bugün

/782
maç izlemeyi özledik. yetti gayri.
Kesinlikle iyi bir sağ bek'e ihtiyacı olan takımım.
linnes olmayacakmış kesin.
şu sağ beki bi halledemedik.
sağ bekde yeni umut.
Porto'dan Daniel Opare geliyor gibi gibi.
Yoğurt diyor cok faydalı.
renkli takim taraftarlarina dert olmuş bir transfere imza atmıştır. (bkz: o adam birşey yapamaz) (bkz: messi gönlüm galatasarayda dedi)
(bkz: ronaldo küçükken Fenerbahçeliymiş)
Anamdan doğduğum andan itibaren,
babamdan öğrendiğim duygu seli...!!!

"Beşiktaş aşkı"
aşktır, BeşiktAşk'tır...
aşktır, BeşiktAşk'tır...
sabah okuduğum kitapta aşk ve heves arasındaki farkları anlatıyordu, maddelere göre eledim ve sonunda yine aşk tanımına uyan bir tek beşiktaş kaldı hayatımda.
zaten ne diyorduk " herkese yalan söyledik , biz en çok beşiktaşı sevdik".
''Bu başka bir aşk çünkü Beşiktaş kimseyi terketmez ve sevdası hiçbir zaman geçmez. Sezen Aksu'nun şarkısında ''geçer geçer neler neler geçmedi ki...'' dediğine bakma sen! Beşiktaş aşkı geçse geçse babadan evlada geçer, bunun ötesi de olamaz.''
sakatlıklar tanrıçasının ta kendisidir beşiktaş.
eğer bu haber doğruysa çok mantıklı iş yapmış olan kulüptür. başarılarının devamını diliyorum. bravo valla.

http://cochraneorcutt.blo...sn-e-spora-adm-atmas.html
bu yazıyazan kardesinizin takımıdır sonuna kadarda öyle kalacaktır.
stadyum inşaası bitince türkiye'nin ve dünyanın en güzel stadyumuna sahip olacak kulüp.
Yakın zamanda e sports alanına giriş yapmıştır. Türkiyede e sporun gelişmesi için büyük bir adımdır.
ankara'ya yine gelmesini beklediğimiz, gelince passolige rağmen koşarak gideceğimiz benim için bir spor kulübünden öte spor kulübü.
görsel
aşk, tutku, duruş hepsinin toplandığı biricik takımım.
Aşk.. Başka bi tutku bu delilik bazen. En tarifsiz duygularin adi.. iyi ki beşıktaş.lıyım. Birgun degil hergun besiktas.
en delikanlı kulüp.
"En güzel beşiktaş'ın çocukları sever."
gündoğdu marşı çok güzel uyarlanmıştır.

işte biz kötü günde hep omuz omuzayız.
Dünyanın en prestijli kulübü olma yolunda hızla ilerleyen mükemmel futbol takımı. Objektif bir beşiktaş taraftarı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu takım barça'ya bile 5 atar evinde. Ayrıca dünyanın en vizyonlu, en özgüvenli ve en becerikli başkanına sahiptir bu mükemmel takım.
beşiktaşın maçı hangi gün olursa olsun zevk veriyor.
o gün ayrı ve güzel oluyor diğer günlere nazaran.
© copyright 2005 - 2026