bugün

/782
https://www.youtube.com/watch?v=YN1P4SiwzBA....
Yarın rize'yi yendiği taktirde lider olacaktır.
yarın inşallah lider olacak takımdır.
Takım değil istanbul ilcesidir. Takımı ise yarın lider olacaktır.
inşallah yarın lider olacak takımdır. şampiyonluğa hasret kalan taraftarını artık mutlu etmesi şarttır.
fenerbahçe ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olan takımım.
inşallah yarın lider olacak tuttuğum tutulduğum takım.
yarın rize'de puan kaybedecek takımdır.
görsel
iki sene önce inönü'de bir trabzonspor maçında bitiş düdüğü ile birlikte, yedi futbolcusu kendini yere bırakan takım. üzüntüsünü de adabıyla, haddiyle, kimseye sallamadan yaşayan takım, evrimin başlangıcı beşiktaş'ın big bang'i. akşam liderlik için sahaya çıkacak takım.
dün akşam rize maçında lehine o kadar doğru kararlar verildi ki bir an inanamadım, maça yabancılaştım, normalde beşiktaş maçlarında içime canavar giren ben tepkisiz kaldım. resmen futbolcumuzu sakatlamaya çalışan rakibe kırmızı çıktı, penaltımız verildi... gerçi son dakikalardaki sosa'ya yapıalan penaltı yine verilmedi ama galiba hakem beşiktaş'ın hakkını gasp etmeden uyuyamayacağını düşündü.

ayrıca bir diğer mevzu ise beşiktaş'a haksızlık yapılmasına herkes o kadar alışmış ki koskoca rakip yöneticiler bile ergen kesilmiş. ama kararların hepsi çok doğru, tüm hakem hocalarının ortak görüşü: http://www.fanatik.com.tr...tun-kararlari-dogru-68001
Jimnastik kulübü.
Beşiktaşktır her şeyden önce.
taraftarın artık işin ucundan tutma zamanı gelmiştir. kulubün maddi desteğe ihtiyacı ar.

http://besiktaskartalyuva...esiktas-yok-sahip-ck.html
desteğimiz hep sürecek. bu sene şampiyonluğa ulaşacağız.
Stad yok, ev sahipliği yok, bi çok kere arkada taraftar desteği yok, TFF, mhk, PFDK, tahkim, medya ekran şarlatanlarına rağmen 3 kulvarda da adım adım yürüyen bir takım. Cefayı çekmeyen sefanın kadri bilinmez inş şampiyon olacağız, hak etti bu çocuklar.emekleri boşa çıkmayacak inş.
Bir gun degil hergun beşiktaş!
görsel
Hakemin taraf olmadığı, Üstelik hakemin tarafsız olduğu maçlarda gozu kapanan yorumcuların taraf tutuldugu idda edilen takımdır. Aslında asilliktir.
(bkz: beşiktaş ın 526 milyon tl sponsorluk geliri)
meşhur şikeli, teşvikli sezondan beri türkiye kupasında 4 sezondur çeyrek final dahi göremiyor. zaten o sezon da kupayı almıştı bjk.

11-12'de 2.Lig ekibi Boluspor
12-13'de Antalyaspor
13-14'de 2.Lig ekibi Bucaspor
14-15'te 2.Lig ekibi Kayserispor

(bkz: ibrahim akın)
(bkz: kupa maçını sattım)
gene renkliler tarafından karalanmaya çalışılan asil kulüp. biz o kadar konuşmuyoruz size ne oluyor?
dört sene üst üste şampiyon olamayan, asla bir sezonda 103 gole ulaşamayan, devler ligi'nde sadece bir kere şubat ayını görerek tersten tarih yazan ve tüm bunlara rağmen büyük olduğunu iddia eden dandik anadolu ekibi. doğrudur büyüklerdir ama göreceli bir kavram olan büyüklük meselesinde kanımca en fazla torku konyaşekerspor kadar büyüklerdir.
Fakir takımı.

O değil de o renkler ne allah aşkına.

Paranız mı yok? Gidin başka renk alın.

Bu kadar da olmaz ki ama.
profesyonel futbol takımı.

türkiye de tutulacak tek takımdır. koyu bir diyarbakırsporlu olmama rağmen bir sempatim vardır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026