bugün

/782
türkiyenin ekseriyetle gururu. kısacası türkiye nin bayern münih'i.
Selam arkadaşlar,
sizlerle bir anımı paylaşmak isterim utanarak.
yaşım 6 7 civarında, babam koyu fenerbahçeli, çevremdeki herkes fenerbahçeli.
ben nasıl olduysa beşiktaş'ın renklerine aşık olmuşum kendimi hatırladığım günden beri.
ben daha çocukken 5 6 yaşlarında falan, beşiktaş o aralar kötü. fenerbahçe parlayan yıldız.
herkesden bir baskı, fenerbahçeli ol, fenerbahçeli ol diye.
bir şekilde kandırdılar, fenerbahçeli olmaya karar verdim o küçük yaşlarda.
o zamanlar internet falan yok, gazetelerde ne yazarsa takip ediyoruz.
zamanın gazetelerinde ilk önce fenerbahçe haberlerine bakmak için kendimi kasıyorum, haberleri okumaya çalışıyorum * ama gözüm direk olarak ilk önce beşiktaş'ın haberlerine kaçıyor, amokachi falan.
böyle 1 ay kadar falan denedim çocuk yaşımda fenerbahçeli olmayı, -iyiki diyorum şimdi- beceremedim.
nasıl kazınmışsa o küçük yaşlarda kendiliğinden beşiktaş aşkı, fenerbahçe'nin o dönemlerdeki başarısı, aile baskısı, akraba baskısı bile beni fenerbahçeli yapamadı. gün geçtikçe beşiktaş'a sevgim arttıkça arttı ve şimdi nirvana'da bu sevgi.
ister istemez kendimle gurur duyuyorum bu takıma aşık olduğum için, karımı ve karımın ailesini sırf beşiktaş maçı var diye planlara kadar değiştirmekten mutluyum, huzurluyum, bu takıma iyi günde de kötü günde de aşığım.

haa bu arada, daha önce entry'lerimde yazmıştım beşiktaş ile alakalı güntekin onay'ın o güzel sözünü.
şimdi tekrardan yazmak istiyorum bu alkollü, mutlu ve huzurlu gecede.

Gün gelecek, FEDA diye dalga geçtiğiniz BEŞiKTAŞ puan kaybetsin diye dua edeceksiniz.
-GÜNTEKiN ONAY-
( 27.12.2012 )

Haydi selametle.
Karakartallara selam olsun.Siyahı yaşıyıp Beyazı arıyoruz.
Bir gün degil hergün beşiktaş.
http://www.youtube.com/watch?v=x299QtKncxQ

liverpool taraftarının temsili olarak şu videoyla cevap verdiği takımdır.

sabah yürek yemiş gelmiş yavşak.
Ölene dek beşiktaş.
kıyamet kopar, çöker karanlık
allah affetmez bizi, çok günah aldık
sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık
tüm çarşı cehennemden kombine aldık
Beşiktaş sadece bir takım değil. Sürüye uymamak, kötünün haksızın karşısında duran, alışılmışın dışında gururlu asil bir aştır, tutkudur, bağlılıktır,
tottenham maçı ile gurur duyan taraftarlara sahip takım. otobüs çekip bi tane bulursak atarız mantığı ile kazanılmış maçla kimse gurur duymaz. ayıp, anadolu'nun güçsüz takımları bile bu kadar çirkinleştirmiyor futbolu.
aleyküm selam rahmetullah.
''you will never walk alone, because your eggs in my mouth'' olarak beşiktaş'ın taraftarından cevap verilmiş bir entry olarak yerini korusun.

ateistlere selam olsun: korkunca, üzülünce, zor durumda kalınca, allahım demeyin adam olun amcklar.

tanım : pazar günü antep'e karşı oynayacak takımım.
Fenerbahçeli olmasaydım yüksek ihtimalle tutacak olduğum takım.
Nedense galatasaray 4 gol yiyince taşak geçen götlerin anında savunuşa geçtiği takım.
--spoiler--
son dakika: beşiktaş, bu geceki 13 aralık 2014 konyaspor galatasaray maçı sonrası, 4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçını konya da oynama fikrini tekrar gözden geçirme kararı aldı.*
--spoiler--
bu hayatta bana zevk veren tek şey.
Bu akşam gaziantepspor ile maç yapacak takım.yüksek ihtimalle berabere kalacaktir.
Aşığım sana doyamıyorum
Ne de güzelsin bakamıyorum
Seni sevmeye kıyamıyorum
Bu ne büyük aşk
Anla Beşiktaşk.

hayatımın tanımı ve mutluluk kaynağım.
gözlerimde senin gözlerin kaldı,
ellerimde senin ellerin kaldı,
giden yıllarımda yılların kaldı,
seni düşündüm sabah olmadan...
her hafta tekrarladığımız gibi liderliği küçük emanetçilerinden tatlı bir dille alacağı maç.
gücüne güç katmaya geldiik.
85-86 sezonunda çaldığı şampiyonluğu hasır altı edendir.
varsa yoksa çakmadan seba sezonu işte...
Her fırsatta hakem ve federasyondan şikayet eden fanatikleri haricinde sempatik bir kulüptür.
3 güne 1 oynanan maçlar yüzünden dışkapı hastanesine dönen kadroya sahip takımım. iyi rotasyon oyuncuları lazım.
çocukluktan kalan tek hatıram. gerçi çocukken ki beşiktaş ile şimdiki beşiktaş arasında dünyalar kadar fark olsa da seviyoruz.
yüksek mücadele ruhu ile zirveyi bırakmayan karakterli takım.

şu an milli takımın başında fatih hoca olmasa ne kadar yerli oyuncusu varsa 11 de ...

hepsini direk milli takıma koyacaksın.

ruh istiyorsan işte ortada.
dün akşam sadece antepe koymamıştır.
© copyright 2005 - 2026