bugün
- sözlüğe karı kız düşürme amacıyla gelen insan3
- caddebostan4
- islam barış dinidir7
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması2
- laik teyze4
- israil lobisinin tom barrack'ı hedef alması2
- sabahları nefret edilen şeyler6
- abur öldü mü lan4
- yazarların favori oyun karakteri11
- yeninur ada2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı4
- futbol14
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- nelerin koleksiyonu yapılabilir6
- ona bir şey söyle6
- osuruktan şiirler89
- film önerileri3
- para mı aşk mı sorunsalı8
- tai lung26
- brezilya7
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- dolar isterse 100 olsun41
- süper lig7
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- velvet50
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- nervio varıdı nerede o11
- tütün eksperliği yüksekokulu2
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- fenerbahçe17
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- ismet gurbuz 202412
- 1948 arap israil savaşı8
- anın görüntüsü20
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- türkiye5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- ispanya3
- la liga3
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- kasımpaşa4
- çorum4
devre arasında gökhan inler ile martin linnes ya da şener özbayraklı ikilisinden biri gelirse stoper transferi sezon sonuna bırakılabilir.
her maça inanmış on bir adamla çıkan büyük takım.
rakibine son 9 maçta 6 penaltı verilirken, kendisine son 9 maçta 6 kırmızı kart verilmiş olmasına rağmen bu sezon sike sike şampiyon olacak takımımdır.
güzel ismini görüpte entry siz bırakamadığım canım takımım. rengine tarihine kurban olurum senin. diğer takımları tutanlar bizim sana sevgimizi asla anlayamaz. bambaşka bir şey bu tarif edilemez. futbolun sadece futbol olmadığını kanıtlayan güzel takım.
Bir sevdadır.
(bkz: yorumlamam bu kadar)
(bkz: yorumlamam bu kadar)
maç günü ve saatini, o şanlı formalarımızla sahaya çıkışlarını dört gözle beklediğim takımım.
yanlız akhisar maçı için biletlerin büyük çoğunluğu hala satılmamış. twitter çığırtkanı lig tv izleyicisi taraftar bozuntuları bir zahmet kıçını kaldırıp maça gitsin. sonra takım anadolu'da oynayınca hede hödö diye ağlıyorlar.
yanlız akhisar maçı için biletlerin büyük çoğunluğu hala satılmamış. twitter çığırtkanı lig tv izleyicisi taraftar bozuntuları bir zahmet kıçını kaldırıp maça gitsin. sonra takım anadolu'da oynayınca hede hödö diye ağlıyorlar.
beşiktaş derbileri kazanamamaktadır.
bunun nedeni olarak renkli camianın gizli işleri görülmektedir.
yönetim, bilic ile konuşup derbi maçlarda aşırı savunma yaparak oynanması yada rakibe futbol oynatmaması yönünde karar alınmalı.
edit :böylece beşiktaş ile oyun oynanmayacağını uygulamalaı olara, kirli eller ve zihinler anlamalıdır.
bunun nedeni olarak renkli camianın gizli işleri görülmektedir.
yönetim, bilic ile konuşup derbi maçlarda aşırı savunma yaparak oynanması yada rakibe futbol oynatmaması yönünde karar alınmalı.
edit :böylece beşiktaş ile oyun oynanmayacağını uygulamalaı olara, kirli eller ve zihinler anlamalıdır.
sempatik bir kulüptür. iyi futbolcuları, karizmatik bir teknik direktörü vardır. ama abi... 7 gün 24 saat hakem ve federasyondan şikayet etmesi artık iyice kabak tadı verdi. bak '' beşiktaş aleyhine hakem hataları yapılmıyor '' demiyorum ama beşiktaş kötü oynadığı, hakem hatalarıyla maç kazandığı zaman bile beşiktaşlılar hakemden şikayet ediyor. ben sadece bundan rahatsızım.
bu sezonun en iyi futbol oynayan, en çalışkan futbolculara sahip kulübüdür.
bu sezonun en iyi futbol oynayan, en çalışkan futbolculara sahip kulübüdür.
Üvey evlat.
her sene çok iyi çıkış yapıp sonra dibe vuran takım. bu sene istikrarı sağlarsa şampiyon olabilir.
bir fenerbahçeli olarak bu sene oynadığı temiz futbolla şampiyon olmasını istediğim takım. aziz yıldırım diktası yıkılana kadar beşiktaş şampiyon olsun hatta. sadece bu yıl derbilerde yenilmeyelim başka bir isteğim yok. aziz'li, emre'li, volkan'lı fenerbahçe'den hiç keyf almıyoruz.
evlenme hayalleri kurduğum kız kadıköy'de yaşıyordu. istanbul'a her gittiğimde kadıköy'de takılır, barlar sokağında biralarımızı içerdik. terk edildikten sonra fizy'de takılırken ezginin günlüğü şarkısı olan kadıköy'ü ilk kez dinledim. şarkı o kadar içime işledi ki kadıköy'e küstüm resmen. ayda bir istanbul'a giden biri olarak kadıköy'e geçme ihtimalimi sıfıra indirmek için anadolu yakasına bile hiç geçmedim. ama işte beşiktaş soma için düzenlenen turnuvada kadıköy'de fenerbahçe ve chelsea ile oynayacaktı. ilk iş gittim kartal yuvasından siyah formayı aldım ve kadıköy'e doğru yola koyuldum. geçtiğim sokakları, gördüğüm mekanları çok iyi biliyordum. hepsinde bir anım vardı. ama aklımdan tek geçen acaba chelsea'yi yenebilecek miyiz oldu. o an anladım ki ilk ve tek aşk beşiktaş. sikmişim karısını kızını.
Beşiktaşlının beşiktaşlıya zararı olmaz. O yüzden bir yarim olsun isterdim siyah deyince beyaz diyen:)
Çok Sevdik be abi...
Sinan akçıl neyse beşiktaş da benim için odur.
Sinan akçıl neyse beşiktaş da benim için odur.
candır, aşktır, yaşam tarzıdır, zevktir, heyecandır, hevestir. seviyorum seni beşiktaş.
konsantrasyon sorunu yaşıyor küçük takımlara karşı. fakat bu özgüven eksiltiyor.
belki de kupadan elenmek istiyor takım bilmiyorum.
kupada genç oyuncular oynatılmalı.
bilic rötasyonu iyi ayarlamalı.
belki de kupadan elenmek istiyor takım bilmiyorum.
kupada genç oyuncular oynatılmalı.
bilic rötasyonu iyi ayarlamalı.
Türkiyenin tartışmasız en saf ve en temiz takımıdır. ''sevinmek için sevilmez''. Bir aşk olduğunu söyleyenler var.
1903' ten beri şerefli ve karakterli oyuncularla devam eden halkın takımı. Renkliler az ötede ağlasın fazla kalabalık olmasın buralarda. herzaman ki gibi beşiktaşlılık duruşu ve asiliği ile gururlandırmıştır bizleri. Kaybettiğinde bile karizmasın ulan.
Hakemin rakibe verdiği kırmızı karta itiraz edebileceğin sevgilisidir...
süper lig ve avrupa kupası yolunda türkiye kupasını çok da umursamasın. iki hafta sonra gs maçı var. her oyuncu lazım.
Bir takım değil çok başka bir şey bu.
Ya varya şimdi beşiktaşa duyduğum sevgi sinan akçıl'a duyduğum sevgiyle kapışır yani. Nasıl seviyorum belli değil. Böyle yenilince ağlayasım falan geliyo.çok garip çook.
Ya varya şimdi beşiktaşa duyduğum sevgi sinan akçıl'a duyduğum sevgiyle kapışır yani. Nasıl seviyorum belli değil. Böyle yenilince ağlayasım falan geliyo.çok garip çook.
beşiktaş' ın antreman tesisleri fulyada iken, beşiktaş' ın her kötü döneminde fulya tesisleri beşiktaşlı taraftarlar tarafından basılmıştır, ilk futbolcu dövme eyleminin mücidi de 80' li yıllarda ki beşiktaş taraftarıdır, kötü geçirdiği sezonlarda bomboş tribünlere oynayan, en az kombine alan, futbolcusuna tribünden en fazla söven, başkanlarını küfürle yollamayı adet edinen de gene beşiktaş taraftarıdır buna rağmen sözlüğe gelip, sevinmek için sevmedik, kötü gün dostuyuz bla bla, bıdı bıdı, bık bık yazan da ne hikmetse gene beşiktaş taraftarıdır.
doğup, büyüdüğüm semtimin takımı, kendi takımının taraftar tarihinden bihaber birçok taraftarı olan spor kulubü.
doğup, büyüdüğüm semtimin takımı, kendi takımının taraftar tarihinden bihaber birçok taraftarı olan spor kulubü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar