyen takım.
not:yazıya aynen imza!bu sene maçları inönü'de oynasalar şu an en az 5-6 puanla liderlerdi.
http://abcspor.com/index....i-olimpiyat-stadi-futbol/
not:yazıya aynen imza!bu sene maçları inönü'de oynasalar şu an en az 5-6 puanla liderlerdi.
http://abcspor.com/index....i-olimpiyat-stadi-futbol/
dün akşam yine renkli kim var kim yoksa futbol dışında her konuya dair yorum yapmaya yöneltmiş takım.
noldu cicişler çok ötüyordunuz dün maçtan önce.
noldu cicişler çok ötüyordunuz dün maçtan önce.
ikincisi güncel olamak üzere haklarında iki bakınızı bırakıyorum buraya. yav bu beşiktaş kimmiş diyenler bilgilensin.
(bkz: cas ın beşiktaş hakkındaki gerekçeli kararı)
(bkz: slaven bilic in tolgay ali arslan a attığı mesaj)
(bkz: cas ın beşiktaş hakkındaki gerekçeli kararı)
(bkz: slaven bilic in tolgay ali arslan a attığı mesaj)
bir galatasaraylı olarak, 2-0 der susarım.
Sözde fikret orman sayesinde çakal menejerlerden kurtulmuştu lakin bugün açıklanan ersan' ın sözleşmesinde yine şemsiyeyi soktular. 28 yaşında ve iki defa çapraz bağ koparmış adama 4 yıllık ve artan oranlı sözleşme yapmak hiç hoş olmadı. Anlaşılan kan emici sülükler temizlenememiş. Ayip ettin fiko!
dünyanın en samimiyetsiz taraftarına sahip türkiyenin en büyük üçüncü takımı. beşiktaş'a saygım sonsuz fakat türkiye'de ne kadar gerizekalı varsa bu takımı tutuyor. öncelikle beşiktaşlı duruşu diye komik bir iddaaları var. nedir bu beşiktaşlı duruşu? emre belözoğlu, felipe melo gibi adamlara her fırsatta sallayıp pascal nouma'yı efsaneleri yaparlar. gökhan töre, milli takım kampında türkiyenin en yetenekli oyuncusu hakan çalhanoğlu'nun kafasına silah dayayınca(olay belki böyle değildir ama ortada mafyavari bir durum var) seslerini keserler gökhan töre'yi savunurlar. eğer gökhan töre başka takımın oyuncusu olsaydı gökhan töre'nin arkasından demediklerini bırakmazlar, iyi ki bizim takımda değil ya da bizim takımda böyle oyuncuların işi yok beşiktaşlı duruşu yeaaaa derlerdi. ya da gökhan töre iyi bir futbolcu olmasa takımdan göndermek için her türlü lafı ederlerdi. eğer rakip takımın oyuncusu karaktersiz ve ayrıca iyi oyuncu olursa demediklerini bırakmazlar hem oyunculara hem kulüplere. fakat aynı durum beşiktaş'ın başına gelince seslerini keserler, hatta daha beterini yapıp savunurlar adamlarını. bir ara hakan onun kız arkadaşına sulanmış gökhan haklı diyenleri gördüm. ardından aynı adam beşiktaşlı duruşu hakkında twit atıp emre ve felipe melo'ya salladı. samimiyetsizin, karaktersizin en büyük temsilcisi bu adamlar. ya çok büyük troll bu adamlar ya da gerizekalı. troll olmaya çabalıyorlarsa takdir ederim, yaptıkları üst düzey bir trollük zira. ama gerizekalılarsa allah yardımcıları olsun bile diyemem, çünkü onarılamaz hasar var beyinlerinde. bir başka iddaaları ise fakirlik. evet fakirler ama öyle bir fakiriz diyorlar ki sanki biz gidip soyduk adamları. ulan gerizekalılar fakirleşmenize sebep olan adamlar quaresma, fernandes, simao, guti, almeida gibi adamlar. yani zamanında götünü yaladığınız herifler bunlar. ne diye fakirlikten dem vuruyorsunuz siz? kendi ektiğinizi biçiyorsunuz işte. adamlar fakir ama gururlu ayaklarında sürekli. tabii en komiği de her sezon başında kazandıkları şampiyonluk. her sezon başında ligin en iyi takımı olurlar, birkaç hafta iyi giderler, ama evlerinde derbi bile kazanamazlar. sene sonuna doğru şerefli ikincilik muhabbetleri başlar ve sezonu üçüncü kapatırlar. en son olayları ise kurada liverpool'u istemeleri oldu. burası trajikomik aslında. intikamdan falan bahsediyorlar. intikam? sekiz golün intikamı mı olur ya? kafanız mı iyi abi, bu trollüğe bile sığmaz lan. siz gerçekten gerizekalısınız. adamlar kurada liverpool'u istedi ve çekti. gerçekten eleyebileceklerini düşünüyorlardı. bunun sebebi ise arsenal ve tottenham maçlarındaki oyunu sanırım. arsenal'e gelirsek arsenal liverpool karşısısında bir senedir ezilen bir takım görünümünde. kendi evimizdeki son 2 maçı 5-1 kazandık ve diğerinde 2-2 berabere kaldık. berabere kaldığımız maçın istatistiklerini bakarsanız ne demeye çalıştığımı anlarsınız. liverpool'un en sıkıntılı zamanında yapılmış bir maçtı o, ve ona rağmen iyi oynadı takım. sonrasında zaten müthiş bir form durumumuz var. neyse, arsenal'e karşı iyi oynadı beşiktaş. hakkını yemeyelim. ama tottenham maçları argümanınız çok saçma. tottenham tamamen yedek çıktı maçlara. ve siklemediler avrupa ligini. o maçlarda nasıl oynadığınızın ya da ne skor aldığınız pek önemi yok. he skor önemliyse ligin 3. haftasında tottenham deplasmanındaki skora bakabilirsiniz. as kadrolarını 3 0 yenmiştik. gerçi bunları yazmama gerek yoktu, takım sturridge olmadan yükselişe geçti. oynanan 2 chelsea maçında da maçın adamı courtouis oldu. hem de liverpool sturridge'den yoksun oynadı. iki maçta da daha iyiydik, ama forvet eksikliği sonucu getiremedi. tabii bu skorları gören çoğu beşiktaş taraftarı da turuşmaya başladı şimdiden. sturridge de sakatlıktan döndü zaten. şimdi biz bunları eleyince beşiktaşlı duruşu yeeaa diyip götlerinin üstüne oturacaklar. belki olimpiyatta çok ses çıkarırlar da onunla övünürler. olimpiyat demişken adamlar kendilerini olimpiyatta ev sahibi sanıyor lan. liverpool'un efsane 2005 finalini yaşadığı yer orası. anfield'dan sonra ikinci evi. ahahaha. neyse, beşiktaş'a bundan sonraki şerefli ikinciliklerinde başarılar, taraftarına da beşiktaşlı duruşunu bu kadar iyi anlattıkları için teşekkürler. son olarak tolgay ali arslan dönemini özetlemek istiyorum;
tolgay bjk haberleri çıkınca: süper orta saha, bizi şampiyon yapar.
tolgay ts ile anlaşınca: zaten gereksizdi, yabancı sınırı kalkıyor.
tolgay bjk ile imzalayınca: nokta transfer, kesin şampiyonuz.
evet, bu kadar.
görsel
not: anlamışsınızdır ama liverpool taraftarıyım. türkiye'den hiçbir takımı desteklemiyorum, hatta hiçbirini sevmiyorum. ama sayenizde diyarbakırspor bile daha sempatik geliyor.
edit: ahaha yazarın biri kürt olduğumu iddaa etmiş, klasik beşiktaş taraftarı işte. hoşuna giderse öv, hoşuna gitmezse söv. merak etme kardeşim sonuna kadar türküm ve sonuna kadar kürt düşmanıyım. ama siz beşiktaş taraftarları kürtten betersiniz.
tolgay bjk haberleri çıkınca: süper orta saha, bizi şampiyon yapar.
tolgay ts ile anlaşınca: zaten gereksizdi, yabancı sınırı kalkıyor.
tolgay bjk ile imzalayınca: nokta transfer, kesin şampiyonuz.
evet, bu kadar.
görsel
not: anlamışsınızdır ama liverpool taraftarıyım. türkiye'den hiçbir takımı desteklemiyorum, hatta hiçbirini sevmiyorum. ama sayenizde diyarbakırspor bile daha sempatik geliyor.
edit: ahaha yazarın biri kürt olduğumu iddaa etmiş, klasik beşiktaş taraftarı işte. hoşuna giderse öv, hoşuna gitmezse söv. merak etme kardeşim sonuna kadar türküm ve sonuna kadar kürt düşmanıyım. ama siz beşiktaş taraftarları kürtten betersiniz.
taraftarı olanların bayıldıkları takımdır.
hiçbir zaman galatasaray-fenerbahçe rekabeti arasına giremeyecek olan, her zaman dışarıdan seyredecek 15 senede 1 yaptığı şampiyonluk atakları medya tarafından mucize yaratılmış gibi lanse edilecek kulüp.
Evet belki taraftarı sosyal projelerde rol alıyor ama o kadar. Onun haricinde sportif anlamda hiçbir zaman iki büyükleri yakalayamayacak. şampiyonluk kaçtığında ise her zaman "ama şerefli ikincilik" diyecek, ankaragücü'nü 6-0 yendiğini düşünmeden.
Evet belki taraftarı sosyal projelerde rol alıyor ama o kadar. Onun haricinde sportif anlamda hiçbir zaman iki büyükleri yakalayamayacak. şampiyonluk kaçtığında ise her zaman "ama şerefli ikincilik" diyecek, ankaragücü'nü 6-0 yendiğini düşünmeden.
taraftara gelince #sabret,
futbolcuya gelince 1.5,1.6,1.7 milyon dolarlar.
samimi gelmedi bana.
yarın duygusal bir reklamla gene taraftarın gazı alınır.
futbolcuya gelince 1.5,1.6,1.7 milyon dolarlar.
samimi gelmedi bana.
yarın duygusal bir reklamla gene taraftarın gazı alınır.
maddi olarak ciddi anlamda akıllı transferler yapıyor , ayrıca aldıkları oyuncularda fiyatlarına göre çok iyi bir performans gösteriyor helal olsun dediğim.
liverpool un karısı. ya da metrisi olan takım.
Türkiye'de üç büyüklerden biridir. Çarşı herkese karşılığı ile bilinir. Bu grup herşeye muhalefettir, ne de iyidir.
yönetimi şartların gerektirdiği gibi davranan takım.
aslında yeni sözleşmelerde altına girilen maddi külfetler oyuncu kalitesine göre fazla kağıt üstünde. bunda haklılık payı var.
ama fikret orman'ın stattan gelecek likiditeye ve olası büyümeye göre bu paraları önerdiğini düşünüyorum.
tabi ersan'a, veli'ye bayıldığından da vermiyordur bu parayı, ''bakın siz değerli adamlarsınız, biz en zor zamanımızda size güvendik bu sözleşmeleri yaptık, siz de üstünüze düşeni yapın.'' düşüncesiyle öneriyor.
açıkçası gitse takım için hiçbir şey farketmeyecek adamlar için bu paralar fazla ama yönetimin mantığını da iyi anlamak lazım.
ben olsam mesela ersan'a teşekkür eder, tandemi milosevic franco veya milosevic atınç'a göre ayarlar, 4.5 milyon euro'yu da van der vaart'a veririm.
o yüzden de beşiktaş başkanı değilim zaten.
aslında yeni sözleşmelerde altına girilen maddi külfetler oyuncu kalitesine göre fazla kağıt üstünde. bunda haklılık payı var.
ama fikret orman'ın stattan gelecek likiditeye ve olası büyümeye göre bu paraları önerdiğini düşünüyorum.
tabi ersan'a, veli'ye bayıldığından da vermiyordur bu parayı, ''bakın siz değerli adamlarsınız, biz en zor zamanımızda size güvendik bu sözleşmeleri yaptık, siz de üstünüze düşeni yapın.'' düşüncesiyle öneriyor.
açıkçası gitse takım için hiçbir şey farketmeyecek adamlar için bu paralar fazla ama yönetimin mantığını da iyi anlamak lazım.
ben olsam mesela ersan'a teşekkür eder, tandemi milosevic franco veya milosevic atınç'a göre ayarlar, 4.5 milyon euro'yu da van der vaart'a veririm.
o yüzden de beşiktaş başkanı değilim zaten.
Gördüğüm her kekonun beşiktaş'lı olduğunu gördüğümden dolayı soğuduğum takım.
benim anlamadığım şu futbolcular sanki kötüymüş gibi yok okadar para verilirmiymiş bilmem neymiş.
adamlar iyi oynadığı için şuan üç kupada iddiamız var.
sanki kötü oyuncularmış da beşiktaş para saçıyormuş algısını çok yanlış buluyorum.
oyuncularımız iyiler,gençler. kendilerini geliştiriyorlar her geçen gün.
adamlar iyi oynadığı için şuan üç kupada iddiamız var.
sanki kötü oyuncularmış da beşiktaş para saçıyormuş algısını çok yanlış buluyorum.
oyuncularımız iyiler,gençler. kendilerini geliştiriyorlar her geçen gün.
çok sevdik be abi.bizimki renklere sevda.
Neresi genç bunların allah aşkına pektemek 26 yaşında zAten bu mu genç ? Geldiği günden bu yana yılda 4 gol ortalamasıyla oynamış bu mu basarı ? Saçma sapan şeyleri savunmayın bari siz yapmayın be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar