bugün

/782
Saglam yerden beddua almis takim.
taraftarı gerçekten kafa ütüleyen cinsten. şu sözlükte beşiktaş ile ilgili en ağır entry'leri ben girmişimdir ama sanırım gerek yok, taraftarı varken bu takımın düşmana ihtiyacı yok.

arkadaş yalçın ayhan diye bir adama talip olmuşlar taraftar önce dedi ki lanet olsun hu adam alınır mı. sonra yönetim ne kap'a bildirdi ne de hiç bir yönetici 'aldık' demedi ve futbolcu ile kalan pürüzleri görüşmek için aldı ingiltere'ye götürdü. sonra -söylenenlere göre- yalçın maç başı ücrette artırım istedi beşiktaşlı yöneticiler 'hayır' deyip geri gönderdi.

şimdi bu olay benim tuttuğum takımın başına gelse yalçın ayhan'a acımam. bana ne lan başlarım yalçın'ından derim. ama beşiktaş taraftarı böyle değil işte, önce adama küfür ediyorlar niye aldınız diye sonra adam mazluma yatınca hemen onun tarafında oluyorlar. ya beşiktaş taraftarı komple tiner çekiyor ya da sadece sözlüktekilere mahsus bir durum var.
devler liginde ne yapacağını merak ettiğimiz takım. kadrosunu yalçın ayhanla güçlendirerek kupada bende varım diyor.
yeni sezon formaları görücüye çıkmıştır.

http://besiktaskartalyuva...-yeni-sezon-formalar.html
istanbulun 3. buyuk takimidir.
Çok başlılığın başlarına çok iş açtığı kulüp.
Bu sene formaları, topçularından daha güzel olacak olan kulüptür.
an itibariyle önder özen istifa etmiştir. birileri fikret orman a beşiktaş ın başında olduğunu onun ağırlığıyla hareket etmesi gerektiğini anlatmalı. başka takımlar gibi devlet korumasına ihtiyacı olmadığını bilmeli ona göre hareket etmeli veya istifa etmeli.
galatasaray takımdaki çöpleri temizleyerek 20 milyon avro civarında bir kar elde etmeyi planlıyor..

bunu duyan beşiktaş da geri kalır mı! kovmuş hemen önder özen'i..
saygılar..

naptıgını bilmeyen insanlarca yönetilen takım. artık beşiktaşı desteklememe kararı aldım. gidip yimpaş yozgatı desteklicem en azından hedef belli amk.

https://www.youtube.com/watch?v=f_281N1kCvM
yönetimi değişimin eşiğinde olan takım, yönetimi destekleyen grup sadece profesyonellerle bu iş yürüyor diye destekliyordu, önder özen gittikten sonra artık bu yönetimi destekleyen kalmaz. tüm taraftarın ortak olarak istemediği bir yönetimde görevde tutunamaz, geçmiş olsun diyelim kendilerine.
önder özen'in gitmesi büyük bir kayıp ve gitmesi beni derinden üzdü.ama bu saatten sonra avrupa maçlarına iki hafta kalmışken bu konu hakkında daha fazla konuşmak bizim zararımıza olur,artık önümüze bakmaktan başka çaremiz yok.
türkiye' nin en büyük futbol takımıdır. büyük takımın meseleleri de büyük olur. en kısa sürede düzlüğe çıkacak takımdır.
'Yeter yıldırım demirören...' döneminde, Demirören'in tüm kredisi bitmişti, gitti bjk tarihinin en kötü kontratıyla q7 yi aldı, nihat'a saçma sapan paralar saçtı, klübü batırdı ama taraftarı susturdu. Fikret Orman, kredisinin bittiği gün, demba ba'yı saçma bir kontratla imzaladı, bonservisine şu an için bjk'nin vermesi saçma rakkamlar verdi, postu kurtardığını zannediyor. Bence kurtaramadı, ilk malubiyette bu yönetimin istifasını ister taraftar, şimdiden söyliyim, hadi biliç'i de kovdun 1-2 ay daha kazandın, önümüzdeki sene mayıs'ta giderler artık. Lanzini'yi almayıp, gidip 29 yaşında, son sezonu felaket geçiren, aldığın paraya asla satamayacağın bir forvet alıyorsun, yazıklar olsun, başka bir şey değil. bütçe açmak için de pilot klüplerle yapılan anlaşmalar iptal edilir şimdi, hatta ondan bile değil, 'bu işi önder özen yapmıştı' diyip sırf egoları yüzünden, ö.özen'in yaptığı tüm olumlu hamleleri de yok eder bu yönetim, allah hepimize sabır versin. y.demirören döneminde soğuduğum kadar soğudum bjk'den.
hayatı boyunca 1 kitap okumamış, hayata amelelikle başlamış, pis, çirkin yöneticilerin futbol hakkında çok şey biliyormuş gibi yapıp yönettiği kulüp. siktirin gidin ulan.
afedersiniz mal gibi bir başkana sahip takımdır. arkadaşım paran yoksa gücün yoksa neye güvenerek başkan oldun sen? ne işin var orada? takımın geleceği ile neden oynuyorsun? düşüncesiz misin, zihinsel engelli mi?
direkt şl ye gitmemesi türk futbolu için bir şans.
2014/2015 sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayacak takımdır.
15 temmuz 2014 beşiktaş wigan athletic maçı'nda çok baskılı oynamasına çok pozisyon bulmasına rağmen kaybeden takımdır.

bu da bize gösteriyor ki transferler daha da gecikmemeli, çünkü baskıyı kuruyoruz kilidi açamıyoruz. acilen bir gökhan töre, bir lider forvet, bir sağ bek hatta bence bir 10 numara değil, bir box to box ortasaha alınmalı.
asıktır.
15 temmuz 2014 beşiktaş wigan athletic maçında iyi niyetli mücadele etmiş ancak orta sahası çok rahat geçilmiş kulüp.
öncelikle atiba ve veli" nin yerlerinde sabit kalmasını sağlayacak bir sağ bek ve sağ kanadı işletecek bir transfer öncelikli ihtiyaçtır. dembe ba" yı da getirirler ve takım olmayı başarırlarsa iyi iş çıkartabilirler.
yeni futbol genel direktörü büyük ihtimalle feyyaz uçar olacak güzide kulübümüz.
1903 yılından beri var olan aşkımız.

Bir futbol bilgini olmamama karşın kendi çapımda düşüncelerim şöyle:

A takım için ihtiyaç duyulan bölgeler:

- ön libero: ön libero ile ilgili transfer haberleri duyulmuyor ama mutlaka bir ön libero şart. Giunti, Ernst gibi ön liberolarımız olduğunda takımımızın neler yapabildiğini biliyoruz. Kadroda Veli, Atiba, necip zorlarsak Serdar ve cezalı toraman var. Veli'nin yanına bir as ön libero şart. Atiba joker olarak çok faydalı olsa da takımın kalbi olan bu bölge için yetersiz. Necip ilk çıktığında balon diyenlere karşı inatla takımımızın lampart'ı olacak diye gazlasam da arpa boyu kadar ilerlemedi. Diğer isimler ise ancak zorunlu olunan durumlarda kullanılabilir. Bu bağlamda tercihen zenci, fizikli, uzaktan kodum mu oturtan bir ön libero abimiz takıma gelirse direkt takımı sınıf atlatır. (Ziya Doğan ile ortak noktamız ön libero aşıklığı)

-sağ bek: Yılların sorunu. Devşirme sağ bek Hilbert sonrası takıma alınan tank gibi savaş Serdar reis saç baş yoldurttu. Joker atiba, kendisinden joker yaratılmaya çalışılan Necip, bir iki maç takılan jones ve cimbomun kazığı dany bölgede oynayan isimlerdi. Jones ve Dany'i siliyoruz, geriye kalanlarda dediğimiz gibi ancak bu bölgenin yedeği olabilirler. O yüzden bu bölgeye sağlam bir transfer yapmak şart.

-sağ kanat: Töre'nin bonservisini henüz alamadık. Basında Marin'in ismi geçiyor. Buraya hızlı, ortaları güzel bir abimizi almamız gerekiyor. Töre olmazsa mecburen yabancı bir transfer gelecek.

Bu üç önemli bölge eksiğiz diye bağırırken kulüp öncelikli olarak forvet, ofansif ortasaha ve defans transferi için çaba harcıyor.

forvet: elimizde cenk tosun, mustafa pektemek, ömer şişmanoğlu, holosko ve eneramo var. Eneramo yolcu gibi duruyor. Orman'ın görmek istemediğim oyuncular var demecinden hareketle holosko da gidebilir gibi duruyor. Cenk bitiriciliği iyi bir adam iyi bir sağ kanat ile formda bir oğuzhan Cenk'i gol makinesi yapabilir. Pektemek sakatlık kabusu yaşayan şanssız bir arkadaş içimden bir ses bu sene onun senesi olacak diyor. Milli takıma seçilen hem Avcı'nın hem Terim'in sevdiği bir adam yani potansiyeli var. Ömer'de pes diliyle süper yedek. Skora katkısı olan bir oyuncu. Şimdi Demba Ba bitti bitiyor durumunda. Takımımızdaki tüm forvetlerden iyi. Yetenekli gelirse de çok başarılı olabilecek bir oyuncu lakin transfer bütçesinin yarısını götürecek bir miktarda anlaşıldı diyorlar. Gelirse de inşallah daha az bir paraya alınır. Aşırı öznel bir yorumla Gekas alınsa bile yeterdi diyorum.

ofansif orta saha: Oğuzhan Özyakup, sezer öztürk ve sıkıntı da kalındığında golcay'ın oynayabildiği bir bölge. Orman kiralık olarak sezer'i göndermek istiyor. Geriye orjinal bölge olarak bir tek Oğuzhan kalıyor. Buraya bir transfer yapılabilir ihtiyaç var lakin bence ön libero çok daha ihtiyaç duyulan bir bölge. Ben sezer'in şans verildiğinde başarılı olacağını düşünüyorum. Lanzini gelecek diyorlar bakalım genç adamları severiz biz camia olarak.

defans: bence diğerlerine göre daha az ihtiyaç duyulan bir bölge. Pedro Franco çıkış yakaladı, Ersan eski günlerine dönüyor. Sivok tecrübeli, Toraman'ı affedecekler. kendisinden joker yaratılmaya çalışılan necip zor durumlarda bu bölgede oynayacak. Gönül ister ki Toraman gitsin sağlam bir defans gelsin ama zor idare edeceğiz artık.

Özet geçersem kaliteli bir ön libero ile sağ bek takımın en büyük eksikleri. Ön libero almadan transferi kapatacaklar gibi duruyor vallahi yazık olur.

tolga- ramon(iso) - ersan- franco (sivok)- kaliteli sağ bek- veli- kaliteli zenci ön libero- oğuzhan(yeni transfer)- olcay (frei) - sağ kanat - demba ba (Cenk Tosun)
taraftar doğal olarak 'önder özen gitse ne olacak ki?' diyor. kısaca anlatıyım, öncelikle yıldız transfer isteyen, yıldız oyuncu alamayınca '3üncü büyük olduk biz :(((' diyen kesim şimdiden okumayı kesebilir, size laf anlatılmaz, açın q7'li guti'li kadronun maçlarını izleyin, ilk 3e girememenin tadını çıkarın. önder özen'in izlemek istediği yol, bir kulübün 5 senelik planlaması içinde hem ekonomik olarak hem sportif olarak başarıya taşıyacak yoldu. yani adam için önemli olan gelecek planlaması. adamın isteyerek aldığı oyuncu pedro franco ve kerim frei, bu sene almak istediği oyuncu lanzini'ydi. franco iyi oynuyor, frei'da önümüzdeki sezon iyi olacak bence. belçika'da pilot kulüp, brezilya'da pilot kulüp kurup, keşfedilen yetenekleri bu kulüplerde oynatma, başarılı olurlarsa beşiktaş'a alma gibi bir planı vardı ki zaman içerisinde bu türkiye'de kimsede olmayan bir oyuncu ağı sağlamaya yönelik, oyuncu satarak para kazanmayı sağlayabilecek önemli bir adımdı. erkenden fişi çekildi.

şimdi gidilen yolda demba ba alınacak. hiç mi ders almadık geçmiş yönetimin hatalarından? paran yok, 300 bin lira için icra geliyor kulübe sen gidip asla aldığın paraya satamayacağın, yıllık ücret olarak uçuk paralar vereceğin bir adamı alıyorsun, glecek vaadeden ve ileride başarılı olduğunda tüm beşiktaş camiasının sana tonla küfür edeceğini bile bile lanzi'nin peşini bırakıyorsun. Niye? taraftar tepkisinden çekindiğin için. al sana taraftar tepkisi, kimse sizi istemiyor arkadaş, toplayın bavulunuzu s.ktirin gidin, madem taraftar tepkisiyle gidiyor işler, al işte sana kapı. bu kadar mı basiretsiz olunur arkadaş, bu kadar mı vizyonsuz olunur. sen 1 yıl daha koltuğunda rahat edeceksin diye, dortmund, porto, ajax kıvamına gelebilecek potansiyeli olan sistemi al aşağı ediyorsun. yazıklar olsun be.. bu kadar tepki görmenizin nedeni her bulduğunuz mikrafona konuşmak bu arada, diego bitti, ronaldinho geldi.. bu açıklamaları önder özen mi yaptı? bunlar yüzünden millet bjk ile dalga geçiyor, sizin yüzünüzden yani. rezalet başka bir şey değil. toroman'ı oynatma isteği, geleceği kurma isteğinizden ağır bastı, bu kadar basit. şimdi de diyorlar ki yeni bir futbol direktörü gelecek, zaten en iyisi sizdeydi, kimi getireceksiniz? sizin istediğinize 'hay, hay' diyen adamı mı? o zaman fiko sportif direktör de olsun eli deymişken, ne fark edecek ki? zaten şimdiden konuşuyor, ben o adamı istemiyorum, bu adamı istiyorum.. bu ne be? sen inşaatçının tekisin, profesyonellerin işine ne karışıyorsun? senin inşaat alanına bir taksici gelse, o açı yanlış hocam, şurayı da yıkmanız lazım dese ne dersin?...
Hatayı geçen sene ersun yanal boştayken, onu tercih etmemekle yapan kulüp.

Şimdi biliç falan rererö.
© copyright 2005 - 2026