bugün
- cehennem korkusu12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği25
- ölü balık eli7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke8
- küçükken sıçtığınız yerler3
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- ezan sesinden rahatsız olmak4
- mohamed salah ghaly3
- hardcore ne demek sorunsalı7
- nesimi çimen2
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler3
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- mesajlara geç cevap veren kız2
- no matter how long it takes2
- severus snape3
- filmlerdeki mantık hataları3
- asık suratım2
- benlik davasından vazgeçmek4
- karışık kızartma6
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- patates kızartması yeme zevki4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek4
- çocukluk arkadaşının mezarına toprak atmak2
- çok çişi gelen insan9
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun4
- özgürlük ve güvenlik paradoksu4
- alevilerde muhammed ismi3
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı10
- deniz göktaş25
- big black dick'in türkçesi2
- uzun adam6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- hınç asabiyet ve kronik uykusuzluk4
- sözlükte flörtleşmek22
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- biraderikos2
- tulumba tatlısı8
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- sözlüğün zıvanadan çıkması7
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler4
- mutsuz insan kendisine zarar verir2
- kardeş6
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- arap sabunu4
Şu an elinde kumaşı iyi, en az 10 yıl rahat oynatabilecegi kemik kadrosu olan takım. Önder özen ile çalışmaya devam edip kemik kadroyu bozmazsa basari gelecektir.
kadrosunda değerli genç yetenekler olan kulüptür. altyapısını iyi değerlendirirse en az iki hazır ve iyi futbolcu kazanabilir.
yazdığım gibi bir iskelete sahip olması gereken takım. bunlar daha çok türk oyuncular olmalı. oğuzhan gibi oyuncuların da fiziğini geliştirip belli bir seviyeye gelmesi lazım. kadroda çok kargaşa var. iyi mi kötü mü belli değil. bana göre böyle giderse bilic başarılı olamayacak. kendisi bu sezon da başarılı olamazsa ilk 15 hafta sonunda gider. özen-bilic projesinin devam etmesi kemik kadronun oluşturulup oluşturulamamasına bağlı. ben bilic'in en az 5 sezon bu takımın başında kalmasını istiyorum. çünkü bütün suç onda değil.
edit: veli'yi unutmuşum. bana göre asıl kemik o, tolga'yla beraber.
edit: veli'yi unutmuşum. bana göre asıl kemik o, tolga'yla beraber.
hilbert,ersan, franco, ismail, veli, ersnt, tolga, fernandes, olcay, gökhan töre, almeida(ya sow tarzı bir forvet.)
kadro böyle olsaydı en azından ikinci olacaktı.
not: tabii ismail'in sakatlanmadan önceki halini yazdım. ersnt'in ilk geldiği zamanki performansı. fernandes ise ilk geldiği günlerdeki ferdi.
kadro böyle olsaydı en azından ikinci olacaktı.
not: tabii ismail'in sakatlanmadan önceki halini yazdım. ersnt'in ilk geldiği zamanki performansı. fernandes ise ilk geldiği günlerdeki ferdi.
üçüncü sınıf jimnastik kulübü. pardon futbol kulübü..
6 temmuz 2014 beşiktaş sc verl maçı'nda görüldüğü üzere sağ bek istiyorum diye bağıran takım. serdar kurtuluş röportajlarında yüksek yüksek konuşuyor 'sağ beke gerek yok bu takımın sağ beki benim' diye o yüksekliği maçta göremedik. kesinlikle koray altınay veya şener özbayraklı'dan biri alınmalı. 1 yıl daha serdar kurtuluşla geçmez. eğer beşiktaş çift ya da çoklu forvet oynamayacaksa holosko'nun da piyasası varken gönderilmeli.
derbi maçına çıkmadan önce takım içinde gizli saklının ve taktiklerin , eski menajeri( sinan engin) tarafından rakip takım başkanına ( kim olabilir) takır takır verilen güzide takımımız. güzide diyoruz da bu ne biçim güzidelik, bir de aziz yıldırım a başkanım diye hitap ediyor.bunun adı hainlik midir , bilen beri gelsin. 2004 te şampiyonluğun kaybedilmesi ve samsun faciasının altında da bu sinan engin olabilir.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sinan-engin-660660/
böyle giderse Beşiktaş nasıl şampiyon olacak hacılar ?
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sinan-engin-660660/
böyle giderse Beşiktaş nasıl şampiyon olacak hacılar ?
Halk arasında 8taş olarakda bilinen Türkiye`nin en eski futbol kulübü olduğu bilinir.
şu ana kadar transfer'de iki hatası olan kulüp.
1- bonservisi elinde olan ve beşiktaş'a gelmek için gazetelere bile demeç veren aydın karabulut'un alınmayıp gökhan töre'yi almak için kaynak yaratmaya çalışmak.
2- hala sağ bek almamak.
bunların dışındaki transferler zamana yayılabilir sağ bek ve sol açık çok önemli.
1- bonservisi elinde olan ve beşiktaş'a gelmek için gazetelere bile demeç veren aydın karabulut'un alınmayıp gökhan töre'yi almak için kaynak yaratmaya çalışmak.
2- hala sağ bek almamak.
bunların dışındaki transferler zamana yayılabilir sağ bek ve sol açık çok önemli.
Bu hayatta hiçbir şeye bu kadar bağlanmadim. Hiçbir şey için bu kadar sevinmedim üzülmedim. Hepimizi kanser etsen de şu dünyada aşk denilen şeye en yakın duygular hissettiğim şeysin beşiktaş.
transfer yapmasını dört gözle beklediğimiz güzide takım.
halkın takımıdır çevrenize bir bakin ne kadar emekçi varsa Beşiktaşlı dır.
tutanın harbi bağlanarak tuttuğu, hayatımın anlamı, halkın takımı, ulu çınardır.
Sampiyon olamiyor yillardir ama takimimizdir.
Stadı açılana kadar Maçlarını başakşehir stadında oynaması gereken takım.
18,000 kişilik çok güzel bir stad. Olimpiyata gitsen yine taş çatlasa ortalama 20,000 25,000 seyirci toplarsın. Rüzgar ve uzaklık faktörleriyle sesin soluğun sahaya yetişmeden atmosfere karışır.
iyisi mi oyna başakşehirde, doldur stadı, kur baskıyı.
http://www.sporx.com/futb...tadi-hazir-SXHBQ394382SXQ
cillop gibi stad.
Yalnız o eğim işi ne lan*.
18,000 kişilik çok güzel bir stad. Olimpiyata gitsen yine taş çatlasa ortalama 20,000 25,000 seyirci toplarsın. Rüzgar ve uzaklık faktörleriyle sesin soluğun sahaya yetişmeden atmosfere karışır.
iyisi mi oyna başakşehirde, doldur stadı, kur baskıyı.
http://www.sporx.com/futb...tadi-hazir-SXHBQ394382SXQ
cillop gibi stad.
Yalnız o eğim işi ne lan*.
stad açıldığında her şeyin düzeleceğini sanılan takım. geçmişini satarak oluşturduğu temellerde yükselenleri göreceğiz.
şampiyonlar ligi ön elemesine 20 gün kala hala transfer yapmamış takımımdır.
Transfer konusunda artik bir adim bekledigimiz kulubum. Takimda ligde alip goturecek devinimde oyuncular yok. Kale haric her pozisyon icin en az birer iyi isim gerekli.
elinde çok iyi yerliler olan takım. taraftarları bu iyi yerli futbolcuları itin götüne sokup bir de performans bekliyorlar. elindeki mevcut kadro ile bile şl'deki ilk ön eleme maçını rahat geçebilir, geçemezse tamamen slaven bilic'in yeteneksizliğinden dolayıdır.
Hadi her mevkiyi geçtim de sağbeke artık bizahmet bi transfer yahu.
bir yandan genç futbolculara yönelen diğer yandan adı ciddi ciddi yalçın ayhan 'la anılan güzel kulüp. ulen bırakın şu 32 yaşında futbolcu alma eşiğini. yedek olarak düşünülse dahi çekilmez.
bir de transferi ince eleyip sık dokuyoruz derken şampiyonlar ligi maçları olduğunu sanki unutmuş bir hali var kulübün. ulen maç zamanı geliyor, daha transfer yapmışlığımız yok. bu adamlar sanki hemen takıma uyum sağlayacak.
ardı ardına 5 tane transfer patlatması gerekmekte beşiktaş'ın.
sağ beke tarık çamdal...
sağ açığa gökhan töre en kötü senaryo kiralayarak...
kalite bir yabancı forvet...
manuel lanzini...
sivok, franco ve ersan üçlüsünün yanına kalite bir yerli ya da yabancı stoper... kalite yerli işi zor. fakat yabancı işi de yabancı sınırı açısından zor. neyse, şöyle güven veren eli ayağı düzgün bir yabancı aday sanki daha toparlayıcı olur.
takımın hala bünyesinde olan ibrahim toraman, sezer öztürk, filip holosko, michael eneramo hatta müzmin sakat ömer şişmanoğlu 'na dair de jet hızıyla karar alması lazım. buna muhammet demirci 'yi de eklemekte yarar var. satacak mıyız kiralayacak mıyız karar vermek lazım. bu oyuncular ya takasta kullanılacak ya da satılarak para girişi sağlanacak. özellikle tarık transferinde 2-3 tanesi kullanılabilir. toraman azerbaycan'a, holosko'da başakşehir 'e talipleri varken neden verilmiyor bilemiyorum...
konular netleştirilmeli ve tutarlı davranılmalı. bilhassa toraman ve sezer konusunda...
bir de transferi ince eleyip sık dokuyoruz derken şampiyonlar ligi maçları olduğunu sanki unutmuş bir hali var kulübün. ulen maç zamanı geliyor, daha transfer yapmışlığımız yok. bu adamlar sanki hemen takıma uyum sağlayacak.
ardı ardına 5 tane transfer patlatması gerekmekte beşiktaş'ın.
sağ beke tarık çamdal...
sağ açığa gökhan töre en kötü senaryo kiralayarak...
kalite bir yabancı forvet...
manuel lanzini...
sivok, franco ve ersan üçlüsünün yanına kalite bir yerli ya da yabancı stoper... kalite yerli işi zor. fakat yabancı işi de yabancı sınırı açısından zor. neyse, şöyle güven veren eli ayağı düzgün bir yabancı aday sanki daha toparlayıcı olur.
takımın hala bünyesinde olan ibrahim toraman, sezer öztürk, filip holosko, michael eneramo hatta müzmin sakat ömer şişmanoğlu 'na dair de jet hızıyla karar alması lazım. buna muhammet demirci 'yi de eklemekte yarar var. satacak mıyız kiralayacak mıyız karar vermek lazım. bu oyuncular ya takasta kullanılacak ya da satılarak para girişi sağlanacak. özellikle tarık transferinde 2-3 tanesi kullanılabilir. toraman azerbaycan'a, holosko'da başakşehir 'e talipleri varken neden verilmiyor bilemiyorum...
konular netleştirilmeli ve tutarlı davranılmalı. bilhassa toraman ve sezer konusunda...
izet Hajroviç ile Galatasaray kulübünün ilişkileri, Beşiktaş ve x futbolcu arasında geçseydi, günde 30 tane haber olur, haber1903 gibi kanallarda "FLAŞ" "SKANDAL" başlıklarıyla verilirdi.
Galatasaray'ın en yetkin olduğu konu bu, problemler içerde kalıyor, basına sız(dırıl)mıyor. Beşiktaş'ın ise en büyük zaafı bu. Basına hükmedemiyoruz ve yöneticilerimiz çok geveze. Odaları böcekle dinledikleri iddialarına girmiyorum bile.
Kulüp ile ilgili böyle demeçler, ortalığı karıştırır. Küçüktür ama mide bulandırır. Bireysel ve takım halinde form düşürür.
Çünkü kusurlarınız başkalarının bildiği kadardır ve her oluşum kusurlarının mahkumudur.
Seçildiğinden beri aralıksız bir şekilde desteklediğim Fikret Orman'ı eleştirdiğim bir kaç konunun başında bu geliyor. Naçizane tavsiyem, belli başlı kaliteli programlar ve kanallar dışında TV'de boy göstermeyip, Beşiktaş duruşunu ağza sakız etmemesi. Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ı bu konuda örnek alabilir. Adamlar demeç verdiği zaman bir gün bunu konuşuyoruz, çünkü medya tabiriyle yüzlerini eskitmeyerek önemlerini koruyorlar.
Tekrar bir örnekle anlatayım ne demek istediğimi, Beşiktaş başarısız transferler yapar-Sezer,Eneramo, Gökhan Süzen,Mehmet Akgün- Galatasaray'da yapar-Burdisso, Erman, Hajroviç, Salih Dursun. Beşiktaş 0 verim aldığı bu futbolculara 2.6 milyon euro öderken, Galatasaray 6.5 milyon euro öder. Şimdi 2013-14 sezonundan beri okuduğunuz haberleri, takımlar hakkında verilen hükümleri düşünün. Tablo ortada.
Basını yönetmek modern futbolda taraftarı yönetmek demektir.
Galatasaray'ın en yetkin olduğu konu bu, problemler içerde kalıyor, basına sız(dırıl)mıyor. Beşiktaş'ın ise en büyük zaafı bu. Basına hükmedemiyoruz ve yöneticilerimiz çok geveze. Odaları böcekle dinledikleri iddialarına girmiyorum bile.
Kulüp ile ilgili böyle demeçler, ortalığı karıştırır. Küçüktür ama mide bulandırır. Bireysel ve takım halinde form düşürür.
Çünkü kusurlarınız başkalarının bildiği kadardır ve her oluşum kusurlarının mahkumudur.
Seçildiğinden beri aralıksız bir şekilde desteklediğim Fikret Orman'ı eleştirdiğim bir kaç konunun başında bu geliyor. Naçizane tavsiyem, belli başlı kaliteli programlar ve kanallar dışında TV'de boy göstermeyip, Beşiktaş duruşunu ağza sakız etmemesi. Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım'ı bu konuda örnek alabilir. Adamlar demeç verdiği zaman bir gün bunu konuşuyoruz, çünkü medya tabiriyle yüzlerini eskitmeyerek önemlerini koruyorlar.
Tekrar bir örnekle anlatayım ne demek istediğimi, Beşiktaş başarısız transferler yapar-Sezer,Eneramo, Gökhan Süzen,Mehmet Akgün- Galatasaray'da yapar-Burdisso, Erman, Hajroviç, Salih Dursun. Beşiktaş 0 verim aldığı bu futbolculara 2.6 milyon euro öderken, Galatasaray 6.5 milyon euro öder. Şimdi 2013-14 sezonundan beri okuduğunuz haberleri, takımlar hakkında verilen hükümleri düşünün. Tablo ortada.
Basını yönetmek modern futbolda taraftarı yönetmek demektir.
futbolcu alamadığı gibi futbolcu da satamayan kulüptür. sezer, eneramo, gökhan süzen, ibrahim toraman gibi maaşı yüksek futbolcuları elinden çıkaramamıştır. yeni krizleri kapıdadır.
Şampiyonlar ligi hasretine son vermesini beklediğimiz temsilcimiz. Rakipler kolay değil belki ama Beşiktaş ın ön elemeyi geçip taraftarlarına yeni Barcelona , chelsea , liverpool ,marsilya , Manchester United zaferleri yaşatmasını bekliyoruz.
Zavallı bir spor kulübü.
Para desen yok, başarı desen alakaları yok, taraftar desen ayrı bir sorun.
Para desen yok, başarı desen alakaları yok, taraftar desen ayrı bir sorun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar